Most – Sokolov 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 3:7 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Kobra – Bílina 3:2 (po pr.)
Vrchlabí – Řisuty 6:3 (kon.) | Trutnov – Děčín 7:2 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 10.01.2018, 18:002. liga skupina Východ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je PŮHONÝ. Asistence: Sedlák a Vymazal. Tak to byla velice povedená akce, z hokejek Draků ze Šumperka! Nejdříve se protáhnul do pásma Vymazal, přihrál Sedlákovi, ten ale nahrál ještě Půhonému který byl v dobré pozici a vymetl šibeničku, krásná akce!
     
    51:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMEČEK. Asistence: Zedník. A máme tady další gól ! Ďáblové se dokázali usadit v útočném pásmu. Zedník nahrál volnému Tomečkovi, který pálil ze všech sil, Lakosil sice puk zastavil ale jen svým ramenem, kde se našlo místečko a i se štěstím končí za zády Lakosila – 3:1 !
     
    33:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je GEWIESE. Asistence: Půhoný a Sedlák. Tak i Drakům se podařilo přetavit přesilovku v gól a po zásluze! Nejprve Sedlák se natahoval ke střelbě, nakonec poslal pas na Půhoného, který ještě viděl svého spoluhráče Gewiese a ten střílel takřka do odkryté brány – 2:1 !
     
    22:57
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMEČEK. Asistence: Gebauer. Tak to je neskutečné ! Domácí skóruji podruhé a tentokrát ve vlastním oslabení! Autor prvního gólu se dokázal probojovat do útočného pásma, přihrát na modrou čáru Tomečkovi a ten propaluje vše, včetně brankáře Lakosila – 2:0 !
     
    16:10
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je GEBAUER. Asistence: Běhal. Tak to hezky cinklo! Domácí bek Běhal zachytil vyhození Šumperka, vystřelil dělovku od modré, kterou před bránou ještě tečoval Robin Gebauer, velice povedená akce a využitá přesilovka – 1:0 !

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 17. Gebauer (Běhal), 23. Tomeček (Gebauer), 52. Tomeček (Zedník) – 34. Gewiese (Půhoný, Sedlák), 60. Půhoný (Sedlák, Vymazal)


    HK Nový Jičín: Slovák (Sonnek), Adamík, Běhal, Hruška, Tomeček, Janiczek, Palacký, Krupa, Pecha, Málek, CHvostek, Gebauer, Kocián, Zedník, Sonnek J., Slovák II, Uhlár
    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda), Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Bažant, Gewiese, Řezáč, Sedlák, Novosad, Kovařík, Hroch, Lehečka, Vachutka, Muller, Králík, Půhoný, Fischer, Vymazal, Cink, Ostřanský
    ocianews.com