Chomutov – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Havířov – Třinec 7:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 3:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Letci Letňany
Středa 10.01.2018, 18:00Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    53:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tohle Boleslav podcenila, nejprve opět zakázaným uvolněním, a po vhazování si nepohlídali u levé tyče JAROSLAVA SRBKA, který propálil brankářovy betony. Asistence: Tomáš Soukup, Jan Slavík.
     
    45:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec domácí z následující akce gól vstřelili, když totožní hráči nepřestali s tlakem, který si vypracovali. Autorem branky je VLADISLAV HOUŠKA. Asistence: Václav Imlauf, Jan Grim.
     
    26:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec Hamalčík tlaku podlehl a na výstřel JANA GRIMA bez přípravy, jenž rychle najel do kruhu, už byl krátký. Asistence: Mikuláš Hovorka, Matěj Jelínek.
     
    11:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vypadalo to na skvěle sehraný signál, kdy se SAMUEL DOTTER ztratil letňanským z dohledu na kruhu, když znenadání udeřil, jakmile dostal přihrávku. Puk propadl gólmanovi do brány. Asistence: Vladislav a Matěj Houškovi.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 12. Dotter (Houška V., Houška M.), 27. Grim (Hovorka, Jelínek), 46. Houška V. (Imlauf, Grim) – 54. Srbek (Soukup, Slavík)


    BK Mladá Boleslav: Dusil (Mašek) – Novotný, Sýkora, Dotter, Houška M., Červenka, Hovorka, Imlauf – Zajíček, Simon, Dobša, Novák, Moucha, Čermák, Houška V., Jindra, Grim, Jelínek
    HC Letci Letňany: Hamalčík (Liemann) – Štěpánek, Zedek, Riley, Krutil, Pelant, Lytvynov – Narovec, Kyclt, Janča, Soukup, Srbek, Janiurek, Vlček, Slavík, Pejchal

    Rozhodčí: Bernat – Maštalíř, Grundler
    ocianews.com