Německo – Švýcarsko 3:7 (kon.) | Kanada – Česko 3:1 (kon.) | Rusko – Finsko 2:0 (kon.)
konec
Německo
3:7 (0:3, 0:3, 3:1) Stav série: 0:1
Švýcarsko
Středa 10.01.2018, 13:30 • B Arena, Dmitrov • Mistrovství světa žen do 18 let • O udržení
Partner:
    54:15 WETLIOVÁ - 3:7
     
    54:15
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Góly padají a asi je už definitivně rozhodnuto. Dle dostupných záběrů to vypadá, že střelu Enzlerové z vrcholku pravého kruhu tečovala kapitánka STEFANIE WETLIOVÁ a přidává gól číslo sedm do sítě Němek. Asistence: Rahel Enzlerová, Lisa Rüdiová.
    52:00 Welckeová LU. - 3:6
     
    52:00
    Německo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné selhání Švýcarek v poslední části. Osm minut před koncem je to o tři branky a možná to bude ještě drama. Opět to byla celkem jednoduchá souhra, Lilli Welckeová zpoza branky vytáhla hru dále od Maurerové, Harková přihrála na LUISU WELCKEOVOU a ta přidává třetí trefu. Asistence: Ronja Harková, Lilli Welckeová.
    46:19 BRENDELOVÁ - 2:6
     
    46:19
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německé hráčky se chtějí s turnajem rozloučit evidentně s dobrým pocitem a svého soupeře zatlačili do hluboké ofenzivy. Výsledkem toho je druhý gól z jejich dílny. Luisa Weickeová přenechala kotouč FRANZISCE BRENDELOVÉ a je to o čtyři góly. Asistence: Luisa Weickeová.
    45:30 BRENDELOVÁ - 1:6
     
    45:30
    Německo právě vstřelilo branku!
    Šest sekund a Ryhnerová se na trestné opravdu dlouho neohřála. Po vyhraném buly od Barové se kotouč přes ještě jednu hráčku dostal až k FRANZISCE BRENDELOVÉ, která zaznamenává čestný úspěch Němek. Asistence: Anna-Maria Nickischová, Naemi Barová
    39:13 ENZLEROVÁ - 0:6
     
    39:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Němkám se vůbec nedaří v poslední pětiminutovce a vyloučení Botthofové Švýcarky trestají šestým gólem. První přesilovková formace opět excelovala, Rüdiová posunula kotouč na RAHEL ENZLEROVOU a ta jednoduše navýšila náskok na šest gólů. Asistence: Lisa Rüdiová.
    38:36 ENZLEROVÁ - 0:5
     
    38:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Schluss und ende. Třetí třetina bude již formalita, prsty v tomto gólu měla celá první lajna Švýcarska. Zkrátka a jednoduše, byl to postupný přechod do útoku, v němž byla koncovou hráčkou po přihrávce od Rüdiové RAHEL ENZLEROVÁ, z pravého kruhu kompletuje takzvaného „bůra“. Asistence: Lisa Rüdiová, Sinja Leemanová.
    31:50 RÜDIOVÁ - 0:4
     
    31:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Německo si může postesknout, střely na branku 8 – 2, góly ve druhé třetině 0 – 1. Nepřesnou přihrávku vytušila LISA RÜDIOVÁ a vydala se na samostatnou jízdu stadionem. Tu zakončila až mezi kruhy, Mayovou prostřelila mezi betony. Bez asistence.
    14:08 RYHNEROVÁ - 0:3
     
    14:08
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je už trochu na ručník pro Německo. Ihned po buly, které bylo vhozeno po druhém gólu najely Švýcarky do útoku, Zimmermannová nabídla kotouč NOEMI RYHNEROVÉ, hostující útočnice zblízka překonala bezmocnou Mayovou. Asistence: Lara Zimmermannová.
    13:25 RÜDIOVÁ - 0:2
     
    13:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Woo-hoo, woo-hoo... Na stadionu zní tato známá pecka od kapely Blur a Švýcarky jdou na dvě trefy! Enzlerová našla na ose hřiště volnou LISU RÜDIOVOU, která se od modré nerozpakovala a prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Rahel Enzlerová.
    03:34 BERTOVÁ - 0:1
     
    03:34
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    I přes horší herní projev jdou Švýcarky do vedení! Na hranici modré dostala Bertová přesný pas mezi obránce od Lutzové, SYDNEY BERTOVÁ střelou nad beton Mayové zajistila náskok jednoho gólu pro hosty. Asistence: Lena Marie Lutzová.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 46. Brendelová (Nickischová, Barová), 47. Brendelová (Weicke Lu.), 52. Welckeová Lu. (Harková, Welckeová Li.) – 4. Bertová (Lutzová), 14. Rüdiová (Enzlerová), 15. Ryhnerová (Zimmermannová), 32. Rüdiová, 39. Enzlerová (Rüdiová, Leemanová), 40. Enzlerová (Rüdiová), 55. Wetliová (Enzlerová, Rüdiová)


    Německo: Mayová (Pfeiferová) – Klingerová, Raschkeová, Botthofová, Nickischová, Heinzová, Brendelová, Schmitzová, Fiedlerová – Haiderová (C), Kaiserová, Schwambornová – Christofová, Welckeová Luisa, Welckeová Lilli – Barová, Dopheideová, Gruchotová – Harková, Ketzerová, Leveringhausová
    trenér: Tommy Kettner

    Švýcarsko: Maurerová (Spiesová) – Wetliová (C), Christenová, Bachmannová, Vallariová, Hauserová, Lutzová, Gianolová, Ingoldová – Rüdiová, Enzlerová, Leemannová – Zimmermannová, Ryhnerová, Schlegelová – Bertová, Pagnamentová, Emmeneggerová – Staubová, Bachmannová
    trenér: Steve Huard

    Rozhodčí: Celarová, Ketonenová – Puhakková, Štefková
    Německo 0 1 Švýcarsko
    #1 Středa 10.01.2018 • 13:30
    Německo - Švýcarsko 3:7
    thejrc.org