Letňany – Kometa Brno 6:8 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 4:3 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 2:1 (kon.)
Liberec – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 0:5 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:4 (po pr.) | Ústí n/L – Kladno 2:6 (kon.)
Havířov – Přerov 4:0 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:3 (kon.) | Třemošná – Slavia 3:4 (0:1 po s.n.)
Poruba – Třinec 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 0:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 11.01.2018, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Konec utkání! V poslední periodě ještě Plzeň přidala jednu trefu a celkově se tedy může radovat z vítězství 4:0. Děkuji za pozornost, z tohoto utkání je to vše! (20:02:39)
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Lidák – 2 min., podražení).
     
    58:44
    Těžko říct, zda uvidíme ještě nějaké ohrožení branky. Zakázaným uvolněním se teď provinili českobudějovičtí hráči.
     
    57:21
    Místo objetí branky zvolil František Schwartz méně čekaný pokus k bližší tyči. I s tímto scénářem ale Karel Čech počítal a dokázal pokrýt svou levou tyč.
     
    56:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    O vítězi dnešního utkání mezi Motorem a Plzní je pravděpodobně rozhodnuto. Jakub Altrichter poslal přihrávku na JANA SLANINU, který svou střelou přidává ke dvěma asistencím také gól! Asistence: Jakub Altrichter, David Jiříček.
     
    55:35
    Martin Lidák viděl dojíždějícího hráče plzeňského týmu, a proto raději podržel puk pod svou lapačkou. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    54:13
    Jeden z beků přenechal na modré čáře kotouč Janu Janochovi. Útočník Motoru se dobře vyhnul obránci a ocitl se až v ideální pozici pro střelu. Z ní ale trefil posledního obránce Plzně, od kterého končí puk výrazně nad!
     
    53:06
    Václav Svach se z pozice obránce pustil do útoku a nebyla z toho vůbec špatná střela. Volil pokus zpoza obránce. Ten letěl k pravé tyči z pohledu Čecha. Plzeňský brankář však včas zasáhl a Svachův pokus zneškodnil.
     
    52:23
    Jan Janoch a Adam Ryba ujeli do přečíslení dva na jednoho. Jan Janoch nic nevymýšlel a z plných sil kotouč napálil na hostující branku. Karel Čech si trochu povyjel a následně Janochu dělovku dokázal zlikvidovat a ještě ji udržel ve výstroji.
     
    51:37
    Před brankovištěm se do sebe pustili Marcel Marcel a Pavel Pojar. V bitce měl o něco menší převahu českobudějovický bek. Nic to ale nemění na tom, že oba aktéři inkasují trest 2+2 minuty za hrubost.
     
    51:23
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Brouček – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:34
    Nezbývalo mnoho a mohlo to být o čtyři branky! Vlastimil Kvasnička sebral puk u brankového oblouku a vytočil se až do dobré střelecké pozice, z níž ale trefuje jen Lidákovo rameno!
     
    49:49
    Mezitím se domácí vrací do plného počtu, konkrétně to je Pavel Pojar, jenž se vrátil z trestné lavice.
     
    48:55
    Opět jsme byli svědky strkanice, ze které už uvidíme tresty na obou stranách. František Schwartz a Tomáš Hollar dostávají tresty 2+2 za hrubost.
     
    48:25
    Vlastimil Kvasnička přenechal puk jednomu ze svých spoluhráče, který následně jen popostrčil kotouč na brankoviště. Tam s ním měl sice Martin Lidák menší problémy, nakonec ho ale dokázal zkrotit. Po jeho zákroku nastala ještě menší strkanice mezi oběma týmy, ze které ale nic většího nevzejde.
     
    47:49
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pojar – 2 min., hákování).
     
    47:29
    Plzeň dnes útočí velmi dobře a Českobudějovické z obranného pásma jen tak nepouští. Nýnější vyhození Motoru končí jen zakázaným uvolněním.
     
    46:34
    Jan Janoch nabral solidní rychlost a řítil se po křídle směrem na branku Čecha. Ten nakonec zasahovat nemusí. Janoch totiž hledal ještě z druhé vlny přijíždějícího Matouše Masopusta, který se ale k pořádné střele nedostal.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Soukup (Kvasnička), 4. Hollar (Slanina), 22. Hollar (Slanina, Pánek), 57. Slanina (Altrichter, Jiříček)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Pojar, Dvořák, Pavlát, Hail, Svach, Remta – Masopust, Hrakholski, Kovář, Anderle, Ryba, Kantor, Kašpar, Brouček, Březina, Schwartz, Janoch, Lukeš
    HC Plzeň 1929: Čech (Prchlík) – Páník, Hamšík, Pánek, Jiříček, Kremláček, De Sousa, Vajner, Malák – Altrichter, Slanina, Hauser, Soukup, Hollar, Šiler, Marcel, Adamec, Steinbrücker, Malát, Kaiser, Kvasnička

    Rozhodčí: Poskočil – Šperl, Oudes
    thejrc.org