Třinec – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:3 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Zlín – Plzeň 4:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:3 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 12.01.2018, 17:20 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Hradec je v šesti!
    53:50 Antonín DUŠEK – 2:3
     
    53:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Všechno je rázem úplně jinak! Dynamo si bere svůj náskok zpět i přesto, že se v posledních minutách bránilo. Patrik Rybár nechal místo u bližší tyče, které přesně trefil ANTONÍN DUŠEK. Asistence: Marek Trončinský, Tomáš Mojžíš.
     
    49:50
    Josef Hrabal je vyloučen za faul kolenem na Radka Smoleňáka a Mountfield HK má další přesilovku. Ty předtím mu nevyšly, co tato?
    48:48 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:2
     
    48:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno 2:2!!! ČPP Aréna explodovala radostí poté, co JAROSLAV BEDNÁŘ od modré čáry neomylně trefil horní růžek Kacetlovy brány! Hradecký kapitán připsal druhý gól po 82 vteřinách. Asistence: Lukáš Cingel.
     
    48:27
    Rostislav Marosz vzal únik dvou proti jednomu na sebe a mířil na stejné místo, které před malou chvílí vymetl. Tentokrát však Rybár vyrazil puk ramenem.
    47:26 Jaroslav BEDNÁŘ - 1:2
     
    47:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Napodruhé už se ale hradecký kapitán prosazuje a vrací naděje domácím. Kotouč se k němu odrazil poté, co jej do Kacetla nahrnul Petr Koukal a JAROSLAV BEDNÁŘ ho procedil skrz pardubického brankáře. Asistence: Petr Koukal, Martin Pláněk.
     
    47:10
    Jaroslav Bednář byl úplně osamocen před Kacetlem, ale vysoko přestřelil!
    45:18 Rostislav MAROSZ - 0:2
     
    45:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže teď už je to o dvě branky a Pardubice jsou blízko k tomu, aby poprvé v novodobé historii porazily za tři body Mountfield HK na jeho ledě. Úplně sám se před Rybárem zjevil ROSTISLAV MAROSZ, který pověsil puk nad jeho rameno. Asistence: Tomáš Rolinek, Petr Sýkora.
     
    45:01
    Wow, tak to byl kousek! Nahození od modré čáry skončilo na tyči za Rybárem a od jeho výstroje mířil puk za brankovou čáru, jenže hradecký brankář stihl puk zachytit.
     
    44:40
    Rybár na druhé straně naopak musel zasahovat při brejku.
     
    43:01
    Tentokrát kapitán našel hůl Köhlera, ale jeho teč skončila přesně v lapačce Kacetla.
     
    42:45
    Bednář o kousek minul vzdálenější tyč.
     
    42:17
    Mountfield HK si na to vyžádal oddechový čas.
     
    42:17
    Patrik Poulíček zfauloval Jaroslava Bednáře a jde pykat za podražení! Hradec dostává možnost hrát 54 vteřin přesilovku pět na tři.
     
    42:02
    Neuvěřitelné, co teď Hradec spálil! Kacetl už ležel rozpláclý na zemi, ale Bednář, Koukal ani nikdo jiný nepropasíroval puk do sítě.
     
    41:11
    Hradec má šanci srovnat. Za podražení odchází na trestnou lavici Tomáš Rolinek.
    36:34 Petr SÝKORA - 0:1
     
    36:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se ve východočeském derby dostává do vedení! PETR SÝKORA natáhl k ráně od modré čáry a ta změnila směr o Vydareného a zamířila přesně pod břevno. S tím nemohl Rybár dělat vůbec nic. Asistence: Marek Trončinský.
     
    36:03
    Hradec jde znovu do čtyřech. Lukáš Vopelka totiž sevřel puk rukou.
     
    31:06
    A další dva kohouti putují na trestnou. Jsou jimi René Vydarený a Sacha Treille. Oba za hrubost. Stále se hraje ve čtyřech.
     
    30:28
    Na trestné lavici sedí Lukáš Vopelka a Tomáš Rolinek. První jmenovaný totiž sekl Kacetla a kapitán Pardubic se to rozhodl pomstít. Ten inkasoval dvě minuty za hrubost.
     
    27:45
    A pravděpodobně další tyčka zazvonila za Rybárem. Tak to je velká smůla pro Dynamo.
     
    27:26
    A tentokrát se hradecký brankář stihl skvěle přesunout proti Tomáši Rolinkovi! Pardubice hrají svojí přesilovku výborně.
     
    27:13
    Další kotouč proskákal pouze těsně vedle brány Rybára.
     
    26:40
    Petr Sýkora pálil ze své typické pozice a svůj projektil narval do břevna!
     
    26:09
    Prvním vyloučeným hráčem Hradce je kapitán Jaroslav Bednář za hrubost.
     
    25:26
    Další nádherný únik Mountfieldu likviduje Kacetl. Džerinš našel žabičkou hůl Cingela, který už to však měl daleko od sebe a do puku pouze šťouchl.
     
    24:48
    Další Pláňkovu střelu ztečoval Červený a následně dorážel z velké blízkosti ještě Petr Koukal, který však podruhé v zápase nedal velkou šanci! Zřejmě mu v tom opět zabránil skvělý Kacetl.
     
    20:53
    A další velká šance Pardubic! Rybár se za střelou z mezikruží pouze ohlédl, ale ta pleskla o zadní mantinel.
     
    20:10
    Džerinš mohl střílet, ale hledal ještě Köhlera, který to nečekal. Na druhé straně musel zlikvidovat brejk Patrik Rybár.
     
    18:31
    První přesilovka zápasu a má ji Hradec. Ty Wishart u mantinelu nechtěl dovolit Cingelovi uniknout a pomohl si nedovoleným bráněním.
     
    15:42
    Petr Koukal fantasticky vyřešil brejk dvou proti jednomu, ale jeho ránu ze skvělé pozice výborně vytáhl Kacetl. Obrovská šance Mountfieldu.
     
    12:27
    Velká šance taky na domácích hokejkách. Jaroslav Bednář nejprve vystřelil do zadního mantinelu a poté se kotouč odrazil přímo před Kacetla. Nechybělo moc, aby jej doklepl za brankovou čáru Lukáš Cingel.
     
    10:30
    Tomáš Svoboda v první tutovce utkání, ale vychytal jej parádním zákrokem Patrik Rybár! Svobodovi se příhodně odrazil puk od zadního mantinelu a střílel tak zdánlivě do poloprázdné brány, jenže tam se zjevil hradecký gólman.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 48. Jaroslav Bednář (Koukal, Pláněk), 49. Jaroslav Bednář (Cingel) – 37. P. Sýkora (Trončinský), 46. Marosz (Rolinek, P. Sýkora), 54. Dušek (Trončinský, Mojžíš)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Zámorský, Cibulskis, Gregorc, Graňák – Köhler (A), Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Cingel – Smoleňák, Koukal (A), Červený – Vopelka, Kukumberg, Látal – R. Pavlík.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Trončinský, Čáslava, Cardwell, Wishart, Hrabal, Mojžíš, Ščotka – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – T. Svoboda, Tomášek, Treille – J. Sýkora, Poulíček, Perret – M. Kaut, Dušek, Beran.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Gebauer, Lederer

    Diváci: 6890
    bahis siteleri