HC Plzeň – Zlín 4:1 (kon.) | Kladno – Třinec 5:2 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 2:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 4:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:4 (0:3, 2:1, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 12.01.2018, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácím se podařilo proměnit i druhou přesilovku. Po několika střelách se již Malik nestihl přemístit a do prázdné brány se trefil ONDŘEJ PAJK. Asistence: Jan Bečka, Jan Tlačil.
     
    38:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pár vteřin po vyloučení Rašky se podařilo zhostit této příležitosti PAVLU VÁPENÍKOVI a poprvé v dnešním zápase z mezikruží propálit Malika. Asistence: Jan Tlačil.
     
    22:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Průjezd obranným a středním pásmem, pak zakončení z úhlu od mantinelu. To byla práce DAVIDA GŘESÍKA. Asistence: Radim Štěpánek.
     
    12:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Při další zásobě střel se podařilo od mantinelu prostřelit Grančarova PETRU FRIDRICHOVI. Asistence: Jozef Baláž, Ján Blaško.
     
    07:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Chvíli poté co skóroval Malát se po vhazování trefil Spratek. Ten se zmocnil puku a po vhazování s ním vyjel na Grančarova, ten byl zaskočen z předchozího inkasovaného gólu a trefil se přesně mezi betony. Asistence: Dominik Raška, David Gřesík.
     
    07:32
    Vítkovice právě vstřelily branku Zpoza branky dostal DAVID MALÁT přihrávku od Danga a z prostoru mezi kruhy propálil Grančarova. Asistence: Michal Dang, Adam Beránek.
    GSA

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 39. Vápeník (Tlačil), 40. Pajk (Bečka, Tlačil) – 8. Malát (Dang, Beránek), 8. Spratek (Raška, Gřesík), 13. Fridrich (Baláž, Blaško), 23. Gřesík (Štěpánek)


    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Bednář) – Vodička, Brabec, Pajk, Klejna, Vápeník, Bernáth, Přibyl – Hotěk, Janata, Prošek, Pastyřík, Šik, Horký, Petrov, Bečka, Tlačil, Habr, Halberštát, Salnikov
    HC Vítkovice Ridera: Malik (Daňa) – Štěpánek, Gřesík, Zdeněk, Kučera, Klus, Smolka, Ficek – Peterka, Spratek, Raška, Baláž, Blaško, Fridrich, Malát, Beránek, Dang, Vilček

    Rozhodčí: Zubzanda – Gerát, Fiala

    Diváci: 105
    thejrc.org