HC Plzeň – Zlín 4:1 (kon.) | Kladno – Třinec 5:2 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 2:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 4:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Berani Zlín
Pátek 12.01.2018, 15:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PETR KODÝTEK se zmocnil kotouče a z poloviny hřiště trefil hostující klec. Bez asistence.
     
    41:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přihrávka od zadního mantinelu, střela JOSEFA ROUBALA z pravého kruhu skončila pod horním víkem hostující klece. Asistence: David Roubal, Štěpán Hanzlík.
     
    38:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se dlouho drželi v útočném pásmu a nakonec i skórují! Přikryl byl dlouho osamocený za bránou, nakonec vykouzlil přihrávku na pravý kruh na JANA MATIÁŠKA, který střelou na bližší tyč propasíroval puk do sítě. Asistence: Filip Přikryl.
     
    27:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani bleskurychle přesilovku využívají a je srovnáno! MICHAL GAGO dostal přihrávku na pravý kruh, srovnal si kotouč na střelu a vypálil nad ramenu Kristiána Koláře. Asistence: Daniel Gazda, Jakub Jenáček.
     
    15:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Výtečná akce Západočechů a Plzeň jde do vedení! Matiášek dostal puk na levý kruh, našel na opačné straně Přikryla, který ještě vylepšil pozici pro PETRA ERETA, který zblízka doklepl kotouč do odkryté brány, Šimonů se nestačil přesunout. Asistence: Filip Přikryl, Jan Matiášek.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 16. Eret (Přikryl, Matiášek), 39. Matiášek (Přikryl), 42. J. Roubal (D. Roubal, Hanzlík), 58. Kodýtek – 28. Gago (Gazda, Jenáček)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Červenka) – Houdek, Štěpánek, Staněk, Váchal, Lokajíček, Sysel – Reitspies, Červenka, Hanzlík, Kodýtek, Matiášek, Vavřička, J. Roubal, Markov, Kovařík, Přikryl, Vracovský, Eret, D. Roubal (C)
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Ševčík, Marek, Augustin, Dluhoš, Budil, Jenáček, Padrnos, Gazda – Gago, Peška (C), Kočica, Sedláček, Pröschl, Hefka, Kotek, Dobiáš, Dlabaja

    Rozhodčí: Valenta – Malý, Šimán
    thejrc.org