Košice – Zvolen 6:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 2:3 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 5:1 (kon.)
Trenčín – Detva 2:5 (kon.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 2:3 (po pr.)
konec
HK Nitra
5:1 (0:0, 5:0, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 12.01.2018, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:06 FÁBRY - 5:1
     
    49:06
    HC Nové Zámky dali gól!

    Tak predsa len to tam hosťom dnes padlo a Foltán si tak v bránke domácich dnes čisté konto nepripíše. Nové Zámky sa po ubránení domácej presilovky presunuli do útočného pásma, Jass sa natlačil pred domácu bránku, vo veľkom zmätku sa najlepšie zorientoval BRANISLAV FÁBRY a znižuje tak na 5:1!
    Asistencia: Maris Jass.
    30:24 CSÁNI - 5:0
     
    30:24
    Nitra dala gól!

    Kanonáda domácich hokejistov pokračuje ďalej! Patrik romančík nahradil v bránke Samuela Baroša, ale aj Romančík už musel kapitulovať po ani nie 10-tich sekundách! Od modrej prišla presná strela na bránku hostí, hokejku do dráhy strely šikovne vložil KAROL CSÁNI a puk usmernil za Romančíkov chrbát – 5:0!
    Asistencie: Mitch Versteeg, Miroslav Pupák.
    30:15 MILAM - 4:0
     
    30:15
    Nitra dala gól!

    Opäť je tu teda využitá presilovka domácich hokejistov a ďalšia rana pre hokejistov Nových Zámkov! Nitra sa usadila v útočnom pásme, tesne pred modrou čiarou dostal puk na svoju hokejku JAMESON MILAM a prestrelil všetko čo mu stálo v ceste – 4:0!
    Asistencie: Michal Krištof, Peter Ordzovenský.
    28:58 ŠILLE - 3:0
     
    28:58
    Nitra dala gól!

    A skóre zápasu sa v Nitre opäť mení, domáci hokejisti vyhrávajú o tri góly! Sledovali sme teda hru 4 na 4, v ktorej boli aktívnejší domáci hokejisti a zaslúžene idú do vedenia 3:0! Pred bránku hostí dostal výbornú prihrávku TIMOTEJ ŠILLE a z blízka dokázal prekonať Baroša, ktorý tak už kapituloval tretíkrát.
    Asistencie: Juraj Šiška, Mitch Versteeg.
    25:51 KOVÁCS - 2:0
     
    25:51
    Nitra dala gól!

    Hostia sa ešte ani poriadne nespamätali z prvého gólu a ihneď inkasujú aj ďalší! Nitra vyhrala buly v strednom pásme a okamžite sa presunula pred bránku svojho súpera, Slovák výbornou prihrávkou našiel pred bránkou voľného JUSTINA KOVACSA a ten presnou strelou pod horný tyčku prekonal Baroša – 2:0!
    Asistencia: Marek Slovák, Peter Ordzovenský.
    25:06 KRIŠTOF - 1:0
     
    25:06
    Nitra dala gól!

    Domácim sa podarilo veľmi rýchlo využiť presilovku a ujímajú sa tak vedenia 1:0! Nitra vyhrala buly v útočnom pásme a tak rozbehla svoju kombináciu, k puku sa dostal Macík a tvrdo vystrelil. Brankár Baroš vyrazil túto strelu len pred MICHALA KRIŠTOFA a ten už puk dostal za chrbát brankára hostí!
    Asistencia: Radoslav Macík, Matúš Rais.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 26. Krištof (Macík, Rais), 26. Kovács (Slovák, Ordzovenský), 29. Šille (Šiška, Versteeg), 31. Milam (Krištof, Ordzovenský), 31. Csáni (Versteeg, Pupák) – 50. Fábry (M. Jass)


    HK Nitra: Foltán (Laco) – Rais, Rýgl, Ordzovenský, Milam, Mir. Pupák, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Paulovič, Krištof, Macík – Blackwater, Slovák, Kovacs – H. Ručkay, J. Ručkay, Csányi – Šiska, Šille, Rzavský
    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (31. Romančík) – Salija, Látal, Plášil, Novák, Hruška, M. Jass, Šimek, Vidovič – Cetkovský, Novotný, Varga – Sauliets, Šimun, Zbořil – Lorraine, Škoda, Lantoši – Tužinský, Rehák, Fábry

    Rozhodčí: Rudolf Lauff, Tomáš Orolín – Rastislav Gajan st., Róbert Gavalier
    thejrc.org