Znojmo – Dornbirn 2:6 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
Dornbirn Bulldogs
Pátek 12.01.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Není to jednoduchá situace pro Orly, ale v Grazu v neděli budou muset předvést lepší výkon, pokud chtějí přemýšlet o bodovém zisku. Díky za pozornost a ze Znojma přeji příjemný zbytek večera. (20:47:32)
     
    Je konec, Znojmo bylo minimálně polovinu zápasu aktivnějším celkem na ledě, jenže prohrává o čtyři branky, a tento výsledek tak nějak symbolizuje jeho aktuální formu. Dornbirn se v úvodu dostal díky dvěma rychlým brejkům do vedení, to aktivně hrající Orli smazali, jenže ve chvíli, kdy byli na ledě lepší, inkasovali dvě branky v oslabení. Třetí třetina pak už byla jen marnou snahou o snížení, místo něj vstřelili Buldoci další dva góly.
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Vhazování po Rinneho pravici, ale diváci už proudí ven ze stadionu a zápas se jen dohrává.
     
    58:20
    Carusovo nahození od modré krotí Schwarz v náručí.
     
    57:16
    Fraser si vybruslil na vrchol kruhu, mířil na vzdálenější tyč, ovšem míjí.
     
    56:57
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Novák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:29
    Znojmu se nedaří, chybí sebedůvěra i trocha štěstí. Bořuta to vzal na sebe, obkroužil branku v pozici útočníka, ale Rinne kryje. Následnou ránu Stehlíka má finský gólman v lapačce.
     
    55:25
    Znojmo v plném počtu, Rinne zasahuje proti nahození od levého mantinelu.
     
    55:10
    Dornbirn nespěchá, ani nemusí. Znojmo oslabení přestává poměrně v pohodě, ovšem body z toho pro něj dnes nekoukají.
     
    53:16
    Publikum značně prořídlo, Orli se navíc po Gumanově zákroku u hrazení musí bránit oslabení. Předchozí dvě přesilovky hosté využili.
     
    53:16
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Guman – 2 min., krosček).
     
    52:36
    Birovu ránu od modré tečuje clonící útočník, ovšem pouze mimo branku.
     
    51:09
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    To už je hodně kruté pro domácí barvy. Connellyho nahození od modré tečuje SCOTT TIMMINS mimo dosah Marka Schwarze, který dnes v brance prožívá hodně hořký zápas. Krutá efektivita Buldoků jim přináší šestý gól a prakticky jisté tři body. Asistence: Brian Connelly, Brodie Reid.
     
    50:45
    Guman to zkusil tvrdou ranou z levého křídla, Rinne vyráží betonem.
     
    50:12
    Zakázané uvolnění Buldoků.
     
    49:31
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté krutě trestají další chybu v orlí defenzivě. Dnes vynikající Sylvester si připisuje čtvrtou asistenci, poté co našel bekhendovou přihrávkou od brankové čáry volného MATTA FRASERA před brankou, a ten z první nekompromisně skóruje za bezmocného Schwarze. Fraser tak kompletuje hat-trick! Asistence: Dustiny Sylvester, Kevin Macierzynski.
     
    48:26
    Bořutovu ránu od modré vyráží Rinne. Znojmo už zdaleka nemá tolik šancí a možností ke střelbě jako v úvodních dvou třetinách, hosté se soustředí na obranu.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 17. Mrázek (Plutnar, Němec), 24. Csamangó (Špaček, Matuš) – 8. Fraser (Sylvester, Grabher Meier), 14. Leduc (Sylvester), 34. Arniel (Pance, Timmins), 39. Fraser (Reid, Sylvester), 50. Fraser (Sylvester, Macierzynski), 52. Timmins (Connelly, Reid)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Pechek) – Lattner, Lakos, Bořuta, Stehlík, Biro, Plutnar, Zajíc, Tejnor – Yellow Horn, Plíhal, Číp – Novák, Matuš, Guman – Němec, Bartoš, Mrázek – Csamangó, Raška, Špaček.
    Dornbirn Bulldogs: Rinne (Stroj) – Caruso, Gauthier Leduc, McMonagle, Connelly, Wolf, Vallant – D'Alvise, Timmins, Reid – Fraser, Sylvester, Grabher Meier – Pance, Arniel, Macierzynski – Haberl, Häussle, Neubauer.

    Rozhodčí: Baluška, Piragić – Hribar, Nemeth

    Diváci: 2451
    thejrc.org