Šumperk – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:6 (kon.)
Nymburk – Tábor 3:1 (kon.) | Řisuty – Trutnov 3:6 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kobra 4:3 (kon.)
Kolín – Klatovy 2:3 (1:2 po s.n.) | Sokolov – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Žďár n/S – David Servis 3:4 (po pr.)
Písek – Havlíčkův Brod 2:9 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 5:2 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:2 (kon.)
Letňany – Most 5:0 (kont.)
konec
HK Nový Jičín
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 13.01.2018, 17:002. liga skupina Východ • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Nový Jičín: Slovák (Sonnek), Adamík, Már, Běhal, Hruška, Tomeček, Janiczek, Palacký, Krupa, Pecha, Málek, Chvostek, Gebauer, Kocián, Zedník, Sonnek, Slovák II, Uhlár

    SHK Hodonín: Kotvan (Haloda), Sedlák, Kužílek, Kobylík, Žabčík, Hladiš, Miklík, Charvát, Hložánek, Romančík, Vrána, Hajný, Venclík, Matějka, Sajdl, Jurča, Černohous, Kadlec, Vaněk.
     
    Dobrý večer, vážení sportovní přátelé. Dovolte mi, abych Vás srdečně přivítal u dalšího hokejového zápasu, kdy domácí Nový Jičín, hraje již druhý domácí zápas po sobě. Hosté naopak přijíždějí k druhému venkovnímu zápasu.

    Dá se říct, že domácí Ďáblové z Nového Jičína mají formu, když si dokázali poradit v Porubě 3:1 a následně doma porazili Šumperk 3:2.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:23
    Máme za sebou něco přes minutu hry, zápas začal ve vysokém tempu. Nejprve měli šanci domácí Ďáblové, pak zkusili zahrozit i Drtiči z Hodonína. Nešlo ale vyloženě o gólové situace.
     
    03:22
    Mírně aktivnější domácí Ďáblové, kteří se snaží aktivně napadat a hrát do těla. Jenomže obrana Drtičů je zatím důsledná a spíše sledujeme hru ve středním pásmu.
     
    04:27
    Dobrá šance se naskytla Hodonínskému Matějovi Charvátovi, jenže přihrávka nebyla úplně přesná, možná tam byla i teč domácího beka. Každopádně z této akce nebude nic.
     
    05:35
    Drtiči se natlačili do útočného pásma a zdá se, že tropí domácí obraně problémy. Zasahovat musel až Jiří Slovák, který puk uklidil pod lapačku.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kobylík – 2 min., sekání).
     
    06:43
    Úvod přesilové hry, domácím nevychází dle představ. U modré čáry byl David Janiczek, který nepřihrál úplně přesně a celá akce domácích, musí začít znovu.
     
    07:56
    Hosté v plném počtu.
     
    08:51
    Na dvakrát to zkoušel Jan Sedlák, poprvé mířil mimo a při druhém pokusu byla jeho střela tečována. Bude mít ale další pokus, vhazuje se u Jiřího Slováka.
     
    09:17
    Drtiči začínají rozjíždět své klasické tempo a tlak. Jan Sedlák se sice ke střele nedostal, nechal to ale na svém kolegovi. Ďáblové se dostávají z pásma, jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    11:12
    Drtiči převážně v útočném pásmu, směřují k otevření skóre, nicméně trápí je přesnost střel anebo Jiří Slovák, který je důsledným strážcem, domácího týmu.
     
    13:48
    I domácí Ďáblové, dokázali že nedají kůži zadarmo. Podařilo se jim dostat do útočného pásma a vyslat pár střel na Kotvana, ten stejně jako domácí brankář tomuto náporu odolává.
     
    15:09
    Drtiči vysílají střely takřka ze všech pozic, hodně vsází na dorážky a nějaké přiťuknutí. Jiří Slovák zatím ale působí klidným a vyrovnaným dojmem.
     
    17:00
    Miklík teď velice dobře odstavil Zedníka a využil svých proporcí. Pavel Zedník tak musel puk přenechat právě prvně jmenovanému, Martinovi Miklíkovi.
     
    18:48
    Michael Chvostek se dostal do pozice z mezikruží, kde vypálil dělovku na Kotvana, ten sice vyrazil před sebe ale už tam nebyl nikdo, kdo by mohl tuto střelu tečovat.
     
    19:45
    Zase takové lehké nahození, od modré čáry. Na tohle si musí dát domácí pozor. Ač to nevypadá nebezpečně, stačí teč dobře stojícího útočného hráče a rázem je šance na světě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Oba týmy odcházejí do kabin za smíru, tedy bezbrankového stavu. Uktání je vyrovnané, šance byly na obou stranách. Nejprve zahrozili domácí Ďáblové, poté také Drtiči z Hodonína, kteří směřují utkání k překvapivým střelám, od modré čáry.

    Uvidíme, který tým bude úspěšnější v druhé třetině, která začíná cca v 17:43.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:25
    Je za námi, více než minuta z druhé třetiny. Oba týmy se snaží vypracovat si nějakou pozici, která by minimálně ohrozila brankáře. Prozatím sledujeme ale spíše hru ve středním pásmu a boj o kotouč.
     
    23:45
    Domácí nebyli teď daleko od prvního gólu! Tuším že to byl právě Vojtěch Adamík, který pálil z bezprostřední blízkosti, Kotvan jen vyrazil před sebe. Tam ale nebyl nikdo, kdo by mohl tečovat puk do brány!
     
    24:45
    Akce i na druhé straně, kde pálil od modré Jakub Kužílek, který je dobře znám i v Novém Jičíně.
     
    25:55
    Zakázané uvolnění Nového Jičína. Hra se stěhuje zpět, před Jiřího Slováka.
     
    26:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Autorem branky je KOBYLÍK. Asistence: Hajný. A máme tady první gól utkání! Domácí Ďáblové měli vyloženě gólovou situaci, následně Hajný společně s Kobylíkem rozjeli útočnou akci a druhý jmenovaný překvapil všechny, včetně domácího brankáře, Jiřího Slováka – 0:1 !
     
    27:35
    První gól hostům určitě pomohl a je to na jejich pohybu znát.
     
    28:06
    Jakub Kadlec dostal krásnou přihrávku do jízdy, kdy byl ve velice dobré pozici, před Jiřím Slovákem! Ten na poslední chvíli zásuhnul, svým betonem!
     
    29:49
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Uhlár – 2 min., faul kolenem). Velice zajímaveéposouzení zákroku Uhlára. Před chvíli proběhnul zákrok o kterém nebylo pochyb, že faul kolenem je, ten odpískán nebyl. Následně Adamovi Uhlárovi byl odpískán faul kolenem, kdy se spíše jednalo o držení.
     
    30:44
    Ďáblům se podařilo zmocnit puku, konkrétně Pavel Zedník, který se vydal do útočného pásma, kde přihrál zpět svému kolegovi a pošetřil tak drahocenné vteřinky.
     
    31:52
    Domácí v plném počtu. Tato přesilovka Drtičům nevyšla, neznamená to ale že by nezůstala bez dobré příležitosti nebo střely, ba naopak.
     
    33:19
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je GEBAUER. Asistence: Běhal. A je vyrovnáno! Tak to byl opravdu velký tlak, domácích Ďáblů, kdy se usadili v útočném pásmu na opravdu dlouhou dobu. Kotvan pokryl dvě velké šance, na tu třetí od Gebauera nestačil – 1:1 !
     
    33:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JURČA. Asistence: Sedlák a Černohous. Máme tady další gól! Netrvalo ani minutu a Drtiči se ujímají vedení. Opět se jim podařilo dostat do útočného pásma, kde se snažili střílet od modré a vsadit na dorážku a vyšlo to ! Jako poslední byl u puku Petr Jurča který posílá svůj tým do vedení na 1:2 !
     
    35:00
    Adam Uhlár nebyl daleko od vyrovnání! Společně s jeho kolegou byli v početní výhodě, před bránou Kotvana. Adamovi Uhlárovi se ale nepodařilo v těch málo sekundách, které měl k dispozici, patřičně překonat Zdenko Kotvana!
     
    36:58
    Vhazování před Zdenko Kotvanem, které vyhráli domácí Ďáblové, střela byla ale tečována!
     
    38:00
    Nebezpečně před Jiřím Slovákem, teď stál Vít Černohous, který jen tak lehce naasměroval puk. Tohle vypadalo docela nebezpečně, Jiří Slovák ale včas dal beton na správné místo.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta, druhé třetiny.
     
    39:30
    Dobře si teď Hruška pokryl svého protivníka u mantinelu a zmemožnil mu přihrávku před bránu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je minulostí a musím poznamenat, že se nesla úplně v jiném duchu, než ta první. Za tuto třetinu, jsme viděli celkem tři góly. Nejprve skóroval Kobylík, následně přišlo vyrovnání od Gebauera. Radost domácích netrvala však ani minutu, když z klasické hry Hodonína, mířil přesně Jurča. Hosté si tak do poslední třetiny nesou jednobrankový náskok.

    Další třetina začne cca v 18:28.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:36
    Poslední třetina se vrátila k tempu, které bylo nastoleno během začátku hry. Do současné chvíle, měli po jedné šanci obě mužstva.
     
    42:55
    Uhlár se dral k puku, společně s Hajným. Adam Uhlár ale neměl patřičnou rychlost a byl přetlačen svým sokem.
     
    44:11
    Dlouhá přihrávka na Michaela Chvostka, zakázané uvolnění.
     
    44:33
    Série přerušení a puků mimo ledovou plochu. Stále v obranném pásmu domácího celku.
     
    45:34
    Tomeček se pokoušel překvapit Kotvana, ten ale s lidovým klidem nastavil svou lapačku a tuto šanci likviduje.
     
    47:00
    Na chvíli se domácí podívali do útočného pásma, zkoušeli střelu od modré čáry, jeden z obránců se ale výborně vložil do střely a pomohl tak Zdenko Kotvanovi.
     
    47:56
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Vrána – 2 min., vysoká hůl). Ďáblové dostávají možnost, srovnat utkání, když Jakub Vrána je vyloučen za vysokou hůl.
     
    49:00
    Domácí si v této přesilovce příliš šancí nevytváří. Není to o tom, že by se nedokázali dostat do útočného pásma, spíše Drtiči si drží své pozice a důsledně brání.
     
    49:56
    Hosté v plném počtu.
     
    50:19
    Zakázané uvolnění hostujícího manšaftu.
     
    51:12
    Čas se krátí a Ďáblům příležitosti nevychází. Teď konkrétně trefený puk odskočil a ztratil na síle i intenzitě.
     
    52:19
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Chvostek – 2 min., podražení).
     
    53:23
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Charvát – 2 min., hákování).
     
    53:36
    Na ledě vzniká více prostoru, hraje se hra 4 na 4. Čas se ale krátí, zbývá méně než sedm minut, do konce utkání.
     
    54:19
    Domácí v plném počtu.
     
    55:00
    Domácí Ďáblové hrají přesilovku, nicméně to vypadá jakoby přesilovku spíš měli Drtiči z Hodonína.
     
    55:23
    Hosté v plném počtu.
     
    55:51
    Fanoušci ožili a povzbuzují domácí mužstvo. To ale na vyrovnání má čtyři minuty, bude to stačit?
     
    56:11
    Puk končí v náručí Jiřího Slováka, vhazování před jeho bránou. Dá se předpokládat, že minutu před koncem hry, zkusí Ďáblové hru v šesti.
     
    56:17
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Gebaueer – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    57:03
    Od konce utkání nás dělí pouhé tři minuty. Drtiči navíc hrají přesilovku a nemusí nikam spěchat.
     
    57:46
    Mohlo být vyrovnáno! Ďáblové se dostali do útočné třetiny, nicméně se jim nepodařilo mířit přesně a jistá gólovka končí mimo klec Zdenko Kotvana, škoda!
     
    58:18
    Domácí v plném počtu.
     
    58:39
    Zbývá takřka minuta, do konce utkání. Pokud chtějí Ďáblové vyrovnat, mohli by zkusit hru v šesti. Jak se říká hop nebo trop.
     
    59:30
    Domácí jsou v šesti!
     
    59:58
    Pecha dostal krásnou přihrávku před bránu, možná malinko váhal a střílel vteřinku po, Zdenko Kotvan se stačil přesunout a krásným zákrokem likviduje jistý vyrovnávací gól !!!!
     
    Domácí si vyžádali oddechový čas. Do konce utkání zbývají pouhé dvě vteřiny.
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi šedesát minut, herního času, to znamená konec. Hodonín si odváží tři cenné body. Ďáblové minimálně sahali po vyrovnání, nestálo ale u nich potřebné hokejové štěstí i když šance určitě měli.

    Děkuji za pozornost a těším se zase příště. (19:05:50)

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 34. Gebauer (Běhal) – 27. Kobylík (Hajný), 34. Jurča (Sedlák, Černohous)


    HK Nový Jičín: Slovák (Sonnek), Adamík, Már, Běhal, Hruška, Tomeček, Janiczek, Palacký, Krupa, Pecha, Málek, Chvostek, Gebauer, Kocián, Zedník, Sonnek, Slovák II, Uhlár
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda), Sedlák, Kužílek, Kobylík, Žabčík, Hladiš, Miklík, Charvát, Hložánek, Romančík, Vrána, Hajný, Venclík, Matějka, Sajdl, Jurča, Černohous, Kadlec, Vaněk
    bahis siteleri