Florbal Ústí – Chodov 4:10 (kon.) | Střešovice – Znojmo 7:6 (kon.) | Ostrava – Bohemians 3:7 (kon.)
Česká Lípa – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Sobota 13.01.2018, 19:00Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:22
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Štěpán Slaný – 2 minuty, Hrubost).
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Petr Novotný – 2 minuty, Hrubost).
    55:27 Jakub GRUBER - 1:5
     
    55:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAKUB GRUBER střílel z ostrého úhlu, Ponomarev se nestihl přesunou, vypadá to, že o vítězi je rozhodnuto, hosté odskakují na čtyři branky! Asistence: Milan Tomašík.
     
    51:31
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Petr Novotný – 2 minuty, Sekání).
     
    48:42
    Kněžour se dostal do samostatného úniku, ovšem vystřelil pouze do masky hostujícího brankáře, Česká Lípa má v posledních minutách navrch!
     
    47:47
    Domácí se dostali do výborné příležitosti, ze které mohli snížit! Ekl ovšem nedokázal trefit hostující branku, skóre se tedy nemění!
    45:50 Tadeáš CHROUST - 1:4
     
    45:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se ve druhé minutě přesilové hry přeci jen prosazují! Na konci celé akce byl zakončující TADEÁŠ CHROUST, Boleslav navyšuje svůj náskok! Asistence: Jan Jelínek.
     
    44:45
    Hlavní rozhodčí vylučuje na domácí straně! Jakub Jirsa dostává 2+10 za nesportovní chování!
     
    39:58
    V samotném závěru druhé části se do šance dostal Curney, ovšem tomu dnes není přáno, hostující florbalista skóre nenavýšil!
    34:28 Jan ŘEHOŘ - 1:3
     
    34:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta, hosté se opět prosazují! JAN ŘEHOŘ dokázal vyzrát na ležícího Ponomareva, Boleslav odskakuje na dvě branky! Asistence: Milan Tomašík.
    33:43 Petr KRZYŽANEK - 1:2
     
    33:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté znovu odskakují do vedení o jeden gól. PETR KRZYŽANEK teď dokázal využít přihrávky Natova a překonat přesouvajícího se brankáře! Asistence: Jan Natov.
     
    29:15
    Brankář Ponomarev měl teď pořádnou dávku štěstí, zazvonila za ním totiž tyčka, která domácí zachránila před inkasovanou brankou!
     
    24:11
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    No vida, domácí se z ničeho nic dostávají ke srovnání skóre! JAROMÍR EKL využil dlouhé přihrávky od Jirsy, vzápětí překonal brankáře Bauera! Asistence: Jakub Jirsa.
    13:55 Jan JELÍNEK - 0:1
     
    13:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec přeci jen dostávají po necelých čtrnácti minutách do vedení! JAN JELÍNEK využil přihrávky Kološe a poté překonal domácího brankáře! Asistence: Petr Kološ.
     
    04:44
    Hosté mohli jít do vedení, ovšem celá akce nakonec brankou neskončila! Na druhé straně zahrozil Jansa, ani on však neuspěl.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 25. Ekl (Jirsa) – 14. Jelínek (Kološ), 34. Krzyžanek (Natov), 35. Řehoř (Tomašík), 46. Tadeáš Chroust (Jelínek), 56. Gruber (Tomašík)


    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Ponomarev (Dvořák) – Vnuk, Dzierža, Kadlec, Slaný – Mlejnek, Novák, Hřebřina – Karel, Jansa, Pastor – Kněžour, Jirsa, Štěrba – Hudík, Ekl.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Novák, Kološ, Řehoř, Křenek, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Novotný, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust – Bína, Rožnovják, Pluhař – Gruber, Curney, Tomašík – Krajcigr, Natov.

    Rozhodčí: Baloun, Šuvada

    Diváci: 320
    thejrc.org