Florbal Ústí – Chodov 4:10 (kon.) | Střešovice – Znojmo 7:6 (kon.) | Ostrava – Bohemians 3:7 (kon.)
Česká Lípa – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
konec
Florbal Ústí
4:10 (0:3, 1:3, 3:4)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 13.01.2018, 17:00 • SC SLUNETA Ústí n./L • Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    49:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    A máme tu nepopulární desítku! Zdeněk Žák táhl míček po mantinelu a ikdyž mohl střílet do odkryté klece, poslal míček backhandem před branku na volného MARTINA KOUTNÉHO , který poslal míček do odkryté klece. Asistence: Zdeněk Žák.
    48:32 Michal STRACHOTA - 4:9
     
    48:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov vyčkával s míčkem a následně udeřil z rychlé akce! Marek Matejčík našel krosovou nahrávkou volného MICHALA STRACHOTU, který si míček povytáhl na střed a na dvakrát překonal Fibigera. Asistence: Marek Matejčík.
    45:39 Martin KOUTNÝ - 4:8
     
    45:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se uklidňuje další povedenou brankou. Žák posunul míček na MARTINA KOUTNÉHO, který si z bezprostřední blízkosti poradil s ležícím Fibigerem. Asistence: Zdeněk Žák.
    44:04 Viktor KOPECKÝ - 4:7
     
    44:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí přidává další branku! Procházka skvěle vystihl rozehrávku soupeře, vyvezl míček a backhandovou nahrávkou našel volného VIKTORA KOPECKÉHO, který překonal brankáře střelou na druhou tyč. Asistence: Jakub Procházka.
    43:43 Jakub KOLSTRUNK - 3:7
     
    43:43
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A další gól domácího celku! Krbec táhl míček po mantinelu a krásnou zpětnou nahrávkou našel na středu volného JAKUBA KOLSTRUNKA, který míček umístil k tyči. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    42:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov rychle odpovídá na obdržený gól! Pražan posunul míček po mantinelu na volného MARKA VÁVRU, který propasíroval míček mezi nohama Fibigera! Asistence: Martin Pražan.
    40:19 Mikuláš KRBEC - 2:6
     
    40:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup do druhé třetiny pro domácí tým. MIKULÁŠ KRBEC měl balónek na mantinelu, obehrál protihráče a krásnou střelou na druhou tyč překonal Frühbauera.Bez asistence.
    37:44 Jaromír TÄUBER - 1:6
     
    37:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Prosazují se i domácí! JAROMÍR TÄUBER, který si vzal míček na vlastní polovině, přeběhl až na polovinu Chodova a táhlou střelou překonal hostujícího brankáře. Asistence: Radim Kužel.
     
    30:30
    Ondřej Plíhal se oslabení dostal ke střele do prázdné branky, ale pokus mu nesedl a míček přelétl břevno.
     
    27:59
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Martin Koutný – 2 minuty, Sekání).
    27:05 Marek MATEJČÍK - 0:6
     
    27:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovští přidávají další gól! Strachota vytáhl míček od mantinelu na střed, ale místo střely si vybral volného MATĚJE MATĚJČÍKA, který uklidil míček do prázdné branky. Asistence: Michal Strachota.
    26:46 Ondřej MIKEŠ - 0:5
     
    26:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov navyšuje vedení po další krásné akci! Ondrušek měl míček v útočném rohu a krásnou krosovou nahrávkou našel volného ONDŘEJE MIKEŠE, který uklidil míček do prázdné branky. Asistence: Tom Ondrušek.
    23:52 Ondřej MIKEŠ - 0:4
     
    23:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov střílí další branku! Tomáš Sýkora měl balónek na mantinelu a krásnou nahrávkou našel na středu volného ONDŘEJE MIKEŠE, který střelou z jedničky navýšil skóre. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    16:20
    Josef Novák se dostal sám s míčkem před Frühbauera, ale hostujícího brankáře nedokázal překonat.
    15:39 Ondřej PLÍHAL - 0:3
     
    15:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    A máme tu další gól hostujícího celku! Koutný vybojoval míček v rohu hřiště a našel na středu postaveného ONDŘEJE PLÍHALA, který střelou na druhou tyč nedal Fibigerovi šanci. Asistence: Martin Koutný.
    14:31 Tom ONDRUŠEK - 0:2
     
    14:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    A máme tu další gól! Chodov využívá narůstající tlak. Po krásné krosové nahrávce od Mikeše přidává svůj druhý bod v dnešním utkání střelou z jedničky TOM ONDRUŠEK! Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    09:10
    Chodov ve vlastním oslabení trefuje tyč!
     
    07:47
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Michal Podhráský – 2 minuty, Hrubost).
     
    03:10
    Ondrušek střílel do prázdné branky po krosové nahrávce, Fibiger předvedl skvělý zákrok!
     
    00:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól! Chodov se rychle ujímá vedení! Martin Pražan nahodil z vlastní poloviny míček na Ondruška, který ho vrátil MARKU VÁVROVI a ten se nemýlil. Asistence: Tom Ondrušek.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 38. Täuber (Kužel), 41. Krbec, 44. Kolstrunk (Krbec), 45. Kopecký (Procházka) – 1. Vávra (Ondrušek), 15. Ondrušek (Mikeš), 16. Plíhal (Koutný), 24. Mikeš (Sýkora), 27. Mikeš (Ondrušek), 28. Matejčík (Strachota), 43. Vávra (Pražan), 46. Koutný (Žák), 49. Strachota (Matejčík), 50. Koutný (Žák)


    Florbal Ústí: Fibiger (Weissgarber) – Täuber, Esterka, J. Horák, Stibor, Kühnel – Kužel, Procházka, Kolstrunk – Vavruška, Josef Novák, Kopecký – Vl. Štorek, Pavelka, Täuber – Krbec, Šafařovský.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Frühbauer (Barák) – Pražan, Kašovský, Fiala, Sýkora, Kotlas, Doubek, Bouša, Podhráský – Maxa, Žák, Mikeš – Vávra, Ondrušek, Řezáč – Koutný, Matejčík, Strachota – Plíhal.

    Rozhodčí: Jakub Furmánek a Vlastimil Šolc

    Diváci: 316
    thejrc.org