Salzburg – K. Vary 4:1 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 2:3 (po s.n.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 6:4 (kon.) | Sparta – Liberec 2:3 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Pardubice 4:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Letňany 4:3 (po pr.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:4 (2:4, 3:0, 1:0)
HC Plzeň 1929
Sobota 13.01.2018, 12:30Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    58:54
    Filip Pilc opět mizí na střídačku svého týmu. Hosté to zkusí v šesti hráčích proti pěti.
     
    57:50
    Na ledové ploše toho v posledních okamžicích moc k vidění nebylo. Domácí se spíše brání a Plzeň se zkouší prodrat za vstřeleným gólem. Mezitím Lukáš Pilc prchá na střídačku svého týmu!
     
    51:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Plzeň bude muset přidat, pokud chce z tohoto utkání nějaký bodový zisk! ALEŠ ŘEZÁČ vypálil z otočky. Jeho pokus se ještě otřel o některého z bránících hráčů a následně zapadl až za Pilcova záda! Asistence: Šimon Kubíček, Jakub Čížek.
     
    47:46
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Mužík – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pánek – 2 min., podražení).
     
    37:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Skvělá třetina ze strany českobudějovických hráčů je zpečetěna! Samostatný nájezd jel JIŘÍ EGERT, který forhendovou střelou překonává Pilce, i když si na kotouč plzeňský brankář zřejmě sáhl!
     
    37:52
    Po faulu na domácího útočníka uvidíme samostatný nájezd!
     
    35:37
    Šimon Kubíček nebyl vůbec daleko od druhého vstřeleného gólu, ale Pilc byl proti! Proti střele z nápřahu předvedl plzeňský brankář výstavní zákrok lapačkou!
     
    35:26
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Šilhán – 2 min., krosček).
     
    32:50
    Martin Tisoň si udělal z obránce Plzně, který se vracel, kuželku, ale jeho následné zakončení končí jen nad horní tyčí Pilcovy branky!
     
    29:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí stahují dvougólové manko! Vojtěch Krcho vybídl ke skórování JIŘÍHO EGERTA a ten tuto nabídku přijal! Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    28:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    I domácí hokejisté proměňují přesilovou hru a zápas opět bude o něco zajímavější! Od modré čáry zacílil na úplně přesně do horního rohu ŠIMON KUBÍČEK, jenž si připisuje čistý průstřel! Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    28:32
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Přikryl – 2 min., podražení).
     
    21:46
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Šeba – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Šafář – 2 min., hrubost).
     
    20:19
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (A. Čížek – 2 min., podražení).
     
    16:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde poprvé v utkání do dvoubrankového trháku! Puk před branku Dvořáka poslal Martin Lang a FILIPU PŘIKRYLOVI do něj stačilo jen plácnout. Dvořákovi propadl kotouč mezi betony. Asistence: Martin Lang, Kamil Hajšman.
     
    12:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že o góly v tomto utkání nouze rozhodně nebude. Radek Mužík jel s kotoučem směrem na Dvořáka, když v tom si všiml dobře najíždějícího MARTINA LANGA na vzdálenější tyči. Poslal mu přihrávku a pro Langa nebylo obtížné uklidit puk do odkrytých míst branky. Asistence: Radek Mužík, Filip Přikryl.
     
    12:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno! Plzeň proměňuje přesilovou hru velmi rychle. JANU MATYÁŠKOVI se podařilo dostat kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Kamil Hajšman, Matěj Kolda.
     
    11:56
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (A. Čížek – 2 min., faul kolenem).
     
    08:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí otáčejí stav utkání ve svůj prospěch! Vojtěch Krcho dorážel puk z těsné blízkosti branky, s tím si ale Pilc ještě poradil. ŠIMON MASOPUST poté předvedl důraz před brankou a kotouč za brankovou čáru dokázal procpat. Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    05:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí rychle odpovídají a srovnávají stav! Puk z obranného pásma Motoru vyvezl JIŘÍ EGERT až do pásma útočného. Před brankou Pilce poslal přihrávku na Vojtěcha Krcha, který mu ještě puk vrátil a Egert se z těsné blízkosti nezmýlil! Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    04:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští se dostali poprvé do útočného pásma a hned je z toho úvodní branka v zápasu! Od modré čáry dobře vystřelil Adam Šilhán. Do jeho pokusu před brankou sáhl ještě RADEK MUŽÍK, který ztečoval puk do horních pater branky! Asistence: Adam Šilhán, Nicholas Kaňák,
     
    01:12
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Šilhán – 2 min., podražení).

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 6. Egert (Krcho), 9. Masopust (Krcho), 29. Kubíček (Krcho), 30. Egert (Krcho), 38. Egert (TS), 52. Řezáč (Kubíček, J. Čížek) – 5. Mužík (Šilhán, Kaňák.), 13. Matyášek (Hajšman, Kolda), 13. Lang (Mužík, Přikryl), 17. Přikryl (Lang, Hajšman)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Baloun) – Pánek, Vávra, Kubíček, Škola, A. Čížek, Šafář, Hubata – Silný, Krcho, Řezáč, Tisoň, Egert, Hrubec, Vaculík, J. Čížek, Melichar, Masopust, Grossmann
    HC Plzeň 1929: Pilc (Altrichter) – Kaňák, Novák, Kovařík, Šilhán, Šiller, Staněk – Hajžman, Přikryl, Kolda, Matiášek, Princl, Rohla, Hajšman, Procházka, Lang, Hasman, Šeba, Mužík

    Rozhodčí: Poskočil – Jílek, Šperl
    thejrc.org