Chomutov – Liberec 1:5 (kon.) | Třemošná – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.)
HC Litvínov – HC Plzeň 3:6 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 0:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 7:4 (kon.)
Přerov – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Letňany 5:1 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:0 (kon.)
K. Vary – Kladno 0:1 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 8:4 (kon.) | Slavia – PZ Kladno 3:4 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
8:4 (3:4, 1:0, 4:0)
HC Motor České Budějovice
Sobota 13.01.2018, 15:45 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    56:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí sparťané pokračují ve svém tlaku a výsledkem toho je další puk za zády brankáře Lidáka. MAXIM KUBÁNEK v poklidu obešel posledního protihráče a tváří v tvář pokořil brankáře Českých Budějovic již poosmé v tomto utkání! Bez asistence.
     
    56:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí zkrátka nemají dost a přidávají další trefu v tomto utkání! Hostující brankář Lidák byl zaklíněn, ale mimo brankoviště, a proto rozhodčí gól uznal. SEMEN ZEMCHENKOV napřáhl od modré čáry a puk se zastavil se až v síti. Asistence Andrej Adamec, Josef Slavíček.
     
    49:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady další gól domácí Sparty! Theimer společně s Hamarou ml. dostali puk na brankoviště Lidáka, kde stál připravený útočník MICHAL VITOUCH, který doklepl puk do českobudějovické sítě. Asistence: Tomáš Hamara ml., Oto Theimer.
     
    45:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí si berou své vedení zpět! TOMÁŠ TOMEK dostal příliš mnoho prostoru mezi kruhy a nechytatelnou dělovkou poslal kotouč za záda Lidáka. Pro tohoto forvarda se navíc jedná o první gól ve sparťanském dresu! Asistence: Maxim Kubánek.
     
    24:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu hattrick! A to na straně domácích! Andrej Adamec výborně najel po pravé straně do útočného pásma, z rohu kluziště našel před brankou připraveného JOSEFA SLAVÍČKA, který bez problémů zasunul puk do českobudějovické klece. Asistence: Andrej Adamec.
     
    17:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď se doslova roztrhl pytel z góly! Adamec našel před brankou úplně volného JOSEFA SLAVÍČKA, který udělal blafák do forhendu a zasunul puk za gólmana Lidáka. Asistence: Andrej Adamec.
     
    17:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Radost domácího celku netrvala příliš dlouho! Schwartz vybídl k dalšímu nájezdu YAHORA HRAKHOLSKIHO a ten svou střelou překonal Krbečka v tomto zápase počtvrté. Asistence: František Schwartz.
     
    16:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se v přesilové hře dostávají zpět do hry! MICHAL VITOUCH se na brankovišti zorientoval ze všech nejlépe a poslal kotouč pod dezorientovaným Lidákem. Asistence: Oto Theimer.
     
    13:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor rychle najel do útočného pásma a už vede o dvě branky! JAN JANOCH dostal přihrávku od Svacha a první jmenovaný svůj samostatný nájezd proměnil v gól. Asistence: Václav Svach.
     
    11:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A pozor! Hosté se dostávají do vedení ve vlastním oslabení. Svach našel najetého JANA JANOCHA, který překvapil brankáře Krbečka. Asistence: Václav Svach.
     
    01:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A YAHOR HRAKHOLSKI rozjel celkem pomalu a střelou pokořil brankáře Krbečka nad vyrážečku. Bez asistence.
     
    00:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo se do toho dnes pouští velmi brzo. JOSEF SLAVÍČEK dostal dobrou přihrávku od obránce Guryevskiyho a první jmenovaný v samostatném úniku rychlou střelou pokořil brankáře Lidáka! Asistence: Nikita Guryevskiy.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Slavíček (Guryevskiy), 17. Vitouch (Theimer), 18. Slavíček (Adamec), 25. Slavíček (Adamec), 45. Tomek (Kubánek), 50. Vitouch (Hamara, Theimer), 57. Zemchenkov (Adamec, Slavíček), 57. Kubánek – 2. Hrakholski (TS), 12. Janoch (Svach), 14. Janoch (Svach), 18. Hrakholski (Schwartz)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – T. Hamara ml., Zemchenkov, Ducháč, Guryevskiy, Adam – Kubánek, Adamec, Potůček, Broš, Slavíček, Výkruta, M. Vitouch, Tomek, Theimer, Kuracina.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Pavlát, Hail, Svach – Masopust, Hrakholski, Kovář, Anderle, Ryba, Kantor, Kašpar, Brouček, Březina, Schwartz, Janoch, Lukeš.
    Trenér: Radek Kampf.

    Rozhodčí: Demuth – Zháňal, Hradil
    thejrc.org