Chomutov – Liberec 1:5 (kon.) | Třemošná – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.)
HC Litvínov – HC Plzeň 3:6 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 0:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 7:4 (kon.)
Přerov – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Letňany 5:1 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:0 (kon.)
K. Vary – Kladno 0:1 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 8:4 (kon.) | Slavia – PZ Kladno 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Slavia Praha
3:4 (1:0, 2:1, 0:2 - 0:1)
PZ Kladno
Sobota 13.01.2018, 18:15 • ZS Eden • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    60:52
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán. DAVID VYHNAL v přesilovce dostal hodně prostoru. Důkladně zamířil a trefil se přesně na bližší tyč. Právě od brankové konstrukce se puk odrazil za Němečkova záda. Asistence: Filip Štrombach.
     
    56:31
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Kladno za aktivitu sklízí ovoce. FILIP ŠTROMBACH toho moc nevymýšlel. Prudce vypálil a trefil se pod vyrážečku brankáře Němečka. Asistence: Adam Šťastný a Marek Darsa.
     
    50:10
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě. Kladno snižuje na rozdíl jediné branky. PZ se usadilo v útoku a kombinovalo. Výsledkem útočného snažení byla střela. Do dráhy puku nejspíše ještě vložil hůl ADAM ŠŤASTNÝ, který puk tečoval. Němeček zasáhnout nedokázal. Asistence: Filip Štrombach a Marek Darsa.
     
    38:28
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Ještě v prostřední části se hosté dočkávají první branky. Chybu v obraně dokázal potrestat ŠTĚPÁN VIMMER. Ten se před brankovištěm dostal k puku a prostřelil Němečka. Asistence: David Vyhnal a Marek Darsa.
     
    28:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná akce sešívaných a další branka je na svěře. ŠIMON RULC si v rychlé akci domácích sjel šikovně před branku. Dostal pas, vypálil a Burdu prostřelil. Asistence: Jakub Hofmann a Viacheslav Sarkisyants.
     
    23:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se záhy dočkali dalšího zásahu. Burda už musel proti dorážkám zasahovat vleže. Několika pukům odolal. Na ten, který vyslal VIACHESLAV SARKISYANTS, už ale nedosáhl. Asistence: Šimon Rulc.
     
    14:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní jdou do vedení. Kluch z modré nahazoval a před brankovištěm si skvěl počínal TOMÁŠ LABUZÍK. Vysokou střelu dokázal tečovat a perfektně sklepnout za bezmocného Burdu. Asistence: Tomáš Kluch.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 15. Labuzík (Kluch), 24. Sarkisyants (Rulc), 29. Rulc (Hofmann, Sarkisyants) – 39. Vimmer (Vyhnal, Darsa), 51. Šťastný (Štrombach, Darsa), 57. Štrombach (Šťastný, Darsa), 61. Vyhnal (Štrombach)


    HC Slavia Praha: J. Němeček (Pittr) – Horáček, Moravec, Srdínko, D. Němeček, Kluch, Čapka, Palát, Kučera – Burda, Černý, Sarkisyants, Martinec, Brummel, Hofmann, Labuzík, Míšek, Slavíček, Rulc, Jágr.
    PZ Kladno: Burda (Pulec) – Vyhnal, Horák, Hříbal, Krejžík, Vinš, Brejcha – Strand, Rejna, Štrombach, Hurta, Karamazín, Votoupal, Šťastný, Šugár, Darsa, Pulda, Vimmer, Hanousek, Adam.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Kučera, Nekvapil
    thejrc.org