Olomouc – Prostějov 5:0 (kon.) | Karviná – Zabrze 2:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Zápy 2:0 (kon.)
Senica – Dunajská Lužná 1:0 (kon.) | Vyškov – Brno 1:6 (kon.) | Žilina – Pohronie 0:0 (kon.)
Olomouc – Hlučín 7:0 (kon.) | Bardejov – Michalovce 1:3 (kon.) | Trnava – Opava 3:5 (kon.)
Ostrava – Trenčín 3:0 (kon.) | Plzeň – Sokolov 6:0 (kon.) | Dukla Praha – Neugersdorf 2:0 (kon.)
Žilina B – Dubnica 1:1 (kon.) | Trnava – Opava 3:2 (kon.) | Rapid – Zlín 1:1 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
7:0 (5:0)
FC Hlučín
Sobota 13.01.2018, 11:30 • Andrův stadion - hřiště UMT, Olomouc • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Olomouc předvedla i v tomto zápase výkon prvoligisty a se soupeřem hrající o dvě patra níže neměla prakticky větší problém. I přesto se však stále na hřišti ukazovalo mnoho prvků typických pro zimní přípravu, Hlučín však některých zaváhání domácích nevyužil. Výhra domácích o sedm branek vývoji na hřišti tak celkem odpovídala. Ode mě je to z Olomouce vše, přeji hezký zbytek dne. (13:13:59)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Presink Olomouce nadělal velké problémy hlučínské defenzívě, hlavně Vašíček se ukazuje jako znovuzrozený forvard. Na to, že hraje po zdravotní pauze, předvádí své rychlostní předpoklady v plné parádě.
     
    88
    Domácí pokračují v kombinaci na své polovině, Radakovič ale teď lehce zpomalil postup vpřed. Ofenzíva domácích nebyla dostatečně zkonsolidovaná.
     
    87
    Zmrzlý musel podstoupit s Ondrušíkem těžký souboj, ale nakonec svého soupeře přetlačil. Hlučín i tak bude nyní vhazovat.
     
    85
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hlučín nyní znovu kapituloval. Po náhodném odrazu od beku hostů se dostal k zakončení ONDŘEJ ZMRZLÝ, který si jen pohrál se soupeři a poslal míč po Plškově pasu pod padajícím brankářem do sítě. Hanáci tak vedou již o sedm branek.
     
    84
    Zahradníček se dostal přesně před vápnem k zakončení, jenže jeho rána nakonec letěla jen do boční sítě. Hlučín si mlže pořádně oddechnout.
     
    81
    Hosté zkouší ještě vysoké napadání, zatím se však nic z této taktiky nedaří vytvořit. Sigma je nadále velmi pozorná.
     
    79
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácím nakonec přeci jen první akce ve druhé půli vychází. Po rychlém překombinování hlučínské defenzívy se dostal na penaltovém puntíku k ráně JAKUB PLŠEK, pro něhož už jsou takovéto situace formalitami. Hlučínský strážce branky moc šancí na zákrok neměl.
     
    78
    Hlučín se hnal vehementně na soupeřovu bránu, jenže hosté zřejmě nepočítali s návratem Radakoviče, míč tak skončil nakonec okamžitě v zámezí.
     
    76
    Vašíček se držel po ostrém souboji se soupeřem za koleno, podle všeho je však v pořádku. Hra tak pokračuje bez výraznějších přerušení.
     
    74
    Hanákům nyní proti Hlučínu moc překvapení nevychází, neboť se přizpůsobili jeho hře a tempu. Hosté tak celkem v defenzívě soupeře prozatím stačí.
     
    73
    Sladký se postupem času začíná osmělovat v ofenzivní práci, která ho tak zdobila jako obránce v HET lize. Pro Sigmu tak vybojoval rohový kop, z něj se však i vinou nepřesné komunikace nakonec žádná šance neurodila.
     
    72
    Vašíček i Sladký zkoušeli změnit trend druhého poločasu v neefektivnosti svých akcí, jenže ani jednomu rána nevyšla. Míč se tak vznesl asi o tři metry nad horní tyčkou.
     
    71
    Ondrušík obdržel kopačkou soupeře lehčí zásah do chrániče, což bylo pokynem pro rychlé přerušení hry. Olomouci byl totiž zapískán obranný faul na pravém křídle.
     
    70
    Hálovi náběh po levém křídle nevyšel, což byl pokyn pro represink Hanáků. Hlučín pro tentokrát ale uspěl, míč má i nadále na svých kopačkách.
     
    69
    Houska s Radakovičem dokonale překvapili Hlučín v rychlosti přechodu do útoku, na soupeře si však nevyšlápli. Jejich cestě k bráně chyběla v konečném důsledku přesnost ve finální přihrávce.
     
    68
    Vašíček se jako nejlepší hlavičkář ve vápně dostal k zakončení, ale i on neměl potřebné štěstí. Jeho pohotové trknutí do balónu letělo do levé tyče.
     
    67
    Olomouc je stejně jako v první půli ve výrazném tlaku, produktivita jí však stále schází. Hlučín má na svém kontě i několik zajímavých pokusů o vzdor, i on je však také bez úspěchu.
     
    66
    Sláma dostal od Ondrušíka ránu loktem od obličeje, hra však prakticky bez malého prostoje pokračuje okamžitě dále. Sigma bude nadále pokračovat na míči.
     
    65
    Zmrzlý je dnes na levém křídle vládcem hřiště, když znovu zkoušel poslat míč přímo na nabíhající spoluhráče. Nakonec se z nepřehledné situace ve vápně vyklubal roh.
     
    64
    Hála dostal zajímavou nabídku hned od pohotového Radakoviče, avšak pas zkušeného stopera nakonec k šanci nevedl. Prvně zmíněnému po dlouhé době brejková situace nesedla.
     
    63
    Hlučín postupně prostřídává základní jedenáctku, Martina Foltýna teď nahradil Petr Sedláček.
     
    62
    Hučín měl k dispozici další standardku, rána Dostála ale nakonec ani do vápna nedoletěla. Olomoucká obrana dostala balón pro jistotu do zámezí.
     
    61
    Domácí měli velikánskou šanci, když se zjevil Vašíček na pravém křídle. Rána olomouckých ovšem nakonec letěla těsně mimo tři tyče.
     
    59
    Hosté sáhli znovu k prostřídání řad, Dominika Krauta nyní nahradil Kryštof Jančík.
     
    58
    Zmrzlý se po průnikové přihrávce Housky dostal k dalšímu střeleckému pokusu, tentokrát mu ale jeho pokus odclonil Rychnovský. Domácí budou vhazovat.
     
    57
    Hlučín připravil další střídání, Adama Fojtíka nahradil Adam Dočkalík.
     
    56
    Hála hledal na ose hřiště Zmrzlého, jenže mladý talent nakonec promáchl. Hlučín si může pořádně oddechnout, neboť ustál obrovskou gólovku.
     
    55
    Zahradníček zkoušel nahrávat Houskovi, jenže na přihrávku už nakonec nedošlo. Sudí píská faul na olomoucký mozek kombinace.
     
    54
    Na hřišti je aktuálně k vidění velké množství nepřesností, oba mančafty se perou hlavně s kombinací ve středu hřiště, Hlučínu ovšem horší olomoucká pohoda i v kontextu se skóre vyhovuje.
     
    53
    Zmrzlý vybídl Plška k přenesení hry na levé křídlo, jenomže olomouckému sniperovi přihrávka nevyšla. Domácí musí logicky přepnout znovu do defenzívy.
     
    52
    Plšek se zkoušel dostat s Houskou ke zdvojení, nakonec však daný záměr nevyšel. Rychnovský se ale přeci je vrátil zpět s míčem do obrany za půlící čáru.
     
    51
    Zmrzlý pronikal přesně podél pravého beka Hlučína a zkoušel svým nákopem hledat spoluhráče. Technicky se však vysoký pas zmíněnému hráči nevyvedl, rozehrávku tak může odstartovat Chvěja.
     
    50
    Zmrzlý se Slámou si poradili s agilním Dostálem, který zkoušel pozornost obou mladých fotbalistů. Sigma se nyní ukázala jako více komplexnější mužstvo, když soupeře dokonale neutralizovalo.
     
    49
    Sigmě nyní jednoznačně chybí náběhy do ofenzívy, Hlučín totiž na středové lajně prakticky nepropadá. I trenér Jílek nyní hráče důrazně nabádá ke zlepšení aktivity.
     
    48
    Hlučínu nyní vycházejí některé pokusy o vysoké nákopy za obrannou linii, tentokrát však byl Reichl daleko více pozornější. Kotouč může začít kombinovat od zadních řad.
     
    47
    Zmrzlý pokoušel svou nahrávku poslat podél lajny, de se ovšem zjevil Štefek. Olomouc tak bude vhazovat.
     
    46
    Hlučín dostat během krátké přestávky dost důrazné výčitky od trenéra Korytáře, což se projevilo i na hřišti. Hanáci nyní hrají proti mužstvu s velkou motivací.
     
    46
    Kouč Jílek si připravil na druhou půlku rošádu na pozici forvarda, místo Jakuba Yunise jde do hry Václav Vašíček.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Sigma ukázala v první půli naprostou dominanci, naopak Hlučínu poločas moc nevyšel, když hned pětkrát inkasoval. Druhá půle startuje takřka během pár sekund.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Sigma je nadále v útočných snahách efektnější, domácí tým se dokázal dostat přes polovinu hřiště naprosto bez problémů. Po tečovaném nákopu navíc bude vhazovat kousek od rohového praporku.
     
    43
    Hejníkova rána ze standardky mířila jen těsně vedle tyče! Reichl se po ráně je ohlédl, přes zeď totiž zřejmě na pokus Hlučína moc neviděl.
     
    42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu další domácí zásah! Po dalším hezkém náběhu Hály, tentokráte směřujícím po levém křídle se dostal se štěstím k jeho přihrávce JAKUB YUNIS, jenž perfektním technickým řešením nakonec dosáhl na zásah. Ve skluzu byl proti Kodešovi rychlejší.
     
    41
    Houska se zjevil na pravé straně před vápnem, ale přihrávka na osu hřiště nakonec byla zastavena. Olomoucká útočná řada i přesto bude znovu pokračovat v útoku, domácí budou vhazovat.
     
    40
    Zmrzlý byl na pravé straně úplně volný, míč se však k němu nedostal. Sigma tak bude muset znovu své síly soustředit na defenzivní fázi hry.
     
    39
    Plšek procpal míč až k Houskovi, zde však cesta do šestnáctky skončila. Fojtík dokázal proti přihrávce dostatečně rychle vystoupit.
     
    38
    Hlučín znovu střídá, na hřiště zamířil místo Jaroslava Málka Tomáš Dostál.
     
    37
    Hosté nyní výrazně svého soupeře presují, Sigma ale stále nechybuje. I proto tak drží prozatím čisté konto.
     
    35
    Fojtík zkoušel vysoko napadat, což ovšem nakonec k ničemu výraznému nevedlo. Obrana Sigmy jej překonala svými prvoligovými zkušenostmi a dokázala bez potíží obstát.
     
    34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je střídání jako hrom! Sigma svými třemi velezkušenými fotbalisty dokázala ztropit ve vápně soupeře hotové pozdvižení. Na několikrát se domácí pokoušeli on zakončení, až se střelou k tyči nakonec prosadil TOMÁŠ ZAHRADNÍČEK. Domácí tak vedou už o čtyři branky.
     
    33
    Kouč Václav Jílek sáhl ke trojímu střídání. Ze hřiště odchází Pavel Zifčák, Tomáš Zlatohlávek a Jiří Sláma. Na hřiště místo nich zamířili Tomáš Zahradníček, Jakub Plšek a Lukáš Neuer.
     
    32
    Olomouc zkoušela pronikat podél lajny do soupeřova vápna, Hálovi však nevyšla přihrávka. Massieniec tak může na chvíli svůj tým uklidnit.
     
    31
    Hlučín nadále pokračuje v sympatickém napadání, Sigma nyní v obraně dost polevila na tempu.
     
    30
    Hlučín nebyl daleko od snížení! Fojtík si dokázal úplně nehlídán naskočit na krásný Krautův centr a okamžitě pohotově hlavičkovat. Reichl však proti němu vytáhl ještě krásnější zákrok. Domácí měli vekou dávku štěstí.
     
    29
    Kraut byl nachytán v ofsajdu, Hlučínu trochu delší tlak tudíž nakonec žádnou větší příležitost na ohrožení branky nepřinesl.
     
    28
    Kraut s Fojtíkem se pokoušeli dostat po levém křídle do zakončení, tudy cesta ale tentokráte nevedla. U střídaček přerušila jejich kombinaci hbitá kopačka Slámy, Hanáci jsou znovu mimořádně pozorní.
     
    27
    Hlučín se hnal do rychlého kontru, Sigma si svůj prostor před vápnem ale i tentokráte pohlídala. Zifčák si se Zmrzlým dokázali poradit jednoduchou sklepávanou.
     
    26
    Hála je dnes mimořádně aktivní, když i tentokrát ukázal rychlostní dovednosti a procpal se do zakončení. Kodeš byl nicméně na zemi dostatečně rychle, Hlučín tak přestál velkou gólovku bez úhony.
     
    26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o tři branky! JAKUB YUNIS svůj pokutový kop využil bez sebemenších problémů, když sice poslal svou ránu ke Kodešovi, ten byl už ale krátký.
     
    25
    Yunis procházel do hloubky soupeřovy obrany a právě v této chvíli přichází pro Hlučín trest, když tento vytáhlý útočník byl faulován skluzující Kodešem. Nařízena je logicky penalta!
     
    24
    Jaroslav Málek dostává za ostrý faul na Housku žlutou kartu.
     
    23
    Presink Sigmy dělá soupeři obrovitánské problémy, olomoucká ofenzíva však svého tlaku prozatím moc nevyužívá.
     
    22
    Sigma nyní stačila procpat míč až do vápna, zde se však už nestačila dostatetčně rychle zorientovat. Houskova přihrávka letěla pouze do dvojbloku Hlučína.
     
    21
    Hosté se poprvé dostávají ke střídání, místo Kristiana Hudeczka se na hřiště podívá Jakub Mac.
     
    19
    Hlučín dokáže předvádět i vysokánský presink, Olomouci ovšem zatím i po tlakem rozehrávka vychází, Hlučín tak častokrát pouze plýtvá silami.
     
    18
    Zifčák zatím ukazuje vlekou mladickou dravost, která se projevila i na soupeřově obranné půlce. Jeho snaha o zakončení nicméně vyšla na prázdno, i kvůli chybě ve zpracování pálil mimo tři tyče.
     
    17
    Sladký byl po rychlém zpracování a ráně do Kodeše nachytán v ofsajdu, domácí nyní prováhali velikánskou šanci k zakončení. Rozhodčí nakonec situaci vyřešili ovšem přerušením.
     
    15
    Kraut pálil po rychlém brejku po pravém křídle těsně vedle tyče. Sigma měla nyní obrovskou dávku štěstí!
     
    14
    Domácí nadále drží pevný blok před svou šestnáctkou, což se projevilo i při ráně Málka, Jeho pohotovou ránu dokázal zády zblokovat Zifčák. Hanáci jsou stále velmi pozorní.
     
    13
    Hála se dokázal dostatečně rychle vrátit, aby zabránil Krautovi v dalším průniku do vápna. Sigma i tentokráte obstála, hostům chybí finální řešení situace, které většinou selhává.
     
    12
    Hanáci nyní čelí presu Hlučínských, kteří jsou po inkasování nastartovaní k odporu. Obrana Sigmy nicméně prozatím díky vysoké konsolidovanosti drží.
     
    12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma přidává další gól! Po krásném průniku Hály a ještě lepší diagonála na penaltový puntík se dokázal dostat k palbě TOMÁŠ ZLATOHLÁVEK, jehož pohotová rána do protipohybu Kodeše už zapadla do sítě. Olomouc jen potvrzuje svou velkou převahu ve většině herních činností.
     
    10
    Kraut ukázal, že v kádru Hlučína nemá, co se týče zkušeností, konkurenci. Při standardce se dokázal dostat do zakončení, jenže jeho ekvilibristika žádný efekt nepřinesla. Zifčák balón raději poslal do autu.
     
    9
    Hlučín měl v této chvíli menší tlak, který však žádnou šanci nepřinesl. Vysoký centr zapadl těsně vedle tyče. Reichl nemusel ani zasahovat.
     
    8
    Zlatohlávek mohl rychle presovat, jenomže nakonec se ještě před plánovaným taktickým pokynem unáhlil. Slezané se i pro tentokrát dokázali bez potíží dostat se z područí soupeře.
     
    7
    Yunis se tlačil po ose hřiště do šestnáctky, jenomže podle sudích se dopustil ofenzivního faulu. Sigma se bude muset vracet znovu zpět na svou polovinu hřiště.
     
    6
    Hanáci jsou nyní lehce nejistí v obranné fázi hry, Hlučín si počíná velmi disciplinovaně a bez problémů odráží jeden útok za druhým.
     
    5
    Sladký se dostal do vápna Slezanů, zde už však pro něj byla konečná. Hejník jej ve skluzu dokázal přetlačit a míč dostal pod svou kontrolu. Kodeš muže rozehrávat se svými kolegy v defenzívě.
     
    4
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku! Okýnko v obraně si našel pohotovým náběhem na levém křídle MARTIN HÁLA, jehož samostatný únik už Kodeš pokrýt nedokázal. Míč směřoval těsně kolem jeho pravé kopačky, Hlučín tak už v brzké fázi zápasu kapituloval.
     
    3
    Yunis se Zlatohlávkem zkoušeli procpat míč přes střed obranné line Hlučína. Málek však byl na svém místě a odstranil jakékoliv snahy o narušení bezpečí v brance. Hanáci se nyní musí vracet rychle zpět.
     
    2
    Zlatohlávek si zkoušel sbíhat na střed hřiště, jenže v poslední moment mu uskočil míč. Hanci mají stále převahu v držení míče, v žádné výsledky to však stále nevede.
     
    1
    Olomouc se hned po startu poločasu tlačila do útoku, zatím však proti Hlučínu nedokáže najít správnou ofenzivní taktiku. Hosté jsou velmi konsolidovaní.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Sigma Olomouc: Reichl – Sladký, Kotouč, Radakovič, Sláma – Zifčák, Houska, Zlatohlávek, Zmrzlý, Hála – Yunis
    Náhradníci: Gröger – Neuer, Zahradníček, Plšek, Vašíček

    FC Hlučín: Kodeš – Massieniec, Hejník, Žižka, Málek, Fojtík, Hudeczek, Foltýn, Ondrušík, Štefek, Kraut
    Náhradníci: Chvěja – Rychnovský, Sedláček, Dostál, Mac, Jančík, Dočkalík.
     
    Na hrací ploše už se rozcvičují postupně oba týmy, za malou chvíli začínáme.
     
    Poslední vzájemné utkání
    08.08.2017 Hlučín x Olomouc 1:3 pr. (MOL Cup)
     
    FC Hlučín
    Už tradiční účastník MSFL se na podzim předvedl znovu v solidní formě. Sice se nepohyboval na předních příčkách, tak jako v minulé sezóně, i přesto si však může slibovat slezský klub ještě zajímavou budoucnost. Hlučín totiž v létě převzal trenér Radomír Korytář, muž, jenž kupříkladu vedl lavičku Baníku Ostravu nebo působil jako asistent Miroslava Koubka v pražských Bohemians. I proto se tak Slezané dlouho hledali, ovšem závěr podzimní fáze ročníku třetí nejvyšší fotbalové soutěže už byl z pohledu výsledkových i výkonnostních srovnatelný s předešlým ročníkem. Nakonec z toho je průběžné osmé místo s náskokem deseti bodů na hranici sestupu.

    Co se týče hráčských hvězd, nejznámější postavou kabiny je Dominik Kraut, bývalý exligista hájící barvy Baníku či Příbrami. O záložníky Martina Foltyna a Jaroslava Málka je pak logicky díky jejím výkonům zájem ve druhé lize. Mezi posily se pak dá řadit Petr Ondrušík přicházející z rakouských nižších soutěží, který má nicméně i zkušenosti z FNL díky působení v pražských Bohemians. Na zkoušce pak je ve Slezsku Patrik Lašút (Šálková) a Tomáš Michal (Dětmarovice). Hlučín už má za sebou oproti Sigmě brzčí zápasovou zkušenost, s ostravským Baníkem prohrál minulý týden 1:2. O jedinou branku týmu se postaral Adam Fojtík.
     
    SK Sigma Olomouc
    Olomoucká jízda podzimem byla jako pohádka minimálně typu Leicester. Mančaft, jenž ve většině analýzách expertů byl pasován na roli týmu bojujícího o záchranu, proháněl jednoho velkého favorita na titul za druhým. Nejenže přehrál Spartu s Tomášem Rosickým v sestavě, dokázal se dokonce postavit obhájci ligového triumfu ze Slavie, který taktéž vyrukoval se všemi zahraničními esy. V celkovém součtu z toho bylo v prosinci třetí místo v tabulce se dvěma prohrami. Právě oba dva duely s nulovým bodovým ziskem jsou pro kádr vedený koučem Václavem Jílkem mimořádně důležité. Ten první odehráli v Plzni, kde se dlouho vyrovnávali herně aktuálnímu lídrovi tabulky a jen těsně jej nedonutili k remíze. I právě tento fakt a následně nabyté sebevědomí pomohly k dalším neuvěřitelným představením Sigmy. Sigmy, jež se ještě předloni strachovala kvůli finančním problémům o další přežití a potácela se ve Fortuna národní lize.

    Olomouc však musí po zimní pauze mimořádně zbystřit. Podzim přinesl i dva velikánské vykřičníky. Vyřazení v MOL Cupu s Jabloncem a závěrečná prosincová prohra s Libercem, jež uzavírala první půlku sezóny, musí být v mysli hráčů i před jarními boji. Olomouc totiž už tradičně nemá jarní fáze zrovna nejlepší, leč udržení by už měla mít zřejmě jisté. Jenže právě další tlak na dobré, až šokující výsledky by mohl mít neblahou dohru. I sám sportovní manažer Ladislav Minář prozradil, že na podobné téma měl v kabině proslov ke kádru.

    Olomouc se nicméně musí popasovat ještě s jednou překážkou. Progresivita a dravost většiny členů základní sestavy začíná lákat konkurenci. První odchod si připsal Tomáš Chorý, na němž výrazně stála celá ofenzíva týmu. Plzeň místo něj poslala na Hanou na hostování Jakuba Řezníčka. Je však otázkou, jak se prosadí, velké útočné hvězdy jako Mahmutovič, Halenár či Depetris totiž po příchodu v zimní přestávce následně na jaře spíše paběrkovaly. Jinak se Olomoučtí do změn v kádru moc nepouštěli, z hostování se prozatím jen vrátilo trio Michal Surzyn (Pardubice), Jan Kotouč (Vítkovice) a Jakub Yunis (Katovice). Kromě nich je pak ještě v kádru šest dorostenců, šance na jejich posun do „áčka“ se ukáže zřejmě ještě v lednu. Mezi odchody se ale řadí i Aleš Škerle, jenž ukončil kariéru, Lukáš Buchvaldek šel na hostování do Třince, Jan Štěrba se zkouší prosadit do kádru Karviné, triu Antonio Romera, Zdeněk Linhart a Michal Obročník pak hostování skončilo. Utkání s Hlučínem bude následovat ihned po duelu s Prostějovem, pro Hanáky tak již půjde o druhý letošní přípravný zápas.
     
    Hezké sobotní dopoledne, po začátku nového kalendářního roku se to začíná hemžit znovu i na fotbalových hřištích. Jednotlivé kluby totiž rozjíždějí naplno i zimní přípravu. Nejinak je tomu i na Hané, kde se hned po skončení duelu s Prostějovem postaví Olomouc slezskému Hlučínu. Utkání startuje v 11:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

    Johan Čáp

    Branky: 4. Hála, 12. Zlatohlávek, 26. Yunis (pen.), 34. Zahradníček, 42. Yunis, 79. Plšek, 85. Zmrzlý

    Karty:   24. Málek (HLU)


    SK Sigma Olomouc: Reichl – Sladký, Kotouč (33. Neuer), Radakovič, Sláma – Zifčák (33. Zahradníček), Zmrzlý, Houska, Zlatohlávek (33. Plšek), Hála – Yunis (46. Vašíček)
    Náhradníci: Gröger – Neuer, Zahradníček, Plšek, Vašíček

    FC Hlučín: Kodeš – Hudeczek (21. Mac), Heinik, Žižka (46. Rychnovský) – Štefek, Málek (38. Dostál), Foltýn (63. Sedláček), Massaniec – Ondrušík, Kraut (59. Jančík), Fojtík (57. Dočkalík)
    Náhradníci: Chvěja – Rychnovský, Sedláček, Dostál, Mac, Jančík, Dočkalík
    thejrc.org