Olomouc – Prostějov 5:0 (kon.) | Karviná – Zabrze 2:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Zápy 2:0 (kon.)
Senica – Dunajská Lužná 1:0 (kon.) | Vyškov – Brno 1:6 (kon.) | Žilina – Pohronie 0:0 (kon.)
Olomouc – Hlučín 7:0 (kon.) | Bardejov – Michalovce 1:3 (kon.) | Trnava – Opava 3:5 (kon.)
Ostrava – Trenčín 3:0 (kon.) | Plzeň – Sokolov 6:0 (kon.) | Dukla Praha – Neugersdorf 2:0 (kon.)
Žilina B – Dubnica 1:1 (kon.) | Trnava – Opava 3:2 (kon.) | Rapid – Zlín 1:1 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
7:0 (5:0)
FC Hlučín
Sobota 13.01.2018, 11:30 • Andrův stadion - hřiště UMT, Olomouc • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    85
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hlučín nyní znovu kapituloval. Po náhodném odrazu od beku hostů se dostal k zakončení ONDŘEJ ZMRZLÝ, který si jen pohrál se soupeři a poslal míč po Plškově pasu pod padajícím brankářem do sítě. Hanáci tak vedou již o sedm branek.
     
    79
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácím nakonec přeci jen první akce ve druhé půli vychází. Po rychlém překombinování hlučínské defenzívy se dostal na penaltovém puntíku k ráně JAKUB PLŠEK, pro něhož už jsou takovéto situace formalitami. Hlučínský strážce branky moc šancí na zákrok neměl.
     
    42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu další domácí zásah! Po dalším hezkém náběhu Hály, tentokráte směřujícím po levém křídle se dostal se štěstím k jeho přihrávce JAKUB YUNIS, jenž perfektním technickým řešením nakonec dosáhl na zásah. Ve skluzu byl proti Kodešovi rychlejší.
     
    34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je střídání jako hrom! Sigma svými třemi velezkušenými fotbalisty dokázala ztropit ve vápně soupeře hotové pozdvižení. Na několikrát se domácí pokoušeli on zakončení, až se střelou k tyči nakonec prosadil TOMÁŠ ZAHRADNÍČEK. Domácí tak vedou už o čtyři branky.
     
    26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o tři branky! JAKUB YUNIS svůj pokutový kop využil bez sebemenších problémů, když sice poslal svou ránu ke Kodešovi, ten byl už ale krátký.
     
    12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma přidává další gól! Po krásném průniku Hály a ještě lepší diagonála na penaltový puntík se dokázal dostat k palbě TOMÁŠ ZLATOHLÁVEK, jehož pohotová rána do protipohybu Kodeše už zapadla do sítě. Olomouc jen potvrzuje svou velkou převahu ve většině herních činností.
     
    4
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku! Okýnko v obraně si našel pohotovým náběhem na levém křídle MARTIN HÁLA, jehož samostatný únik už Kodeš pokrýt nedokázal. Míč směřoval těsně kolem jeho pravé kopačky, Hlučín tak už v brzké fázi zápasu kapituloval.

    Johan Čáp

    Branky: 4. Hála, 12. Zlatohlávek, 26. Yunis (pen.), 34. Zahradníček, 42. Yunis, 79. Plšek, 85. Zmrzlý

    Karty:   24. Málek (HLU)


    SK Sigma Olomouc: Reichl – Sladký, Kotouč (33. Neuer), Radakovič, Sláma – Zifčák (33. Zahradníček), Zmrzlý, Houska, Zlatohlávek (33. Plšek), Hála – Yunis (46. Vašíček)
    Náhradníci: Gröger – Neuer, Zahradníček, Plšek, Vašíček

    FC Hlučín: Kodeš – Hudeczek (21. Mac), Heinik, Žižka (46. Rychnovský) – Štefek, Málek (38. Dostál), Foltýn (63. Sedláček), Massaniec – Ondrušík, Kraut (59. Jančík), Fojtík (57. Dočkalík)
    Náhradníci: Chvěja – Rychnovský, Sedláček, Dostál, Mac, Jančík, Dočkalík
    thejrc.org