Rusko – Kanada 1:5 (kon.) | USA – Švédsko 9:3 (kon.)
konec
Rusko
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
Kanada
Sobota 13.01.2018, 13:30 • Dmitrov, Ice Palace, Arena A • Mistrovství světa žen do 18 let • Utkání o bronz
Partner:
     
    To je z mé strany vše! U dalších textových přenosů brzy nashledanou! (15:53:16)
     
    Kanadské hráčky nyní přebírají bronzové medaile z ruskou Vladislava Treťjaka.
     
    Tři nejlepší ruské hráčky na letošním šampionátu – Diana Farchutdinovová, Ilona Markovová a Jelena Provorovová.

    Tři nejlepší hráčky kanadského týmu na letošním šampionátu v Dmitrově – Courtney Vorsterová, Sarah Fillierová a Brooke McQuigge.
     
    Nejlepší hráčkou ruského týmu v tomto zápase byla vyhlášena útočnice Polina Lučnikovová. Z kanadského týmu byla vybrána brankářka McArthurová.
     
    Je konec! Kanaďanky poprvé v historii šampionátu hráček do 18 let, který se koná pravidelně od roku 2008, získávají bronzové medaile, čímž kompletují svou sbírku medailí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    V samotném zápasu dnešního zápasu se Kanaďanky pokoušely ještě dostat do útočného pásma, nicméně jejich přechod přes modrou čáru zastavil odpískaný ofsajd.
     
    59:21
    Z pravé strany vyslala ostrou střelu Fillierová, ale její pokus mířil mimo tři tyče.
     
    58:21
    V útočném pásmu dobře zakombinovaly Daltonová s Fillierovou. Druhá jmenovaná se poté dostala také do zakončení, ale ruskou brankářku nepřekonala.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty dnešního zápasu!
     
    57:29
    Vyloučení v týmu Rusko (Lučnikovová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
     
    56:47
    Bratiščevová však poslala ve vlastním pásmu kotouč mimo hrací plochu a dostává dvouminutový trest!
     
    56:43
    Trest Pestovové je minulostí a nyní začíná krátká přesilová hra ruského týmu.
     
    55:16
    Vyloučení v týmu Kanada (Slobodzianová – 2 min., držení protihráče).
     
    55:14
    Rusky se v samotném závěru trestu Veilletteové dostaly do útočného pásma, konkrétně Markovová, která se snažila ohrozit branku McArthurové. Její střela ale mířila mimo.
     
    54:43
    Síly na ledě se na malou chvilku vyrovnají! Na trestnou lavici totiž usedá Anastasia Pestovová, která hákovala unikající Daltonovou.
     
    54:21
    Ruské juniorky kombinovaly v útočném pásmu, ale po nepřesné přihrávce Orlovové se Kanaďankám podařilo dostat puk do středního pásma.
     
    53:09
    Ruské juniorky si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Veilletteová za hákování.
     
    51:54
    Po delší době se dostaly k ohrožení branky také Kanaďanky. Fillierová si vyměnila kotouč s Connorsovou, která prověřila pozornost Farchutdinovové.
     
    50:46
    Serovová se zmocnila ve středním pásmu kotouč a zamířila vpřed. Členka čtvrtého ruského útoku následně i vystřelila, ale McArthurová si s její střelou dokázala poradit!
     
    50:01
    Ruské juniorky po vstřelené brance ožily a hnaly se nyní do dalšího útoku. Po levé straně nabruslila do pásma Markovová, která bekhnedem poslala kotouč před branku, ale McArthurová dokázala puk lapit a přerušuje hru!
    49:01 POŇATOVSKÁ - 1:5
     
    49:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní se dočkaly i domácí hokejistky v čele s ruskými fanoušky! Mezi kruhy dostala přihrávku VITA POŇATOVSKÁ, která dokázala přesnou střelou prostřelit brankářku McArthurovou! Asistence: Oxana Bratiščevová, Maria Alexandrovová.
    48:37 GUAYOVÁ - 0:5
     
    48:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    A hlavní rozhodčí nakonec branku uznává! Kanaďanky tak střílí již pátý gól v tomto utkání a je již skoro jasné, že získají bronzové medaile! Přesnou střelou z pravého kruhu se prosadila ALEXIE GUAYOVÁ. Asistence:
     
    48:37
    Rozhodčí nyní míří celou situaci prokonzultovat s kolegou u videa!
     
    48:37
    Kanaďanky teď byly velmi blízko vstřelení páté branky! Na pravou stranu dostala přihrávku Guayová, která vystřelila, ale kotouč se zřejmě za brankovou čáru nedostal!
     
    48:00
    Teď měly velkou šanci také ruské hokejistky! Ve vlastním oslabení ujela Lučnikovová, která předložila kotouč před branku pro Markovovou, ale její střelu vyrazila do ochranné sítě McArthurová!
     
    47:44
    Kanadské juniorky opět vyhrály vhazování a znovu se usazují v útočném pásmu.
     
    47:27
    Kanaďanky dlouze kombinovaly v útočném pásmu. Z hranice pravého kruhu poté vypálila Connorsová, jejíž střelu ještě dorážela Fillierová, ale Farchutdinová nakonec dokázala kotouč přikrýt lapačkou!
     
    46:44
    Kanaďanky čeká další přesilová hra! Na trestnou lavici míří Orlovová za nedovolenou hru tělem.
     
    46:40
    Do samostatného úniku se nyní dostala Jakubivová, ale tak tváří v tvář nedokázala prostřelit McArthurovou. Kanadská brankářka zasáhla lapačkou!
     
    46:37
    Po nepřesní rozehrávce Golovkinovové postupovala vpřed Fillierová, která vystřelila z levé strany, ale Farchutdinovová zasáhla lapačkou.
     
    46:06
    Nyní se mohla vydat do protiútoku Kanada, ale přihrávku MacEachernové nedokázala zpracovat Fillierová a kotouč je na ruských holích.
     
    45:37
    Orlovová hledala ve středním pásmu rozjetou Lučnikovovou, ale té se nepodařilo rychlou přihrávku zpracovat.
     
    44:56
    Bratiščevová se opět snažila proniknout do útočného pásma, ale na ruskou útočnici si kanadské hráčky dávají pozor a velmi rychle k ní přistupují.
     
    44:01
    Do útočného pásma si tentokrát nabruslila Alexandrovová, která střelou z pravé strany prověřila pozornost McArthurové. Kanadská brankářka však nezaváhala přerušuje hru.
     
    43:32
    Kanaďanky opět zaváhaly při rozehrávce, a tak se ke kotouči dostala Bratiščevová. Ke člence elitní ruské formace však přistoupila dvojice kanadských hráček, které ruskou útočnici o kotouč obraly.
     
    42:46
    Slobodzianová zaváhala na útočné modré a ke kotouči se dostala Markovová, která nabruslila do útočného pásma. Ruská útočnice se dostala i ke střele, ale McArthurová zasáhla!
     
    42:09
    Teď se mohla třetí útočná formace ruského týmu dostat do útoku, ale přechod přes modrou čáru nebyl ideální, a tak je pískán ofsajd.
     
    41:49
    Kanaďanky pokračují ve svém aktivním výkonu a svého soupeře zatím nepouštějí ke kotouči.
    40:19 VORSTEROVÁ - 0:4
     
    40:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďanky hned na začátku třetí třetiny využívají přesilovou hru a navyšují své vedení! Na modré čáře se dostala ke kotouči COURTNEY VORSTEROVÁ, jejíž střela zápěstím prolétla až za záda ruské brankářky! Asistence: Margaret Connorsová
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabídla hned dvě branky, obě navíc padly do ruské sítě. Nejprve se dokázala prosadit po přihrávce Guayové útočnice Veilletteová, která zdvojnásobila vedení kanadského týmu. Poté ve vlastním oslabení šla do samostatného úniku Moloughneyová, která přesnou střelou navýšila vedení zámořského celku.

    Kanaďanky si tak zatím jasně jdou za bronzovými medailemi. Třetí třetina souboje o bronz začne přibližně v 15:04.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    V samotném závěru druhé třetiny vystřelila od modré Slobodzianová, jejíž střelu ale bránící Ruska přizvedla do ochranné sítě.
     
    39:17
    Vyloučení v týmu Rusko (Markovová – 2 min., sekání).
     
    38:51
    Na led se poté dostala první lajna kanadského týmu, která se usadila v útočném pásmu a hledá si ideální pozici pro střelbu.
     
    38:06
    MacEachernová odrazila kotouč o mantinel do středního pásma, kde se jej zmocnila Goslingová. Kanadská útočnice nabruslila až do útočného pásma a vyslala ostrou střelu. Farchutdinovová ale dokázala zasáhnout!
     
    37:01
    Kanaďanky úspěšně zvládly i své třetí oslabení v tomto zápase. Vyloučená Shirleyová je zpět na ledě.
     
    36:53
    Markovová nyní nabruslila po pravé straně do útočného pásma a hledala křížným pasem Lučnikovovou, ale k té přihrávka vůbec nedošla.
     
    36:31
    Rusky se marně snaží dostat do útočného pásma. Kanaďanky si při hře ve čtyřech vedou opravdu dobře.
     
    36:06
    Goslingová dokonce při vlastním oslabení operovala s kotoučem v útočném pásmu a nastřídala cenné vteřiny k dobru.
     
    35:41
    Kanaďanky však pokračují v zodpovědném výkonu i při hře v oslabení. Slobodzianová obrala o kotouč jednu z ruských hráček a poslala puk do ruského pásma.
     
    35:01
    Ruský tým si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Grace Shirleyová za krosček.
     
    35:01
    Hra je nyní přerušena a následuje přestávka k čištění ledu.
    34:03 MOLOUGHNEYOVÁ - 0:3
     
    34:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je tu třetí branka kanadského týmu! Na útočné modré chybovala Savoninová, která nedobrovolně vyslala do samostatného úniku ABYGAIL MOLOUGHNEYOVOU. Kanadská útočnice nic extra nevymýšlela a poslala kotouč do pravého růžku ruské branky! Bez asistence.
     
    33:26
    Kanaďankám se nyní podařilo dostat kotouč až za branku Farchutdinovové a bránící čtveřice může vystřídat.
     
    33:01
    Do slibné šance se dostala na hranici pravého kruhu Alexandrovová, která mířila na vzdálenější tyč, ale kanadskou branku minula.
     
    32:23
    Přesilová hra pro ruský tým! Na trestnou lavici míří Sarah Fillierová, která u mantinelu nedovoleným způsobem zastavila jednu z ruských hráček.
     
    32:04
    Fillierová se protáhla do útočného pásma a na levé straně našla volnou Connorsovou, ale její střela mířila mimo branku.
     
    30:58
    Před McArthurovou udělala elegantní otočku Markovová, která následnou zadovkou hledala Pestovovou. Na ruskou útočnici však byla přihrávka příliš rychlá.
     
    30:23
    Mezencevová nabruslila středem hřiště do útočného pásma a hned po přejetí modré čáry vystřelila. Její střela zápěstím ale mířila mimo kanadskou branku.
     
    29:13
    Guayová zaváhala na útočné modré a dopředu se hnala Serovová. Ruská útočnice si nabruslila až do pravého rohu, odkud hledala před brankou Škalevovou. McArthurová však do přihrávky sáhla a přerušuje hru.
     
    28:06
    Běloglazovová se uvolnila ve středním pásmu a chtěla roztáhnout hru na levou stranu pro Bratiščevovou. Přihrávka však nebyla ideální, a tak jsou u kotouče znovu Kanaďanky.
     
    27:28
    Na led se nyní dostala aktivní druhá kanadská formace, která dobře napadala v útočném pásmu, ale ruským hračkám se nakonec podařilo dostat kotouč do středního pásma.
    26:14 VEILLETTEOVÁ - 0:2
     
    26:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    A Kanaďanky navyšují své vedení v boji o bronzové medaile! Druhou branku kanadského celku přidala AUDREY-ANNE VEILLETTEOVÁ, která zužikovala přihrávku od Guayové! Zámořský celek je tak opět o krok blíže zisku bronzových medailí. Asistence: Alexie Guayová.
     
    26:04
    Guayová si vybruslila z rohu až k modré čáře a chytrou přihrávkou našla mezi kruhy Correiaovou. Kanadská útočnice bleskově vystřelila z otočky, ale její pokus mířil pouze do náruče ruské brankářky.
     
    25:24
    Rusky se nyní dostaly do protiútoku, který po pravé straně táhla Alexandrovová. Ruská útočnice se chtěl dostat před McArthurovou, ale Slobodzianová ji vytlačila za branku.
     
    24:10
    Kanaďankám se druhá přesilová hra v dnešním zápase příliš nepovedla. Vyloučená Loburová je zpět na ledě!
     
    23:21
    Kanaďanky se hnaly do dalšího útoku, ale jejich postup zastavil odpískaný ofsajd.
     
    22:50
    Budanovová se vydala osamocená do útoku. Proti ruské útočnici se stáhly hned dvě Kanaďanky, které dokázaly získat kotouč.
     
    22:10
    Vyloučení v týmu Rusko (Loburová – 2 min., hákování).
     
    22:10
    Na ledě nyní zůstala ležet Margaret Connorsová, která ostře narazila do mantielu. Kanadská útočnice se však po chvilce zvedla a zamířila na střídačku.
     
    21:38
    Jakubivová posunula za brankou kotouč pro Loburovou, která chtěla bleskově obkroužit ruskou branku, ale Slobozdianová proti ní rychle vystoupila.
     
    20:39
    Kanaďanky vstoupily do druhé třetiny velmi aktivně a jejich první formace se usadila v útočném pásmu. Z pravé strany následně střílela Adzijaová, ale Farchutdinovová zasáhla!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina souboje o bronz je minulostí. Více ze hry v ní měly aktivnější Kanaďanky, které se derou při každé příležitosti do útoku a mají rovněž také střeleckou převahu. V samotném závěru se dokázal zámořský tým také prosadit, když do ruské sítě dopravila kotouč Goslingová.

    Druhá třetina začne přibližně v 16:18.

    Střely na branku 3-10
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:47 GOSLINGOVÁ - 0:1
     
    19:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    V samotném závěru první třetiny se Kanaďanky dostávají zaslouženě do vedení! Na pravou stranu si nabruslila Forceyová, která bleskově vystřelila, ale Farchutdinovová zasáhla! Následně však Guayová na brankovišti přiťukla kotouč pro JULII GOSLINGOVOU, která dopravila kotouč do sítě. Asistence: Alexie Guayové.
     
    19:46
    Z pravé strany to zkoušela Adzijaová, ale její pokus dokázala jedna z ruských obránkyň srazit mimo branku.
     
    18:55
    Teď si zahrají přesilovou hru také Kanaďanky! Na trestnou lavici totiž míří domácí Jakubivová za hákování.
     
    18:35
    Na ledě nyní zůstala ležet ruská útočnice Lučnikovová, která za asistence lékařů opouští ledovou plochu. Vypadá to ale, že by se měl zapojit zpět do hry.
     
    18:13
    Rusky se znovu po delší době dostaly do útočného pásma. Po pravé straně do něj nabruslila Markovová, která následně také vystřelila, ale její pokus srazila kanadská obránkyně za branku.
     
    17:36
    Do další šance kanadského týmu se hnala znovu Vorsterová, ale její bekhendový pokus z levé strany mířil mimo branku.
     
    16:53
    Ruská obrana nyní zaváhala při rozehrávce. Ke kotouči se dostala Vorsterová , která zamířila za branku a následnou přihrávkou našla McQuiggeovou, ale ta Farchutdinovovou překonat nedokázala!
     
    16:26
    Kanaďankám se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    15:22
    Kanadské hráčky úvodní přesilovou hru přečkaly a vyloučená Slobodzianová je zpět na ledě.
     
    14:56
    Z pravé strany střílela Markovová, ale její střelu zblokovala jedna z kanadských hráček.
     
    14:17
    Skvělou práci nyní odvedla na levé straně Adzijaová, která obrala o puk Orlovovou a vyhodila kotouč až do ruského pásma.
     
    13:44
    Ruský tým se chtěl dostat do útočného pásma, ale nahození Běloglazové nebylo ideální, neboť se kotouč od mantinelu odrazil do ochranné sítě.
     
    13:22
    Do velké šance se dostala Bratiščeovová po chybné rozehrávce Slobozdianové. Ruské útočnici se podařilo zakončit, ale všemu předcházel faul právě Slobodzianové, která míří na trestnou lavici!
     
    12:47
    Hra je nyní přerušena a následuje přestávka k čištění ledu.
     
    12:17
    Na druhé straně mohly udeřit Rusky! Markovová nabruslila po pravé straně do útočného pásma a ostře vystřelila. McArthurové kotouč propadl a objevil se nehlídaný v brankovišti. Nejblíže mu však byla Slobodzianová, která jej poslala do středního pásma.
     
    11:54
    Aktivní Kanaďanky mířily do další šance. Adzijaová posílala kotouč z pravé strany před branku, ale Orlovová jej odpravila do bezpečí.
     
    10:17
    Na modrou dostala přihrávku MacEachernová, která neváhala a poslala kotouč na ruskou branku. Fillierová se pokoušela tečovat, leč marně, a tak kotouč prolétl mimo tři tyče.
     
    09:53
    Na druhé straně se do velké šance hnala Connorsová, ale dostala až do těsně blízkosti Farchutdinovové a zakončení se jí příliš nepovedlo!
     
    09:26
    Bratiščevová se hnala středem do šance, ale členku elitní ruské formace dokázala dvojice kanadských obránkyň zastavit.
     
    08:21
    Elitní formace kanadského týmu kombinovala v útočném pásmu, ale Ruskám se následně podařilo dostat kotouč do středního pásma.
     
    07:50
    McQuiggeová se dostala z hranice levého kruhu k nebezpečné ráně, ale Farchutdinovová dokázala zasáhnout!
     
    07:18
    Po delší době se mohly dostat do šance také Rusky, ale průnik Poňatovské skončil u Slobodzianové, která kotouč vypíchla do středního pásma.
     
    06:51
    Slobodzianová hledala svižnou přihrávkou před brankou volnou Daltonovou, ale ta nedokázala puk ideálně zpracovat.
     
    06:12
    Teď už se ale Ruskám podařilo dostat kotouč do středního pásma a unavená pětice domácího výběru míří střídat.
     
    05:46
    Kanaďanky se stále drží v útočném pásmu a dokonce stihly i vystřídat. Na ledě je druhá formace s kapitánkou Fillierovou.
     
    05:01
    Na led se dostala čtvrtá formace kanadského týmu, která si vytvořila tlak v útočném pásmu. Ke střele se však zatím pětice Kanaďanek nedostaly.
     
    04:13
    Vorsterová se pokoušela nahozením od mantinelu najít před brankou Adzijaovou, ale té se nepodařilo puk zpracovat.
     
    04:00
    Na druhé straně se snažila odpovědět Correiaová, ale její střela nebyla dostatečně přesná. Ruský tým následně vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    03:22
    Velká šance ruského týmu! Alexandrovová vystihla rozehrávku kanadského týmu a z mezikruží posunula kotouč doprava na Bratiščevovou, která ale McArthurovou nepřekonala!
     
    02:41
    Od modré to nyní zkoušela Orlovová, ale střela ruské kapitánky mířila mimo tři tyče branky McArthurové.
     
    02:12
    Fillierová si nabruslila po pravé straně do útočného pásma. Kanadská kapitánka však chtěla ještě vylepšit pozici pro Daltonovou, ale k té se puk nedostal.
     
    01:27
    Ve středním pásmu se dostala ke kotouči Budanovová, která mohla postupovat vpřed, lae MacEachernová k ruské hráčce velmi rychle přistoupila.
     
    00:49
    Druhá útočná lajna ruského týmu postupovala do útočného pásma, ale ani přechod domácího týmu přes modrou čáru nebyl ideální, a tak je znovu pískán ofsajd.
     
    00:33
    Rozehrávající Rickwoodová se dostala pod tlak dvojice napadajících hráček, ale dokázala si poradit.
     
    00:09
    Úvodní vhazování vyhrála Bratiščevová, ale kotouč se odrazil na kanadské hole. Zámořský tým se chtěl hned dostat do útočné třetiny, ale postup Kanady zastavil ofsajd.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Legendární ruský brankář také obstaral čestné vhazování před soubojem o bronzové medaile.
     
    Na led nyní přišel Vladislav Treťjak, který poděkoval pořadatelům za skvělou organizaci turnaje a pozdravil diváky.
     
    Oba týmy jsou již na ledové ploše, za malou chvilku začínáme!
     
    Ještě jednou příjemné odpoledne z ruského Dmitrova! Souboj o bronz každou chvíli začne, nyní se čeká na příchod obou týmů na ledovou plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    Rusko: Farchutdinová (Treťjaková) – Orlovová (C), Provorovovvá, Savoninová, Medveděvová (A), Poňatovská, Golovkinová, Cacynová, Kulaginová – Alexandrová, Bratiščevová (A), Běloglazová – Lučnikovová, Markovová, Pestovová – Budanovová, Loburová, Jakubivová – Šerovová, Mezencevová, Škalevová

    Kanada: McArthurová (Woodlandová) – Slobodzianová, Rickwoodová, MacEachernová, Vorsterová, Boydová (A), Guayová – Correiaová, Adzijaová, McQuiggeová – Connorsová, Fillierová (C), Daltonová – Veilletteová, Forceyová, Goslingová – Kollmanová, Parkerová, Moloughneyová – Shirleyová

    Rozhodčí: Celárová (SVK), Rapinová (USA) – Hammarová (SWE), Pricová (USA).
     
    Příjemné odpoledne z ruského Dmitrova! Světový šampionát hráček do 18 let má dnes na programu svůj poslední hrací den. V odpoledním duelu se střetne domácí Rusko s výběrem Kanady, a půjde o hodně! Vítěz tohoto duelu totiž získá bronzové medaile, což je pro oba celky velká motivace. Úvodní vhazování je na programu ve 13:30.
     
    Oba soupeři se střetly již v samotném úvodu celého turnaje. Mladým Ruskám se podařilo šokovat favorizovaného soupeře, když vyhrály 3:2.

    Kanaďanky nakonec prohrály ještě s Američankami, a tak ve skupině A obsadily až čtvrté místo, tudíž musely poprvé v historii do čtvrtfinále. V něm se střetly s českým výběrem, který zámořskému celku srdnatě vzdoroval, ale nakonec prohrál 1:3. V následném semifinále bylo na programu zámořské derby mezi Kanadou a USA. K vidění byl výborný hokej z obou stran. Aktivním Kanaďankám se podařilo dostat díky skvěle zvládnuté druhé třetině do dvoubrankového vedení. Američanky však dokázaly ve třetí periodě srovnat, a tak se šlo do prodloužení. V něm měl výběr USA několik příležitostí, ale prosadit se nedokázal. Rozhodovaly tak až samostatné nájezdy, ve kterých byly šťastnější Američanky. Ve čtvrté sérii rozhodla o postupu Spojených států Websterová.

    Přes čtvrtfinále musely také Rusky, které si však v domácím prostředí dokázaly poradit s Finskem v poměru 2:0 a zajistily si místenku v bojích o cenné kovy. V důležitém semifinále narazily na Švédky, kterým chtěly oplatit porážku ze základní skupiny. To se však nepovedlo. Rusky sice dokázaly vyrovnat ve třetí třetině na jedna, ale o historickém postupu Švédska rozhodla Ljungblomová.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 50. Poňatovská (Bratiščevová, Alexandrovová) – 20. Goslingová (Guayová), 27. Veilletteová (Guayová), 35. Moloughneyová, 41. Vorsterová (Connorsová), 49. Guayová


    Rusko: Farchutdinová (Treťjaková) – Orlovová (C), Provorovovvá, Savoninová, Medveděvová (A), Poňatovská, Golovkinová, Cacynová, Kulaginová – Alexandrová, Bratiščevová (A), Běloglazová – Lučnikovová, Markovová, Pestovová – Budanovová, Loburová, Jakubivová – Šerovová, Mezencevová, Škalevová
    Kanada: McArthurová (Woodlandová) – Slobodzianová, Rickwoodová, MacEachernová, Vorsterová, Boydová (A), Guayová – Correiaová, Adzijaová, McQuiggeová – Connorsová, Fillierová (C), Daltonová – Veilletteová, Forceyová, Goslingová – Kollmanová, Parkerová, Moloughneyová – Shirleyová

    Rozhodčí: Celárová (SVK), Rapinová (USA) – Hammarová (SWE), Pricová (USA)
    thejrc.org