Tatran – Panthers 5:7 (kon.) | Olomouc – Jičín 8:4 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
5:7 (5:3, 0:4, 0:0)
Panthers Praha
Sobota 13.01.2018, 14:00 • SH Třebeš Hradec Králové • Extraliga žen • 16. kolo
     
    54:36
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Tereza Pitterlingová – 2 minuty, Držení).
     
    39:27
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Pantherky odskakují na rozdíl dvou branek! po krosové nahrávce od Syslové se prosazuje VERONIKA ZITTOVÁ! Asistence: Tereza Syslová.
     
    31:46
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hostující celek se ujímá vedení! Lamková poslal krásnou křižnou nahrávku na volnou IVANU MIKLÍKOVOU, která si těžce zpracovávala míček, ale následně se jí ho podařilo uklidit do branky. Asistence: Ivana Lamková.
     
    22:03
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! O vyrovnávající branku se postaralo duo Syslová – PETRA ŠUSTEROVÁ, která překonává Drbalovou. Asistence: Tereza Syslová.
     
    21:18
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup do třetiny mají hráčky Panthers. Svůj druhý gól přidává po přihrávce od Vranové BARBARA JELÍNKOVÁ. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    19:21
    Tatran právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu vyrobila poslední hráčka, která nezpracovala míček a JULIE FATUŇOVÁ se tak dostala do samostatného úniku a střelou do horního růžku uklidnila Tatran! Bez asistence.
     
    19:14
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Anna Válková – 2 minuty, Sekání).
     
    17:58
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Pantherky se dostávají na dostřel! Další přesný zásah si připisuje BARBARA JELÍNKOVÁ, která propálila vše co jí stálo v cestě. Bez asistence.
     
    17:47
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hostující tým využívá přesilovou hru a přidává svůj druhý gól! Po přihrávce od Petry Šusterové se střelou z levé strany prosazuje TEREZA SYSLOVÁ! Asistence: Petra Šusterová.
     
    17:14
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Anna Válková – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    16:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran navyšuje vedení! HANA SEDMÍKOVÁ nejprve střílela do brankářky, ale svou dorážkou už se nemýlil a a poslala ji do branky! Bez asistence.
     
    08:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran přidává třetí branku! Vlachová natáhla ke střele z pořádné dálky, gólmanka její pokus vyrazila a pohotovou dorážkou se prosadila DANIELA REINDLOVÁ, která si přidává již svůj druhý gól. Asistence: Karolína Vlachová.
     
    04:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran obrací vývoj utkání po krásné akci! Kramperová našla krásnou křižnou nahrávkou volnou LUCII CHALOUPKOVOU, která uklidila míček do odkryté klece! Asistence: Adéla Kramperová.
     
    03:12
    Tatran právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Tatran kombinoval s míčkem na polovině soupeře, když se po přihrávce od Faltusové dokázala prosadit DANIELA REINDLOVÁ, která pokusem z levé strany překonala brankářku! Asistence: Lenka Faltusová.
     
    02:16
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Natalie Vesecká – 2 minuty, Špatné střídání).
     
    01:17
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A máme tu rychlý gól! Pantherky byly od začátku utkání aktivnější a nyní se jim podařilo přetavit svoji převahu v úvodní gól! Tereza Pitterlingová dostala balónek za brankou a backhandovým pokusem překonala z úhlu Drbalovou. Asistence: Tereza Syslová.

    Veronika Loudová


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Reindlová (Faltusová), 5. Chaloupková (Kramperová), 9. Reindlová (Vlachová), 17. Sedmíková, 20. Faťunová – 2. Pitterlingová (Syslová), 18. Syslová (Šusterová), 18. Jelínková, 22. Jelínková (Vranová), 23. Šusterová (Syslová), 32. Miklíková (Lamková), 40. Zittová (Syslová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Humlová (Drbalová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Reindlová, Morová – Viplerová, Marko, Brandová – Matěvosová, Chaloupková, Faťunová – Vlachová, Chaloupková, Faltusová – Kramperová.
    Panthers Praha: Horňáková (Topolová) – Vranová, Syslová, Kalinová, Pitterlingová, Klvaňová, Škopánová, Šusterová – Vesecká, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Slaná, Miklíková – Jelínková, A. Nováková, Zittová.

    Rozhodčí: Martin Petřík a Tomáš Podlesný
    thejrc.org