Boca Chotěboř – Oxyworld Baník Chomutov 4:5 (kon.) | Wizards Praha – Kladno 3:5 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Interobal Plzeň B 5:5 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
5:5 (3:3)
SK Interobal Plzeň B
Sobota 13.01.2018, 20:00 • Sportcentrum Sluneta, Jateční 1026/18, Ústí nad Labem 10-Klíše • 2. Futsal liga západ • 13. kolo
     
    37:17
    Tým Interobal Plzeň B právě vstřelil branku!
    Brankář TOMÁŠ LANDRGOTT se prezentoval nebezpečnou střelou z dálky, kterou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a vyrovnává na 5:5. Asistence: Michal Holý.
     
    34:04
    Rapid právě vstřelil branku!
    Toto se nedalo neproměnit! Dominik Dvořák z levé strany přihrál k opačné tyči VÍTU SEDLÁČKOVI, který střelou do odkryté brány vrací vedení Rapidu. Asistence: Dominik Dvořák.
     
    31:41
    Tým Interobal Plzeň B právě vstřelil branku!
    Laciný gól pro Rapid! Zdeněk Kasýk z rohu hřiště zahlédl nikým nepokrytého MICHALA HOLÉHO, jehož skákavá střela skončila za zády Tomáše Votavy. Asistence: Zdeněk Kasýk.
     
    24:16
    Rapid právě vstřelil branku!
    DOMINIK DVOŘÁK se uvolnil po levé straně a z prostoru před střídačkou soupeře trefil volný prostor mezi nohama Tomáše Landrgotta. Míč se následně pomalu dokutálel až za brankovou čáru. Asistence: David Filinger.
     
    19:43
    Tým Interobal Plzeň B právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Hosté v závěru poločasu srovnávají skóre! Michal Holý vybídl ke skórování ZDEŇKA KASÝKA, který v rozmezí dvaceti tří sekund přidává další přesný zásah do ústecké sítě. Asistence: Michal Holý.
     
    19:20
    Tým Interobal Plzeň B právě vstřelil branku!
    Gól do šatny! Hosté z pokračujícího tlaku snižují na rozdíl jediného gólu! Jaroslav Slavík zahlédl volného ZDEŇKA KASÝKA, který nedal Tomáši Votavovi šanci. Asistence: Jaroslav Slavík.
     
    17:59
    Tým Interobal Plzeň B právě vstřelil branku!
    David Filinger byl již v brankovišti, zleva ale dočasnému ústeckému brankáři nedal šanci JAROSLAV SLAVÍK. Bez asistence.
     
    11:24
    Rapid právě vstřelil branku!
    Z protiútoku se opět prosazují svěřenci Martina Dlouhého! David Filinger prodloužil balón na DOMINIKA DVOŘÁKA, který se dnes podruhé zapsal do listiny střelců. Asistence: David Filinger.
     
    07:48
    Rapid právě vstřelil branku!
    Další kombinace domácích v předbrankovém prostoru slaví úspěch! Martin Dlouhý si vyměnil míč s TOMÁŠEM VOBOŘILEM, který nalezl recept na Tomáše Landrgotta. Asistence: Martin Dlouhý.
     
    03:07
    Rapid právě vstřelil branku!
    Zapojení domácího brankáře do ofenzivy se Severočechům vyplatilo! Tomáš Votava předal míč po pravé straně Vítu Sedláčkovi, který naservíroval k opačné tyči gólovou přihrávku DOMINIKU DVOŘÁKOVI. Posledně jmenovaný se do odkryté části brány nemýlil. Asistence: Vít Sedláček.

    Zdeněk Kamínek ml.


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Interobal Plzeň B. Více informací zde.

    Branky: 4. Dvořák (Sedláček), 8. Vobořil (Dlouhý), 12. Dvořák (Filinger), 25. Dvořák (Filinger), 35. Sedláček (Dvořák) – 18. Slavík, 20. Kasýk (Slavík), 20. Kasýk (Holý), 32. Holý (Kasýk), 38. Landrgott (Holý)

    Karty:   34. Votava (RUL) – 12. Landrgott (IPB), 27. Kasýk (IPB)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava – Filinger, Virt, R. Hanzlík, Sloup, Kapoun – Gajdoš, D. Dvořák – M. Dlouhý, V. Sedláček – Vobořil. Hrající trenér: Martin Dlouhý.
    SK Interobal Plzeň B: Landrgott – Holý, Mariánus, Tichý, Zajíček – Kasýk, Slavík – Vojáček. Trenér: Vladimír Štverák.

    Rozhodčí: Čurda, Nagy; delegát: Kirilák

    Diváci: 137
    thejrc.org