New Jersey – Philadelphia 3:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Arizona 6:5 (po pr.)
Los Angeles – Anaheim 2:4 (kon.) | Chicago – Detroit 0:4 (kon.) | Carolina – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Detroit Red Wings
Neděle 14.01.2018, 18:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:10
    Přesilovka pro Chicago. Tatar inkasuje dvě minuty za hákování a domácí mají další možnost dostat se na dostřel jediného gólu.
     
    34:43
    Jenže po faulu Toewse se síly na ledě srovnají. Ten dostává dvě minuty za vysokou hůl a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    33:48
    Andreas Athanasiou zahákoval soupeře a jde na trestnou lavici. Chicago si zahraje druhou přesilovou hru. Podaří se domácím konečně skórovat?
     
    29:58
    Nick Schmaltz se dopustil podražení a už míří na lavici hanby. Detroit tak má k dispozici další přesilovou hru.
     
    21:15
    Další vyloučení Chicaga. Forsling dostává dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici. Hosté tak mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    16:32
    Jenže Brandon Saad sekl protihráče a dostává dvě minuty. Zbytečně tak oslabil svůj tým a hosté tak ve své první přesilové hře mohou své vedení navýšit.
     
    11:29
    Jonathan Ericsson dostává dvě minuty za nedovolené bránění a domácí si tak jako první zahrají přesilovou hru, ve které mají šanci dostat se Detroitu na dostřel jediné branky.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. D. Larkin (Athanasiou, Bertuzzi), 7. Green (Mantha, Nyquist), 46. Mantha (Zetterberg, Athanasiou), 54. Bertuzzi (Jensen, Frk)


    Chicago Blackhawks: J. Glass (A. Forsberg) – Oesterle, Keith (A), Rutta, Forsling, Seabrook (A), C. Murphy – Hinostroza, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Schmaltz, Hartman – DeBrincat, Kämpf, Duclair – Bouma, Wingels, Sharp.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Green, DeKeyser, Daley, Ericsson, Jensen, Kronwall (A) – Mantha, Zetterberg (C), Nyquist – Bertuzzi, D. Larkin, Athanasiou – Tatar, Nielsen, Frk – Witkowski, Turgeon, Booth.

    Rozhodčí: McCauley, O´Rourke – Barton, Heyer

    Diváci: 21 830
    thejrc.org