New Jersey – Philadelphia 3:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Arizona 6:5 (po pr.)
Los Angeles – Anaheim 2:4 (kon.) | Chicago – Detroit 0:4 (kon.) | Carolina – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Detroit Red Wings
Neděle 14.01.2018, 18:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:37 Tyler BERTUZZI - 0:4
     
    53:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté zřejmě pečetí svou dnešní výhru. Jdou do vedení o čtyři branky, když TYLER BERTUZZI dokázal dorazit mezi betony Jeffa Glasse Jensenovu střelu a vůbec poprvé se synovec Todda Bertuzziho dokázal prosadit v NHL – 0:4. Asistence: Nick Jensen a Martin Frk.
    45:46 Anthony MANTHA - 0:3
     
    45:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    A místo toho přichází další branka hostů. Henrik Zetterberg to udělal parádně. Zavezl kotouč podél pravého mantinelu do útočného pásma, poté přenechal puk ANTHONYMU MANTHOVI, který se poté svou střelou nemýlil a potřetí poslal kotouč za Glassova záda – 0:3. Asistence: Henrik Zetterberg a Andreas Athanasiou.
    06:18 Mike GREEN - 0:2
     
    06:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    A rázem je to o dva góly. Po neúspěšné střele domácích se do rychlého protiútoku dostali hosté. Anthony Mantha si sjel na pravou stranu a odtud poslal kotouč volnému MIKU GREENOVI na druhou stranou a ten dělovkou propálil Glasse, který tak musí podruhé v krátkém sledu po sobě lovit kotouč ze své sítě – 0:2. Asistence: Anthony Mantha a Gustav Nyquist.
    04:08 Dylan LARKIN - 0:1
     
    04:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale hostům povedlo a Red Wings jdou do vedení. Andreas Athanasiou šikovně našel stahovačkou zpoza domácí branky volného DYLANA LARKINA, který se pohotovou střelou tváří v tvář Jeffu Glassovi prosazuje – 0:1. Asistence: Andreas Athanasiou a Tyler Bertuzzi.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. D. Larkin (Athanasiou, Bertuzzi), 7. Green (Mantha, Nyquist), 46. Mantha (Zetterberg, Athanasiou), 54. Bertuzzi (Jensen, Frk)


    Chicago Blackhawks: J. Glass (A. Forsberg) – Oesterle, Keith (A), Rutta, Forsling, Seabrook (A), C. Murphy – Hinostroza, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Schmaltz, Hartman – DeBrincat, Kämpf, Duclair – Bouma, Wingels, Sharp.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Green, DeKeyser, Daley, Ericsson, Jensen, Kronwall (A) – Mantha, Zetterberg (C), Nyquist – Bertuzzi, D. Larkin, Athanasiou – Tatar, Nielsen, Frk – Witkowski, Turgeon, Booth.

    Rozhodčí: McCauley, O´Rourke – Barton, Heyer

    Diváci: 21 830
    thejrc.org