Třinec – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Litvínov – Plzeň 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.)
Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Olomouc – Chomutov 5:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:4 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:4 (1:3, 0:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 14.01.2018, 18:00 • O2 arena • Tipsport extraliga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:37 David TOMÁŠEK - 2:4
     
    50:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nikým nerušený DAVID TOMÁŠEK projel téměř celé kluziště a z pravé strany křížnou střelou přes hráče zaskočil Laca. Puk zapadl přesně k tyči. Asistence: Ty Wishart a Rhett Holland.
    40:49 Lukáš KLIMEK - 2:3
     
    40:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostala do přečislení a přece jen se ještě vrací do utkání. Pech našel bekhendovou žabičkou na druhé straně najetého LUKÁŠE KLIMKA a ten prostřelil Kacetla mezi tělem a rukou. Asistence: Lukáš Pech.
    15:05 Patrik POULÍČEK - 1:3
     
    15:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Laco teď neudržel jednoduché nahození od modré čáry a i když kolem něj byli tři sparťané, první byl u puku PATRIK POULÍČEK, který puk pohotově doklepl do sítě. Asistence: Ty Wishart a Tomáš Svoboda.
    09:11 Tomáš ROLINEK - 1:2
     
    09:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Pardubice už opět vedou. Od mantinelu vypálil Trončinský a zcela volný TOMÁŠ ROLINEK tečoval puk mimo Lacův dosah. Asistence: Marek Trončinský a Petr Sýkora.
    04:14 Andrej KUDRNA - 1:1
     
    04:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale i Sparta se prakticky z ničeho prosazuje a máme vyrovnáno. Na polovině hříště se k puku dostal Reichenberg, všiml si, že mezi bránícími hráči je najetý ANDREJ KUDRNA, který si puk zpracoval a přesnou střelou nad Kacetlovu lapačku skóroval. Asistence: Alexander Prince Reichenberg a Jaroslav Hlinka.
    03:09 Petr ČÁSLAVA - 0:1
     
    03:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Sparta působí od úvodních minut hodně nervózně a přichází trest. Mezi kruhy se pak dostal po zmatcích v domácí obraně ke střele PETR ČÁSLAVA a přesnou střelou pod horní tyčku nedal Lacovi šanci. Asistence: Rostislav Marosz.
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 5. Kudrna (Reichenberg, J. Hlinka), 41. Klimek (Pech) – 4. Čáslava (Marosz), 10. Rolinek (Trončinský, P. Sýkora), 16. Poulíček (Wishart, T. Svoboda), 51. Tomášek (Wishart, Holland)


    HC Sparta Praha: J. Laco (Aittokallio) – Z. Michálek, T. Pavelka, Kalina, Ďaloga, Švrček, Piskáček, Nedomlel – Říčka, P. Vrána, Jarůšek – Klimek, Forman, Pech – Reichenberg, J. Hlinka, Kudrna – Uher, Černoch, Rousek.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Čáslava, Trončinský, Wishart, Cardwell, Mojžíš, Hrabal, Holland – Rolinek, Marosz, J. Sýkora – Treille, Tomášek, T. Svoboda – P. Sýkora, Poulíček, Perret – Beran, Dušek, M. Kaut.

    Rozhodčí: Lacina, Petružálek – Frodl, Komárek

    Diváci: 8761
    thejrc.org