Banská Bystrica – Nitra 6:3 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 1:4 (kon.) | Žilina – Poprad 4:2 (kon.)
Trenčín – Lipt. Mikuláš 1:2 (kon.) | Košice – Detva 4:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
HKM Zvolen
sk Neděle 14.01.2018, 16:00 • Zimný štadión, Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisti Nových Zámkov prehrávajú štvrtý zápas po sebe. Dnes predviedli pozerateľný výkon len v druhej tretine, ktorú najtesnejším rozdielom aj vyhrali. Okrem tohto úseku však boli lepší Zvolenčania a zaslúžene vyhrali 4:1. O víťazstvo sa postarali Petr Obdržálek a Rastislav Špirko, ktorí zhodne dvakrát skórovali. Domáci doplatili aj na nedisciplinovanosť, keďže trikrát inkasovali v početnej nevýhode. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok víkendu. (18:30:44)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:15
    Zápas sa už len dohráva. Je jasné, že Nové Zámky si pripíšu na konto ďalšiu prehru a ešte viac si tak skomplikujú súboj o postup do play off.
    58:38 OBDRŽÁLEK - 1:4
     
    58:38
    Zvolen dal gól!
    Je rozhodnuté! Hostia využívajú tretiu presilovú hru v dnešnom zápase. Od modrej čiary nahadzoval puk na bránu Nick Ross a jeho strelu nechytateľne tečoval PETR OBDRŽÁLEK. Asistencie: Nick Ross a Oscar Steen.
     
    58:02
    Zvolenčania sa príliš do zakončenia nehrnú. Kombinujú v útočnom pásme a dobre vedia, že teraz hrá čas v ich prospech. Séria prehier bude onedlho zrejme minulosťou.
     
    57:37
    Šance domáceho tímu na prípadný obrat sú ešte viac minimalizované. Na trestnú lavicu totiž smeruje Branislav Fábry, ktorý dostáva menší trest za držanie proti hráča.
     
    57:19
    Hrá sa veľmi dlho bez prerušenia. Nové Zámky sa k nejakému tlaku nedostali a uvidíme či sa Miroslav Mach pri svojej premiére odhodlá aj k hre bez brankára.
     
    56:32
    Domáci hokejisti teraz nemohli ísť do útočného pásma, pretože bol signalizovaný ofsajd. Na druhej strane si ale príliš nerozumeli ani zverenci Petra Mikulu.
     
    55:12
    Hostia to hrajú skutočne veľmi umne. Držia puk na svojich hokejkách, držia ho pri mantineli a nepúšťajú súpera ani len do vlastného obranného pásma.
     
    54:35
    Domácim sa veľmi rýchlo kráti čas na to, aby ešte niečo spravili s dnešným duelom. V tretej tretine ale ešte nemali vyloženú gólovú príležitosť a navyše inkasovali po tretí raz.
     
    53:48
    Zvolen mohol definitívne rozhodnúť o svojom víťazstve. Tim Coffman peknou "žabkou" uvoľnil Petra Obdržálka, ale ten z nebezpečného priestoru nechal vyniknúť Samuela Baroša.
     
    53:17
    Miloš Kelemen zaviedol puk do útočného pásma. Následne našiel na modrej čiare Nicka Rossa, ale jeho prudká strela v bráne neskončila.
     
    52:25
    Matej Síkela to teraz spravil veľmi šikovne. Nahodil puk na Samuela Baroša, dokorčuľoval za ním a vybojoval útočné pásmo. Vhadzovať sa bude ale až po reklamnej prestávke.
     
    52:00
    Novým Zámkom sa skutočne absolútne nedarí v tejto početnej výhode. Okrem predošlého individuálneho prieniku Adama Zbořila sme prakticky nevideli nič zaujímavé.
     
    51:22
    Adam Zbořil to skúsil individuálne. Z pravej strany sa natlačil až pred Janniho Nieminena, no ten situáciu ustál a nedovolil puku prejsť bránkovou čiarou.
     
    50:46
    Domácim hokejistom sa zatiaľ v presilovke nedarí. Zvolenčania vyhadzujú puk mimo obranného pásma a budú môcť poslať na ľad čerstvé sily.
     
    50:15
    Domáci hokejisti budú mať šancu vrátiť sa späť do zápasu. Na trestnú lavicu smeruje Tomáš Bokroš, ktorý dostáva dve minúty za seknutie.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 35. Fábry (Šimun, Šille) – 12. Obdržálek (Drgoň, Steen), 19. Špirko (Puliš), 49. Špirko (Šišovský, Puliš), 59. Obdržálek (Ross, Steen)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Salija, Husák, Plášil, M. Novák, Šimek, M. Jass, Látal – Cetkovský, Novotný, Varga – Saulietis, Šimun, Zbořil – Fábry, Škoda, Šille – Ondrušek, Rehák, Tužinský.
    HKM Zvolen: Nieminen (Šimko) – Drgoň, Ross, Bokroš, Kováčik, Ťavoda, Hraško, Wharton – Coffman, Steen, Obdržálek – Puliš, Špirko, Šišovský – Matis, Fekiač, Ďaloga – Kelemen, Síkela, Dubeň.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Jozef Kubuš – Michal Orolin, Roman Výleta.
    thejrc.org