Slalom mužů, 1. kolo, Wengen Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.) | Sjezd žen, Bad Kleinkirchheim Vítěz: S. Goggiaová (ITA) (kon.)
Slalom mužů, 2. kolo, Wengen Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.)
konec
SP - slalom mužů, 2. kolo, Wengen

Vítěz: M. Hirscher (AUT)

Neděle 14.01.2018, 13:15 • Wengen (Švýcarsko) • Sjezdové lyžování
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:15.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dnešního druhého kola slalomu ve Wengenu. Jakmile budeme mít za sebou odjeté první kolo, ihned budeme informovat o finálové třicítce.
     
    Pořadí po prvním kole:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 51,03 sekundy
    2. André Myhrer (SWE) +0,35
    3. Henrik Kristoffersen (NOR) +0,59
    4. Leif Kristian Haugen (NOR) +0,76
    5. Manuel Feller (AUT) +0,99
    6. Ramon Zenhäusern (SUI) +1,03
    7. Marco Schwarz (AUT) +1,70
    8. Daniel Yule (SUI) +1,79
    9. Kristoffer Jakobsen (SWE) +1,81
    10. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +1,92
    11. Marc Digruber (AUT) +1,95
    12. Stefano Gross (ITA) +1,97
    13. Alexis Pinturault (FRA) +2,00
    14. Jean-Baptiste Grange (FRA) +2,03
    15. Riccardo Tonetti (ITA) +2,04
    16. Jonathan Nordbotten (NOR) +2,07
    17. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +2,16
    17. Michael Matt (AUT) +2,16
    19. Linus Strasser (GER) +2,18
    20. Julien Lizeroux (FRA) +2,26
    21. Clement Noel (FRA) +2,31
    22. Manfred Mölgg (ITA) +2,37
    23. Phil Brown (CAN) +2,50
    24. Rjunosuke Ohkoši (JPN) +2,62
    24. Sandro Simonet (SUI) +2,62
    26. Sebastian Holzmann (GER) +2,67
    27. Elias Kolega (CRO) +2,68
    28. Nolan Kasper (USA) +2,82
    29. Mark Engel (USA) +2,83
    30. Naoki Juasa (JPN) +2,97
    ...
    37. Kryštof Krýzl (CZE) +3,36
    Adam Žampa (SVK)
    Ondřej Berndt (CZE) – nedokončili 1. kolo
    Andreas Źampa (SVK) – nestartoval
     
    První kolo nejlépe vyšlo rakouskému favoritovi Marcelu Hirscherovi, který tak bude útočit na upevnění si pozice nejen v průběžném pořadí světového poháru, ale také v pořadí disciplíny. A právě ve slalomu bude Hirscher útočit na páté vítězství v řadě. Povede se mu to? Dozvíme se zhruba kolem 14 hodiny.
     
    Druhé kolo, ve kterém na závodníky čeká 67 branek, právě začíná.
     
    Start
    Druhé kolo bylo zahájeno.
     
    1
    Naoki Juasa měl hned na začátku obrovské problémy, sedl si na zadní část těla, ale vše ustál a pokračuje dále.
     
    30
    Ztrátu ale nabral velkou, to bude určitě vidět ve výsledném času.
     
    30
    Tak nebude. Naoki Juasa se závěrečnými metry připravuje o minimálně jeden bod. Tři brány před koncem chytil špicara, branku dostal mezi lyže a bylo hotovo.
     
    29
    Mark Engel prošel do druhého kola s náskokem 14 setin na Juasu a tady to body zřejmě budou.
     
    29
    To se jen tak nevidí. Američan totiž krátce po prvním mezičasu chyboval hned třikrát po sobě, dvakrát se nevešel do branky a při druhém návratu byl ještě zpožděn, než se dostal zpět.
     
    29
    Navíc přišla chyba ještě dole a jeho čas je 2:13:09. Tohle sice na cíl stačí, ale nevejde se do 108% času vítěze a bude bez bodů.
     
    28
    Další Američan Nolan Kasper již dojel do cíle bez nějaké obrovské viditelné chyby, za to nasekal dost těch menších, na první oko neviditelných. Zanedlouho devětadvacetiletý závodník má čas 1:40,85 a náskok před krajanem Engelem o 22,24 vteřin, ale to berme hodně s rezervou.
     
    27
    Elias Kolega se dostal do druhého kola s vysokým startovním číslem 56 a poprvé ve své kariéře užívá finálovou třicítku.
     
    27
    Možná měl svěřenec známé slalomářské rodiny Kosteličů trošku trému, nicméně z jeho strany jde o dobrý výkon. Pohorší si maximálně o jednu pozici, v cíli je se ztrátou 29 setin druhý. Dnes si tak odveze minimálně tři body.
     
    26
    Sebastian Holzmann měl na Nolana Kaspera poměrně slušný náskok, téměř tři čtvrtě sekundy. Tohle už se dalo poměrně slušně udržet a Němec to také dokázal. Od poloviny jeho druhého kola bylo jasné, že povede. Nebylo ale jasné, o kolik. Nakonec je to 83 setin a Holzmann by mohl na prvním místě chvíli vydržet.
     
    25
    Jeho náskok před domácím Sandrem Simonetem je totiž pět setin.
     
    25
    Dvaadvacetiletý Švýcar ale jede výborně a hned na prvním mezičasu navýšil náskok o dvě desetiny. Chce se před domácími fanoušky vytáhnout.
     
    25
    Jenže v závěru chtěl až moc. Z jedné z branek nevyjel zcela dobře, což se projevilo hned vzápětí. V tomhle je totiž slalom neúprosný a Simonetovi se "odvděčil" špicarem.
     
    24
    Pětisetinový náskok mě také Ohkoši, japonský to lyžař.
     
    24
    Závodník z ostrova Hokkaio navazuje na Naoki Juasu, v polovině trati totiž také chyboval a byl rád, že se vůbec udržel mezi brankami. Ale bojuje o dojetí do cíle.
     
    24
    Je to tam, může si říct Rjunosuke Ohkoši. Devětadvacetiletý slalomář dojíždí do cíle se ztrátou 37 setin, je druhý a bude tak bodovat.
     
    23
    Phil Brown měl nahoře k dobru 17 setin a během prvních tří mezičasů navýšil svůj náskok téměř trojnásobně. Kanaďan si jede pro průběžné první místo.
     
    23
    Ne, nejede. Náskok 69 setin z posledního mezičasu je ta tam. Na poslední části trati, kam hodně svítí slunce, si špatně najel do jedné z branek, vlastně naprosto opačně, a div že nevypadl. Dokázal se obratem zorientovat a vrátit se zpět, ale z prvního místa se propadl na páté se ztrátou 2,21 vteřiny.
     
    22
    Manfred Mölgg má před sebou další závod o navýšení sebevědomí, které letos dle výsledků není tak vysoké.
     
    22
    Nicméně u zkušeného Itala se již projevil velký náskok mezi Holzmannem, který byl 53 setin. Ačkoliv Mölgg udělal prakticky stejnou chybu jako Simonet, jen s tím rozdílem, že špicara na poslední chvíli odvrátil, dokázal Manfred dojet do cíle a jít o 83 setin do vedení. Nicméně v cíli rozhodně není spokojen.
     
    21
    Francouzský blok zahajuje Clement Noel a ještě před prvním mezičasem jde mimo trať. Sice rychle zabrzdil a vrátil se, ale ztráta tam bude.
     
    21
    Je to tak, na Mölgga ztrácí na prvním mezičasu 3,78 sekundy. Ačkoliv v další části trati dokázal něco stáhnout, pořád je to deficit přes tři vteřiny, způsobený chybou na začátku. Noel je sedmý.
     
    20
    Dalším Francouzem je velezkušený Julien LIzeroux a před jeho nástupem do startovní buňky je opravována jedna z tyček.
     
    20
    Osmatřicetiletý Lizeroux měl na Mölgga náskok 11 setin a bylo to jak na houpačce. Ztrácel 18 setin, poté pouze šest a na třetím mezičasu se dokonce dostal do vedení o 16 setin. Jenže neudržel jej, v bitvě velezkušených lyžařů má o pět setin navrch Manfred Mölgg. Francouzovi to ale nevadí, je v cíli, přijímá ovace a dává najevo pozitivní emoce. Dost možná jede ve Wengenu naposledy.
     
    19
    Druhým německým závodníkem druhého kola je Linus Strasser.
     
    19
    Jedenáct setin náskoku na Mölgga první tři mezičasy díky své agresívní jízdě tak tak držel, nicméně lehce měkčí závěrečná pasáž mu vyšla výborně. Vedení nejenže nepustil, ale ještě navýšil, a před Mölggem vítězí o tři desetiny.
     
    18
    Matt na trati. Samozřejmě nikoliv slavný Mario, ale Michael.
     
    18
    Rakušan měl v prvním kole náskok jen dvou setin na Strassera, ale druhé kolo mu zatím vychází dobře. Nic jiného mu taky nezbývá, průběžné 18. místo je pro něj zklamáním.
     
    18
    Tak pozor, tohle je výborná jízda! Michael Matt se totiž dostává před Strasserem do vedení o 89 setin, zajíždí vůbec nejlépe ve druhém kole a jasně vede. Němec se tak na piedestalu udržel první jízdu, naopak u Rakušana se dá očekávat, že by mohl atakovat klidně i první desítku. Uvidíme.
     
    17
    Sebastian Foss-Solevåg už od prvního mezičasu ztrácel a v polovině jeho jízdy bylo jasné, že bude bojovat sotva o třetí místo. Matt tak mohl zůstat v klidu. Nedobrá jízda stojí Nora sedmnácté místo, v cíli je až pátý.
     
    16
    Jonathan Nordbotten udělal před druhým mezičasem menší chybku, kterou ještě odvrátil. Špicar tak přišel až před třetím mezičasem, jenže jako by se Nor nerozhodl, zda pokračovat nebo skončit. Nakonec volil druhou variantu, což znamená, že se musí pořádně vracet.
     
    16
    Nordbotten si ale chce užít parádní atmosféru ve Wengenu. Vrátil se dobrých pětatřicet metrů do kopce zpátky tam, kde udělal chybu. Tohle už vůbec není o času, o tom, že ztratil 66 sekund, ale o bojovnosti a pobavení. Samozřejmě je až třináctý, ovšem jeho čas na 108% času vítěze rozhodně stačit nebude.
     
    Průběžné pořadí:
    1. Michael Matt (AUT) 1:48,00
    2. Linus Strasser (GER) +0,89
    3. Manfred Mölgg (ITA) +1,19
    4. Julien Lizeroux (FRA) +1,24
    5. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +1,37
    6. Sebastian Holzmann (GER) +2,02.
     
    15
    Další chyba, další smůla. Ital Riccardo Tonetti totiž atakoval druhé místo, jenže v závěrečné pasáži se posadil na zadek. Sice také svojí jízdu ustál, ale ztráta narostla na čas přes 9 vteřin a jet tak až třináctý.
     
    14
    Jean-Baptiste Grange se před svého krajana Lizerouxe nedostane. Ve druhém kole je z Francouzů až druhý nejlepší, celkově to dává šesté místo a propadne se výsledkovým pořadím.
     
    13
    Alexis Pinturault by se měl dostat hodně vysoko. Uvidíme, zda i před Matta, na kterého má náskok 16 setin.
     
    13
    Na prvním kole to pro zkušeného Francouze bylo dobré, vedl o dvě desetiny. Jenže trať už začíná být trošku rozbitá, zejména v pasáži, kde se ze stínu jde na přímý sluneční svit, a zde ztratil Pinturault vlastně nejvíce. V cíli je druhý, ale s velkou ztrátou 73 setin a pro Matta se pomalu otevírá elitní desítka.
     
    12
    Bude tomu tak i po jízdě Stefana Grosse. Ital totiž už na prvním mezičasu ztratil svůj náskok na Matta. Tohle nebyla vůbec čistá a tudíž ani plynulá jízda, takže se není čemu divit, že je v cíli až druhý. Je ale třeba říct, že průběžně vedoucí Rakušan zajel druhé kolo výborně – nejrychleji, a Stefano Gross bere ve druhém kole druhou nejrychlejší jízdu. Ztráta 54 seitn.
     
    11
    Marc Digruber určitě bude chtít jet na olympijské hry do Pchjongčchangu. Moc dobře víme, jak je v rakouském týmu těžké dostat se na OH nebo MS. A touto jízdou moc nepřesvědčil.. Digrubber je v cíli až pátý a jen rozhazuje rukami. "Co jsem asi udělal špatně," jako by si říkal. Jeho krajan Michael Matt tak stále vede.
     
    10
    A bude vést i po další jízdě, kterou měl na svědomí Victor Muffat-Jeandet. Náskok čtvrt sekundy byl proti výborné jízdě Matta vlastně ničím. Francouz se hodně propadl, již na druhém mezičasu ztrácel 88 setin. Tohle se hodně nepovedlo a osmatřicetiletý slalomář je až desátý, za čtyřmi svými krajany.
     
    9
    Domnívám se tvrdit, že nebude stačit ani náskok 35 setin, který měl Kristoffer Jakobsen. Nechme se překvapit.
     
    9
    Švédský lyžař, který se do druhého kola dostal z konce páté diesítky kola prvního, byl kousek za druhým mezičasem katapultován ven z trati. Ačkoliv se rychle vrátil a snažil se ještě lehce nahnat čas, v cíli je to ztráta 16,66 setin a průběžné 18 místo. Uvidíme, zda se Švéd vejde do stoosmi procent času vítěze a získá body.
     
    Průběžné pořadí:
    1. Michael Matt (AUT) 1:48,00
    2. Stefano Gross (ITA) +0,54
    3. Alexis Pinturault (FRA) +0,73
    4. Linus Strasser (GER) +0,89
    5. Marc Digruber (AUT) +1,01
    6. Manfred Mölgg (ITA) +1,19
    7. Julien Lizeroux (FRA) +1,24
    8. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +1,37
    9. Jean-Baptiste Grange (FRA) +1,38
    10. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +1,64
    11. Sebastian Holzmann (GER) +2,02
    12. Rjunosuke Ohkoši (JPN) +2,39
    13. Nolan Kasper (USA) +2,85
    14. Elias Kolega (CRO) +3,14
    15. Phil Brown (CAN) +4,23.
     
    8
    Ani Daniel Yule nepůjde do vedení. Možná to tak mohlo být, na prvním mezičase si držel náskok 36 setin na Matta, jenže pak udělal chybu, která ho stála sekundovou ztrátu. Švýcar jde na průběžné šesté místo a je zklamaný, to je jasné.
     
    7
    Máme zde souboj Rakušanů. Na trati je Marco Schwarz, který má na Michaela Matta náskok 46 setin.
     
    7
    Dvaadvacetiletému lyžaři z SC Bad Kleinkirchheimu se také nezadařilo. Bylo to hodně podobné jako u Yuleho, po prvním mezičasu si držel náskok. Jenže pak přišla série horších najetí do branky, kdy se sotva držel a ztratil rychlost před závěrečnými metry. To ho stálo lepší umístění, než je průběžné až deváté místo.
     
    6
    Již deset závodníků se drží ve vedení Michael Matt, ale nyní je na trati zkušený a velice dobrý Ramon Zenhäusern, domácí to naděje.
     
    6
    Tohle je jasné, v polovině druhého kola vede Švýcar již o 82 setin a Švýcaři šílí.
     
    6
    Obrovský náskok v cíli. Micchael Matt jde po jedenácti závodnících z průběžného prvního místa. Ramon Zenhäusern sice zajel ve druhém kole druhou jízdu, když na Matta ztratil 39 setin, ale náskok z prvního kola mu stačil. Nyní budou bouřící Švýcaři čekat, zda bude jejich Ramon na bedně nebo ne.
     
    5
    Prvním, kdo ho může ohrozit, je Rakušan Manuel Feller, jenž měl náskok jen 4 setinek.
     
    5
    Už to vypadalo, že se Manuel Feller bude revanšovat za Michaela Matta a vrátí Rakousku vedení. Jeho náskok byl 17, 49 a 33 setin a jel si i přes malou chybičku pro jisté první místo. Jenže za posledním mezičasem dostal špicara a končí. Prakticky hned po mezičasem ve vlásence. Jeho trenér jen zlostně kopl do železné konstrukce.
     
    4
    Leif Kristian Haugen vedl před Ramonem o 27 setin a ten si první polovinu svého druhého kola drží.
     
    4
    Ale pozor, na posledním mezičasu již má Haugen ztrátu dvou setinek. Těžko říct, kde se stala ta nejvýraznější chyba, možná v jednom trošku silném záklonu.
     
    4
    Ramon Zenhäusern stále drží první místo a k dobru má před Leifem Kristianem Haugenem k dobru 12 setin. Pokud bude horší i Kristoffersen, bude domácí závodník na stupních vítězů.
     
    3
    Jenže Henrik Kristoffersen měl náskok 44 setin a je to slalomář jiných kvalit!
     
    3
    To se také zatím potvrzuje, Nor si jede pro jasné umístění na stupních vítězů a na druhém mezičasu má náskok 85 setin.
     
    3
    Ramon Zenhäusern po třech slalomářích ztrácí vedení. Třiadvacetiletý lyžař z norského Rätingenu vede o 88 setin a tohle by mohlo stačit klidně i na druhé místo a potrápení Myhrera s Hirscherem.
     
    2
    André Myhrer měl náskok 24 setin, to není moc.
     
    2
    Švédský závodník sice na prvním mezičasu držel vedení, ale na druhém už je lepší Kristoffersen, a to o čtvrt sekundy.
     
    2
    Kdepak, tohle na Kristoffersena nemůže stačit. André Myhrer od začátku na Nora konstantně ztrácel a v cíli může být rád, že udržel aspoň druhé místo a tedy pořadí na stupních vítězů. Před třetím a domácím Zenhäusernem byl rychlejší o 9 setin a je tedy druhý.
     
    1
    Poslední hádanka dnešního slalomu můžů: Kristoffersen nebo Hirscher?
     
    1
    Marcel Hirscher, jenž vyhrál čtyři slalomy po sobě, má na Kristoffersena náskok 59 setin.
     
    1
    A na druhém mezičasu je to stejná cifra, byť předtím měl k dobru dokonce 81 setin.
     
    1
    Ve třetím mezičasu ale Hirscher znovu navýšil vedení a bylo jasné, že pokud neudělá výraznější chybu, vyhraje. Muž z klubu SK Annaberg – Salzburgu jezdící na Atomicu, jí neudělal. Vyhrál o 93 setin, k nejlepší jízdě v prvním kole přidává i nejlepší jízdu ve finálovém klání a suverénně vítězí. Ba co víc, poprvé v kariéře bere pátou výhru ve slalom za sebou.
     
    Konec
    Závod skončil.
     
    Konečné pořadí:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 1:45,45 minuty
    2. Henrik Kristoffersen (NOR) +0,93
    3. André Myhrer (SWE) +1,72
    4. Ramon Zenhäusern (SUI) +1,81
    5. Leif Kristian Haugen (NOR) +1,93
    6. Michael Matt (AUT) +2,55
    7. Stefano Gross (ITA) +3,09
    8. Alexis Pinturault (FRA) +3,28
    9. Linus Strasser (GER) +3,44
    10. Marc Digruber (AUT) +3,56
    11. Daniel Yule (SUI) +3,68
    12. Manfred Mölgg (ITA) +3,74
    13. Julien Lizeroux (FRA) +3,79
    14. Marco Schwarz (AUT) +3,86
    15. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +3,92
    16. Jean-Baptiste Grange (FRA) +3,93
    17. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +4,19
    18. Sebastian Holzmann (GER) +4,57
    19. Rjunosuke Ohkoši (JPN) +4,94
    20. Nolan Kasper (USA) +5,40
    21. Elias Kolega (CRO) +5,69
    22. Phil Brown (CAN) +6,78
    23. Noel Clement (FRA) +7,22
    24. Riccardo Tonetti (ITA) +11,72
    25. Kristoffer Jakobsen (SWE) +19,21
    26. Mark Engel (USA) +27,64
    27. Jonathan Nordbotten (NOR) +1:09,00
    Sandro Simonet
    Manuel Feller – nedokončili
    Naoki Juasa – diskvalifikován
     
    Ve švýcarském Wengenu jsme sledovali vskutku zajímavé klání. Ze začátku hodně neurovnané, jelikož spousta slalomářů dělala chyby. Poté se vše trošku urovnalo a hodně dlouho se držel ve vedení Michael Matt, jenž po prvním kole postoupil ze 17. místa na konečné šesté. Dobře si vedl také Ramon Zenhäusern, domácí lyžař skončil totiž těsně pod stupni vítězů. Překonala ho totiž trojice, která byla na bedně již po prvním kole. Myhrer skončil nakonec třetí a klesl o jedno místo, o které naopak povýšil druhý Henrik Kristoffersen. To ale nebylo nic proti Marcelu Hirscherovi, jenž ovládl první kolo, druhé kolo a bere tak svůj historický zápis v podobě páté slalomové v řadě.
     
    S konstatováním, že rakouský závodník Marcel Hirscher vítězí ve Wengenu, bere tak ve slalomu páté vítězství v řadě a jasně si upevňuje vedení v průběžném pořadí světového poháru i disciplíny, se s Vámi loučí a pěknou neděli přeje Tomáš Lysý. (14:20:28)

    Tomáš Lysý

    Konečné pořadí:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 1:45,45 minuty
    2. Henrik Kristoffersen (NOR) +0,93
    3. André Myhrer (SWE) +1,72
    4. Ramon Zenhäusern (SUI) +1,81
    5. Leif Kristian Haugen (NOR) +1,93
    6. Michael Matt (AUT) +2,55
    7. Stefano Gross (ITA) +3,09
    8. Alexis Pinturault (FRA) +3,28
    9. Linus Strasser (GER) +3,44
    10. Marc Digruber (AUT) +3,56
    11. Daniel Yule (SUI) +3,68
    12. Manfred Mölgg (ITA) +3,74
    13. Julien Lizeroux (FRA) +3,79
    14. Marco Schwarz (AUT) +3,86
    15. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +3,92
    16. Jean-Baptiste Grange (FRA) +3,93
    17. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +4,19
    18. Sebastian Holzmann (GER) +4,57
    19. Rjunosuke Ohkoši (JPN) +4,94
    20. Nolan Kasper (USA) +5,40
    21. Elias Kolega (CRO) +5,69
    22. Phil Brown (CAN) +6,78
    23. Noel Clement (FRA) +7,22
    24. Riccardo Tonetti (ITA) +11,72
    25. Kristoffer Jakobsen (SWE) +19,21
    26. Mark Engel (USA) +27,64
    27. Jonathan Nordbotten (NOR) +1:09,00
    Sandro Simonet
    Manuel Feller - nedokončili
    Naoki Juasa - diskvalifikován
    Pořadí po prvním kole:
    Pořadí po prvním kole:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 51,03 sekundy
    2. André Myhrer (SWE) +0,35
    3. Henrik Kristoffersen (NOR) +0,59
    4. Leif Kristian Haugen (NOR) +0,76
    5. Manuel Feller (AUT) +0,99
    6. Ramon Zenhäusern (SUI) +1,03
    7. Marco Schwarz (AUT) +1,70
    8. Daniel Yule (SUI) +1,79
    9. Kristoffer Jakobsen (SWE) +1,81
    10. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +1,92
    11. Marc Digruber (AUT) +1,95
    12. Stefano Gross (ITA) +1,97
    13. Alexis Pinturault (FRA) +2,00
    14. Jean-Baptiste Grange (FRA) +2,03
    15. Riccardo Tonetti (ITA) +2,04
    16. Jonathan Nordbotten (NOR) +2,07
    17. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +2,16
    17. Michael Matt (AUT) +2,16
    19. Linus Strasser (GER) +2,18
    20. Julien Lizeroux (FRA) +2,26
    21. Clement Noel (FRA) +2,31
    22. Manfred Mölgg (ITA) +2,37
    23. Phil Brown (CAN) +2,50
    24. Rjunosuke Ohkoši (JPN) +2,62
    24. Sandro Simonet (SUI) +2,62
    26. Sebastian Holzmann (GER) +2,67
    27. Elias Kolega (CRO) +2,68
    28. Nolan Kasper (USA) +2,82
    29. Mark Engel (USA) +2,83
    30. Naoki Juasa (JPN) +2,97
    ...
    37. Kryštof Krýzl (CZE) +3,36
    Adam Žampa (SVK)
    Ondřej Berndt (CZE) - nedokončili 1. kolo
    Andreas Źampa (SVK) - nestartoval
    ocianews.com