Omsk – Magnitogorsk 3:4 (po pr.) | Jekatěrinburg – Novosibirsk 1:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 0:4 (kon.)
Toljatti – Barys 4:3 (po pr.) | Čerepovec – N.Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | Jaroslavl – Vladivostok 1:3 (kon.)
Minsk – Chabarovsk 0:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 5:2 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 4:1 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 16.01.2018, 15:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:45 Linus VIDELL - 0:4
     
    32:45
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Elitní formace Čeljabinsku se dnes vyspala do růžov a rozkládá dnes obranu Jugry.. Dává již dnes čtvrtou branku. Richard Gynge z levého kruhu našel před brankou úplně volného LINUSE VIDELLA, který si vychutnal Proskurjakova kličkou do bekhendu a zavěsil, zároveň poslal Proskurjakova z branky – 0:4! Asistence: Richard Gynge.
    29:45 Nick BAILEN - 0:3
     
    29:45
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí sice již byli v čtyřech, ale před Proskurjakovem vznikl orbovský zmatek, domácích brankář v leže dokázala zlikvidovat tutovka Szczechury, ale puk ze zmatku vytáhl Linus Videll a z poza branky nabil na modrou na NICKA BAILENA, který z první poslal kotouč za nepřipraveného Proskurjakova – využitá přesilovka -0:3! Asistence: Linus Videll.
    17:11 Linus VIDELL - 0:2
     
    17:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Elitní pětka Traktoru přidává druhou branku! Richard Gynge našel bekhendem od mantinelu na středu hřiště v rychlosti najetého LINUSE VIDELLA, který se dostal do samostatného úniku a kličkou do forhendu nedal Proskurjakovi šanci – 0:2! Asistence: Richard Gynge a Paul Szczechura.
    01:16 Paul SZCZECHURA - 0:1
     
    01:16
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A Čeljabinsk hned svou první přesilovku využívá a jak nádherně! Od modré čáry posunul Bailen kotouč do strany na Vidella, který krásnou přihrávkou přes celé pásmo našel nejlepšího střelce Traktoru PAULA SZCZECHURU a ten z pvní poslal kotouč do prázdné branky – 0:1! Asistence: Linus Videll, Nick Bailen.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 2. Szczechura (Videll, Bailen), 18. Videll (Gynge, Szczechura), 30. Bailen (Videll), 33. Videll (Gynge)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskurjakov (33. Biljalov) – Burström, Viklund, Vitásek, Ugolnikov, Kozlovskij, Žuravljov, Pogorišnyj, Šulakov – Savinainen (A), Komaristyj, Koroljov – Varfolomejev, Několenko, Pestuško (A) – Buljanskij, A. Michejev, Timirjov – Grymzin, Panov (C), Šen.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – I. Višněvskij, Nikitin, Rjasenskij, Bailen, Šinin (C), Borodkin, A. Petrov, Mamajev – Kručinin, Polygalov, Jakuceňa (A) – Videll, Szczechura, Gynge – Šarov, Rybakov, Kravcov – Černikov, J. Petrov, Šolochov.

    Rozhodčí: Spirini, Kuljov – Badyl, Goljak

    Diváci: 2700
    thejrc.org