Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 1:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 5:1 (kon.)
Detroit – Dallas 2:4 (kon.) | Nashville – Vegas 1:0 (kon.) | Arizona – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
New York Islanders
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
New Jersey Devils
Středa 17.01.2018, 01:05 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Krátce po buly se zničehonic ocitl před Halákem Marcus Johansson, který ale ležícího gólmana Islanders nepřekonal!
     
    46:31
    Islanders to ještě nebalí. Jordan Eberle dostal nabito na levý kruh, na pozorného Kinkaida si ale nepřišel!
     
    43:04
    Nakonec to pramenilo v obrovskou šanci Pavla Zachy, který ale z pravého kruhu poslal puk do břevna!
    38:20 Taylor HALL - 1:4
     
    38:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se ale poté vydali do bleskového protiútoku a ten skončil gólem. TAYLOR HALL na vlastní modré čáře obral laxního protihráče o puk a spolu s Hischierem se vydal do přečíslení dva na jednoho, které sám zakončil gólovou střelou. Bez asistence.
    34:24 Damon SEVERSON - 1:3
     
    34:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Na svůj první dnešní gól čekal DAMON SEVERSON více než měsíc, nyní se ale prosazuje znovu už po minutě a půl! Bratt posunul puk na modrou čáru Lovejoyovi, který ještě přenechal kotouč lépe postavenému Seversonovi a jeho pumelice z voleje skončila až v síti. Asistence: Ben Lovejoy a Jesper Bratt.
    32:58 Damon SEVERSON - 1:2
     
    32:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Tlak Devils ale ještě pokračoval a na pravém kruhu se puku zmocnil DAMON SEVERSON, který poté propálil vše, co mus stálo v cestě, a prosadil se tak poprvé od devátého prosince! Asistence: Brian Gibbons a Stefan Noesen.
     
    32:27
    Damon Severson nabil parádním stříleným pasem na gól úplně volnému Boyleovi, jeho teč z bezprostřední blízkosti ale Halák ještě stihl vystihnout!
     
    30:05
    Teď ale Barzal (NYI) zahákoval Halla, po komerční přestávce si tak Devils zahrají přesilovku.
     
    29:44
    Kinkaid už byl po akci Barzala zcela mimo svou svatyni, Jordanu Eberlemu se ale z levého kruhu nepodařilo dostat kotouč za jeho záda!
     
    27:17
    Napadající Miles Wood teď právě Leddyho obral o puk v obranném pásmu Islanders a ještě dokázal vytvořit palebnou pozici pro Zachu, ten ale bekhendem nedokázal dostrkat puk za Halákova záda.
     
    25:57
    Hráči Islanders zcela zapomněli na Damona Seversona, ten ale z levého kruhu na pozorného Haláka nevyzrál.
     
    22:14
    Ta je nyní u konce, John Moore (NJD) vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl.
     
    21:20
    O chvilku později ale dostal do skvělé pozice nabito Anthony Beauvillier, který ale tváří v tvář Kinkaidovi neuspěl!
     
    19:59
    V poslední sekundě první třetiny se do sebe Brock Nelson (NYI) a Andy Greene (NJD) pustili. Bitka skončila nerozhodně a oba vyfasovali pětiminutové tresty.
    15:20 Kyle PALMIERI - 1:1
     
    15:20
    Devils právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Ani druhá přesilovka se hostům zprvu nedařila, pak ale Sami Vatanen nabil na levý kruh volnému KYLEOVI PALMIERIMU a ten z první propálil bezmocného Haláka. Asistence: Sami Vatanen a Marcus Johansson.
     
    14:10
    Alan Quine (NYI) ve středním pásmu zbytečně sekl Palmieriho, následovat tak bude osm sekund trvající dvojnásobná přesilovka Devils.
     
    12:18
    Islanders chvilku hráli v šesti, trest za příliš mnoho hráčů na ledě půjde po komerční přestávce odsedět Anders Lee (NYI).
     
    09:01
    Miles Wood (NJD) se po přerušení hry naprosto zbytečně mstil Hickeymu a vyfasoval za to dvouminutový trest klasifikovaný jako krosček.
    01:39 Anders LEE - 1:0
     
    01:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé, Islanders se ujímají vedení! Hosté sice pokračovali v útočení, Ben Lovejoy ale zaváhal na soupeřově modré a do rychlého brejku se poté vydal ANDERS LEE, jenž svůj samostatný nájezd proti Kinkaidovi proměnil! Bez asistence.
     
    00:39
    Devils začali skvěle. Nico Hischier našel v předbrankovém prostoru úplně volného Taylora Halla, přesouvající se Halák mu ale ukradl prakticky jasný gól!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 2. Lee – 16. Palmieri (Vatanen, Ma. Johansson), 33. Severson (Gibbons, Noesen), 35. Severson (Lovejoy, Bratt), 39. Hall


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Pulock, Pelech, Aho, Hickey, D. Seidenberg, Mayfield – Lee, Tavares, Quine – Beauvillier, Barzal, Eberle – Dal Colle, B. Nelson, Prince – Chimera, Clutterbuck.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Appleby) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Ma. Johansson, Zajac, Stafford – Wood, Zacha, Palmieri – Gibbons, Boyle, Noesen.

    Rozhodčí: Meier, St. Pierre – Smith, Nansen
    bahis siteleri