Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 1:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 5:1 (kon.)
Detroit – Dallas 2:4 (kon.) | Nashville – Vegas 1:0 (kon.) | Arizona – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Arizona Coyotes
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
San Jose Sharks
Středa 17.01.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Joe PAVELSKI - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým San Jose Sharks.
    Autorem vítězné branky je JOE PAVELSKI.
    46:10 Brad RICHARDSON - 2:2
     
    46:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Aktivní čtvrtý útok Kojotů vyrovnává na 2:2! Cousins po přihrávce od Ekmana-Larssona projel do dobré pozice u vrcholu levého kruhu. Dell jeho střelu jenom vyrazil k BRADU RICHARDSONOVI, jenž si dal puk na bekhend a zavěsil do prakticky prázdné branky. Asistence: Nick Cousins, Oliver Ekman-Larsson.
    36:05 Jordan MARTINOOK - 1:2
     
    36:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tým z Glendale po zpackané přesilovce přece jenom snižuje! Jason Demers nic nevymýšlel a od modré nahodil směrem k brance Della. Před brankářem San Jose ze vzduchu výtečně sklepl letící kotouč JORDAN MARTINOOK a poslal ho do velké díry mezi levým betonem a Dellovou lapačkou. Asistence: Jason Demers, Brad Richardson.
    20:34 Mikkel BØDKER - 0:2
     
    20:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vynikající start druhé třetiny pro Žraloky, kteří rychle odskakují do dvoubrankového náskoku! Burns dobře načasoval přihrávku do jízdy MIKKELU BØDKEROVI, jenž použil jediného obránce Goligoskiho jako clonu a rychou střelou švihem nedal Raantovi šanci zasáhnout. Asistence: Brent Burns, Joakin Ryan.
    05:37 Joe THORNTON - 0:1
     
    05:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a v polovině šesté minutě jdou do vedení! JOE THORNTON zleva nahodil do klubka těl v mezikruží. Od Hertla a Couturea se kotouč poodrážel zpět k úplně volnému veteránovi, jenž z nějakých dvou metrů neomylně uklidil puk za bezmocného Raantu. Asistence: Logan Couture, Tomáš Hertl.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 37. Martinook (Demers, Richardson), 47. Richardson (Cousins, Ekman-Larsson) – 6. J. Thornton (Couture, Hertl), 21. Bødker (Burns, J. Ryan), rozh. náj. Pavelski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Clayton Keller (ARI)
    0:1   Joe Pavelski (SJS)
    2. série:
    0:1   Brendan Perlini (ARI)
    0:1   Chris Tierney (SJS)
    3. série:
    0:1   Derek Stepan (ARI)


    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Goligoski, Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Chychrun, Demers, L. Schenn – Pánik, Stepan, Perlini – Fischer, Domi, Rieder – Archibald, Dvorak, Keller – Cousins, Richardson, Martinook.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Braun, Vlasic, Burns, J. Ryan, DeMelo, Dillon – Pavelski, J. Thornton, Meier – Labanc, Couture, Hertl – Donskoi, Tierney, Bødker – M. Karlsson, J. Ward, Goodrow.

    Diváci: 11 961
    thejrc.org