Benátky n/J – Třebíč 1:4 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 1:0 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (0:2 po s.n.)
Frýdek-M. – K. Vary 0:4 (kon.) | Kadaň – Kladno 0:5 (kon.) | Prostějov – Přerov 6:4 (kon.)
Havířov – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 17.01.2018, 18:00 • Hala Polárka • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:43
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Michal Vachovec – 2 min., podražení).
     
    54:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tam další. Někteří domácí fanoušci už předčasně opouští halu. Dnes se Frýdku-Místku zápas opravdu hrubě nepovedl a v Polárce je naprosté ticho. MARTIN KOHOUT si objel branku a povedlo se mu překonat brankáře Strmeně. Petr Stloukal si dnes vede vskutku perfektně, připsal si dva góly a dvě asistence. Asistence: Vladimír Sičák, Petr Stloukal.
     
    50:55
    Jakub Flek se dostal do samostatného nájezdu a nově příchozí brankář Jan Strmeň dokázal skvěle zasáhnout svým pravým betonem. Útočníkovi úplně nesedlo zakončení, protože byl ve velké rychlosti.
     
    47:28
    Velká šance Frýdku-Místku. Rostislav Martynek dneska snad poprvé vystřelil na branku, z bezprostřední blízkosti ale mířil pouze do výzbroje brankáře Novotného.
     
    44:10
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Milan Mikulík – 2 min., sekání).
     
    44:07
    Střídání v týmu HC Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Lukáš Daneček, přichází Jan Strmeň.
     
    44:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení o tři přesné zásahy. Hostům vyhovovala i hra čtyři na čtyři. PETR STLOUKAL si našel ideální místo ke střele a jeho nechytatelná rána spadla mezi betony brankáře Danečka. Hosté mají jasnou převahu a Frýdek-Místek dnes nespíš body nezíská. Asistence: Petr Šenkeřík, Jaromír Kverka.
     
    43:52
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Stanislav Balán – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    42:28
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Tomáš Franek – 2 min.).
     
    37:39
    Jsme snad poprvé svědky tlaku domácího týmu! Antonín Pechanec se dostal do velké tutovky a pár centimetrů před brankářem se snažil kotouč jakkoliv procpat do branky, puku se ale do branky nejspíš nechtělo a letěl pár centimetrů od levé tyče.
     
    37:01
    Jan Zahradníček převedl ukázkový obranný zákrok! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho a domácí obránce nedovolil, aby došlo ke střele, položil své tělo na zem a překazil celou akci!
     
    36:18
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Stanislav Balán – 2 min., podražení).
     
    27:21
    Lukáš Daneček si připisuje další pohledný zákrok, snažil se ho překonat Jaromír Kverka, který trestuhodně nebyl nikým obsazený. Strážce domácí svatyně zasáhl svým betonem.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jakub Matyáš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A už je to o dva přesné zásahy, to teda moc dlouho netrvalo. MATIČ PODLIPNÍK si trpělivě hledal ideální místo ke střele, poté napřáhl svým zápěstím a puk uklidil pod horní tyčku brankáře, čistá rána . Lukáš Daneček nedokázal včas zareagovat a musel lovit kotouč ze své branky. Karlovy Vary tak potvrzují roli jasného favorita. Asistence: Petr Stloukal.
     
    19:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Necelou minutu před koncem se Karlovy Vary dostávají do vedení. Jaromír Kverka se dostal úplně snadno do útoku a jeho ránu těsně před brankářem tečoval PETR STLOUKAL, Danečkovi kotouč proletěl mezi nohama. Asistence: Jaromír Kverka, Martin Rohan.
     
    12:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Stanislav Balán – 2 min., vysoká hůl).
     
    07:30
    Karlovy Vary se postupně dostávají do utkání. Tentokrát pálil Sabahudin Kovačevič a brankář Lukáš Daneček se prezentoval skvělým zákrokem, poté obdržel zasloužené uznání od spoluhráčů.
     
    06:30
    Tomáš Rachůnek se zničehonic objevil zcela osamocen a řítil se na domácího brankáře. Pokusil se o kličku, ale Daneček se ani nepohnul a hostující útočník nakonec ani nemířil mezi tři tyče. První vážnější šance dnešního duelu.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 20. Stloukal (Kverka, M. Rohan), 22. Podlipnik (Stloukal), 45. Stloukal (Šenkeřík, Kverka), 55. Kohout (Sičák, Stloukal)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (45. Strmeň) – Zahradníček, Bartko, Pastor, Haman, Piegl, Matyáš, D. Stránský – J. Kalus, Pechanec, Štumpf – Kvasnica, Mikulík (C), Martynek – Kofroň, Bajtek, Klimša (A) – Przybyla, Franek.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Sičák (A), Krejčí, M. Rohan, Podlipnik, Kovačevič, Šenkeřík – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – Stloukal, Kverka, Kohout – Vrdlovec, Skuhravý (C), Gorčík – Vachovec, Tuominen, A. Rulík.

    Rozhodčí: Dědek, Zbořil – Bryška, Novák

    Diváci: 1237
    bahis siteleri