Benátky n/J – Třebíč 1:4 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 1:0 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (0:2 po s.n.)
Frýdek-M. – K. Vary 0:4 (kon.) | Kadaň – Kladno 0:5 (kon.) | Prostějov – Přerov 6:4 (kon.)
Havířov – Slavia 1:2 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Rytíři Kladno
Středa 17.01.2018, 18:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Kladno v závěrečné třetině kontrolovalo hru a dalšími dvěma góly potvrdilo své vítězství. Rytíři vyhráli i čtvrtý vzájemný zápas letošní sezóny a poprvé dali Kadani jiný počet než tři góly. (20:21:49)
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Se závěrečným hvizdem dostává ještě Hlava dvě minuty za hákování, což peprně okomentoval domácí kapitán Trefný, jemuž hlavní sudí ukázal „panenku“ na znamení osobního desetiminutového trestu za nesportovní chování.
     
    59:01
    Zápas už se v podstatě jen dohrává. Rytíři mají dostatečný náskok, takže ani jeden z týmů se dopředu moc nehrne.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAN KLOZ (10) dostal od kladenského kapitána Tůmy přihrávku zpoza branky a střelou z voleje prostřelil Pavláta. Asistence: David Tůma (9) a Jurij Repe (7).
     
    57:31
    Domácí sice vyhráli přetlačovanou o puk u mantinelu ve vlastním obranném pásmu, jenže vyhození šlo přes všechny čáry bez doteku, takže se píská zakázané uvolnění.
     
    56:13
    Hlava vzal puk za vlastní bránou, obešel tři protihráče a na modré posunul doleva Kůsovi. Situace však nebyla podle pravidel, takže je Trhačům odpískáno postavení mimo hru.
     
    55:26
    Chlán vystihl ve středním pásmu kladenskou rozehrávku, otočil se s pukem a po přejetí modré vystřelil. Jeden ze spoluhráčů stihl vyjet z pásma, takže se o ofsajd nejednalo, ale Kopřiva se zaskočit nenechal, přestože raději nechal puk v lapačce.
     
    55:10
    Hosté zahráli ve vlastním pásmu vysokou holí, takže se vhazuje před Kopřivou.
     
    54:34
    Redlich zlomil při střele hůl, následný pokus Vebera z levého kruhu chytil Pavlát na hrudi.
     
    53:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MATĚJ PEKR (13) se rozjel přímo na branku a bruslemi lízl hranu levého kruhu. Před Pavlátem nic nevmýšlel a vystřelil na vzdálenější tyč, čímž trestné střílení proměnil.
     
    53:19
    Pekr měl dvě výborné příležitosti. V první ho vychytal přesouvající se Pavlát, v druhé ho fauloval Szathmáry, takže uvidíme trestné střílení.
     
    52:05
    Rindošův bekhend zastavil Kopřivův beton, hostující brankář poté přerušil hru, když nechal puk pod lapačkou.
     
    51:49
    Podobná situace jako před pár minutami v podání Kadaně. Kladno zkusilo přihrávku z vlastního pásma. Ta sice byla přesná, ale do ofsajdu, takže se vhazuje před Kopřivou.
     
    51:23
    Krejčiřík inkasoval na útočné modré tvrdý úder, po kterém zůstal ležet na ledě. Rozhodčí přerušili hru, ale nevylučují. domácí útočník odjel na střídačku sám bez pomoci spoluhráčů.
     
    51:08
    Přikryl nestihl vyjet z pásma, takže hostům je odpískán ofsajd.
     
    50:04
    Dvakrát byl v akci ruský mistr světa Kurjanov. Nejprve hledal z pravého kruhu před brankou Tůmu, který na puk nedosáhl. Následně sám tečoval před Pavlátem a ještě dorážel vyražený puk. Bez úspěchu.
     
    49:32
    Trhači zkusili dlouhou přihrávku z vlastního pásma, která sice vyšla, ale čárový sudí píská postavení mimo hru, takže se bude vhazovat před Pavlátem.
     
    48:01
    Teď se parádními bloky zaskvěli Šefl s Tupým. První jmenovaný zastavil Pekrovu ránu po křížné přihrávce, druhý zabránil jistému gólu po Pekrově přihrávce od pravé tyče Pavlátovy branky mezi kruhy.
     
    46:36
    Dvakrát to nyní zkoušel Müller. První pokus zblokoval Tůma, podruhé si domácí útočník našel volný puk mezi kruhy, ale minul. Následná střela Trefného z vrcholu levého kruhu se mezi tři kladenské tyče také nevešla.
     
    45:12
    Z přetlačované za Pavlátovou brankou sice vyšli s pukem na holi domácí, ovšem jejich rozehrávku vystihl mezi kruhy Machač, který však podobně jako před chvílí Tupý na druhé straně mířil jen do hrudníku brankáře.
     
    44:41
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    44:32
    Chlán udržel puk za brankou, odkud ho naservíroval Tupému, jenž ke smůle Trhačů mířil je doprostřed branky, kde stál připravený Kopřiva.
     
    43:42
    Hned po buly dostal Matula puk na modrou a vypálil. Pavlát nic neviděl, ale puk jen zaduněl o jeho beton.
     
    43:34
    Dotěrný a důrazný Kloz vybojoval u levého mantinelu puk, posunul ho do kruhu Tůmovi, jehož vychytal Pavlát. Vhazuje se po pravici domácího brankáře.
     
    42:38
    Hosté v plném počtu.
     
    42:23
    Hlava dostal přihrávku od modré k pravé tyči kladenské branky a z první ještě posunul na brankoviště, kde stál Müller, jenž však minul.
     
    41:38
    Rytíři podruhé vyhazují přes všechny čáry, aniž by Trhačům dovolili střelu na branku.
     
    40:38
    Matula teď ve střední pásmu nedovoleně přišpendlil na mantinel Hlavu a dostává dvě minuty za nedovolené bránění, čímž připravil Miloslava Hořavu o gól. Machač mu totiž na modré přenechal puk a zkušený forvard, který posílil Kladno z Litvínova trefil z levé strany přesně vzdálenější šibenici. Nebylo mu to ale nic platné.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině už Kladno potvrzovalo roli favorita, protože mělo více ze hry. Díky trefám v přesilovce a oslabení navýšili Rytíři náskok na rozdíl tří branek a naplnili tak letošní kvótu vzájemných zápasů s Trhači, které třikrát porazili a vždy vstřelili tři góly. Závěrečná dvacetiminutovka začne přibližně v 19:46.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Hosté v plném počtu.
     
    39:22
    Machač zůstal sám za kadaňskou obranou a zároveň stihl vyjet z pásma, takže nemohl být odpískán ofsajd. Samostatný únik nejproduktivnějšího hráče hostů gólem neskončil, Pavlát teď spoluhráče podržel.
     
    38:57
    Kotouč je znovu až za Pavlátem.
     
    38:27
    Až nyní dostal puk do útočného pásma Hlava, jenže nareazil na připravou obranu, která ho o puk obrala a znovu vyhodila.
     
    37:47
    Dvakrát po sobě šel puk z hole Kůse. Poprvé Hejcmanova teč jen pleskla o zadní mantinel, následnou Kůsovu střelu hosté zblokovali a vyhodili.
     
    37:29
    Kopřiva ukryl po buly puk pod lapačkou a následně přes něj přepadl Kaut, který bránil dojíždějícího Trefného.
     
    37:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Roman Přikryl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    37:11
    Rindoš a Černý hráče před sebou neprostřelili, puk dostal na branku až Trefný, jehož pokus v pohodě chytila Kopřivova lapačka.
     
    36:47
    Hned po buly se hosté dopustili zakázaného uvolnění.
     
    36:39
    V bezprostřední blízkosti Pavláta střílel Kurjanov, jehož domácí brankář vychytal a defenziva dostal puk do středního pásma. Následně Rytíři nezvládli přechod útočné modré, z čehož resultuje odpískané postavení mimo hru.
     
    36:03
    Na druhé straně je odpískána přihrávka rukou, což se nelíbí domácím fanouškům, jenže jim to není nic platné. Vhazuje se ve středním pásmu blíže kladenské branky.
     
    35:53
    Machač přebruslil u pravého mantinelu Hejcmana, který ho dovoleným způsobem vyrušil v zakončení natolik, že hostující útočník na Pavláta ani nevystřelil.
     
    35:15
    Pekr se snažil procpat puk z pravého kruhu na Machače, který stál sám před brankou, ovšem dobře zasáhl domácí obránce, jenž následně vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    34:58
    Přikryl projel domácí obranou, ale v tísni před Pavlátem nezakončil přesně.
     
    34:14
    Puk z hole kladenského obránce skončil mimo mantinely, ale šel přes plexisklo, takže se vhazuje před Kopřivou.
     
    33:58
    Hra se sice nyní přelévá ze strany na stranu, ale zároveň je ve finální fázi nepřesná, takže ani jeden z týmů se nedostává do střeleckých pozic.
     
    32:37
    Hosté v plném počtu.
     
    32:19
    Domácí se znovu neusadili v útočném pásmu a kladenští obránci znovu vyhodili puk až k Pavlátovi.
     
    31:46
    Puk je u Pavláta, kam ho hosté poslali po vyhraném buly.
     
    31:29
    Na ledě se nám začíná trochu jiskřit. Dvakrát v krátkém sledu přerušil Kopřiva hru a po obou jeho zákrocích došlo na strkanici u kladenské branky. Po té nynější vykazují hlavní rozhodčí hru do středního pásma.
     
    30:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka nezačala pro Trhače vůbec dobře. Sice vyhráli buly, ale TOMÁŠ REDLICH (12) obral obránce na modré o puk a uháněl kupředu. Samostatný únik s přehledem proměnil a zvýšil kladenské vedení.
     
    30:37
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ladislav Zikmund.
     
    30:34
    Domácí v plném počtu.
     
    30:10
    Hlava je na ledě domácí jsou ve čtyřech a puk je mimo jejich obranné pásmo.
     
    30:04
    Po Šindlově ráně od modré vznikl závar před Pavlátem, který si však puk našel a ukryl ho pod lapačku.
     
    29:50
    Kladno se teď dvakrát připravilo de facto samo o pásmo. Poprvé vinou špatné vlastní přihrávky, podruhé vystihli rozehru domácí.
     
    29:16
    Domácí hned po buly vyhodili, ale Kladenští se rychle do pásma vrátili. Po kombinaci byl před Pavlátem Tůma, který ještě z otočky přihrál do levého kruhu Miloslavu Hořavovi, jehož vychytal Pavlát. Následně došlo k zašlápnutí puk u levého mantinelu.
     
    28:34
    Domácí čeká 97 vteřin ve třech proti pěti. Müller se v útočném pásmu při napadání dopustil faulu vysokou holí a putuje na trestnou lavici.
     
    28:10
    V ponechané výhodě udržel Pavlát před brankovou čárou dorážku Machače. Puk si poté vzali domácí, takže hlavní sudí foukl do píšťalky, protože Hlava dostává dvě minuty za sekání.
     
    27:31
    Po buly před Pavlátem dostal Miloslav Hořava přihrávku mezi kruhy, nerozpakoval se a vypálil z voleje. Pavlát byl pozorný.
     
    27:11
    Wágner vlétl po levé straně do pásma, zasekl do středu a vypálil. Kopřiva puk jen vyrazil před sebe, kde neuspěl s dorážkou Tupý.
     
    26:22
    Hosté v plném počtu.
     
    25:48
    Trhači se usadili v pásmu, jenže Hlavův pokus z levého kruhu minul prostor tří tyčí a následná zadovka Kůse vyklouzala do středního pásma.
     
    25:06
    Domácí musí znovu začít zpoza vlastní branky, kde je zdrželo dobré napadání Kladna.
     
    24:30
    Trhači vyhráli buly, po němž Trefný tečoval Buchtelovo nahození mimo a následně Rytíři dostali puk do středního pásma.
     
    24:22
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Redlich – 2 min., hákování).
     
    24:11
    Trhači nezvládli přechod útočné modré a je jim odpískáno postavení mimo hru.
     
    23:33
    Dlouhá přihrávka z vlastního pásma pomohla Rytířům k přečíslení dva na jednoho. Kubíkovu přihrávku však Pekr přejel, protože puk tečoval Trefný.
     
    22:42
    Vyhození domácích z vlastní třetiny skončilo mimo mantinely. Vhazovat se bude před Pavlátem, hlavní rozhodčí ještě debatovali ve svém půlkruhu a výsledek porady se rozjeli oznámit střídačkám. Pokračuje se v pěti proti pěti.
     
    21:59
    Po buly před Pavlátem přihrával Svedlund od zadního mantinelu mezi kruhy na Miloslava Hořavu, ale Rindoš zastavil puk hokejkou položenou na led a domácí se tím pádem mohli osvobodit.
     
    20:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se sice nepřesnou přihrávkou připravili o pásmo, jenže rychle se do něj vrátili. ADAM KUBÍK (11) nabral ve střední třetině rychlost, přebruslil všechny bránící hráče a tváří v tvář Pavlátovi nezaváhal. Překonal ho povedeným bekhendovým blafákem, při kterém poslal puk do horní poloviny branky. Asistence: Matěj Pekr (13) a Patrik Machač (22).
     
    20:28
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Nicolas Hlava – 2 min., sekání).
     
    20:12
    Pavlátovi nevyšla rozehrávka za brankou, odkud šel puk rychle před ni. Miloslava Hořava však neskóroval, protože domácí brankář se stihl vrátit mezi tři tyče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Sledovali jsme velmi dobrý a aktivní nástup Trhačů, kteří však z tlaku vytěžili jen břevno. Kladnu pomohla k vyrovnání hry přesilovka, po níž Rytíři vstřelili zatím jediný gól utkání. Prostřední dějství začne přibližně v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Nejprve měl mezi kruhy chvilku času i prostoru Tůma, ale netrefil branku, poté chtěl Matula zaskočit Pavláta nahozením z levého kruhu na bližší tyč, ale domácí brankář byl pozorný.
     
    19:03
    Hosté v plném počtu.
     
    18:49
    Další odpálení puku Kladenskými. Také Trhači bohužel potvrdili, že přesilovky nepatří k jejich nejsilnějším stránkám.
     
    18:26
    Puk byl sice chvíli v obranném pásmu Kladna, jenže domácí ho neměli vůbec pod kontrolou a hosté znovu vyhazují.
     
    17:52
    Rytíři hned po buly vyhodili přes všechny čáry a dobrým napadáním šetří za Pavlátem cenné vteřinky.
     
    17:34
    Jeden z bránících hráčů trefil opět strop, takže se bude vhazovat před Kopřivou.
     
    17:15
    Po kladenském vyhození až za kadaňskou branku si pro puk dojel Pavlát, od nějž začala další akce Trhačů.
     
    17:03
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (František Matula – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    16:20
    Po buly ve středním pásmu blíže kadaňské branky se do zakončení přes obránce prodral Zikmund, ovšem v tísni zblízka mířil jen do Pavlátových betonů.
     
    15:59
    Hra je přerušena kvůli posunuté kladenské brance, již vychýlil Kopřiva, který musel zasahovat proti ráně Hlavy z levé strany. Z hlediště to vypadalo, že domácí útočník trefil břevno.
     
    14:59
    Druhý gól měl na hokejce Kloz, který dostal ve středním pásmu přihrávku do jízdy a mírně zleva šel sám na Pavláta. Nikým neatakovaný v dobré pozici však přestřelil.
     
    13:11
    Trhači vyrazili kupředu, Wágner obešel obránce, ale jeho přihrávka od levého mantinelu šla Hlavovi mezi kruhy na paty. Jenže puk si sebral obránce, křížně přenesl hru doprava na Szathmáryho, který nahazoval před branku. Tam tečoval Wágner a puk jen těsně minul pravou tyč Kopřivovy branky.
     
    12:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kombinovali, až Přikryl nahrál zpoza branky ADAMU KUBÍKOVI (10), jenž zblízka prostřelil Pavláta a posílá Kladno do vedení. Asistence: Roman Přikryl (18).
     
    11:40
    Teď musel Pavlát třikrát zasahovat proti kladenským střelám od modré. Štindlův pokus chytil do lapačky a přerušil hru. Po buly vykopl ránu Vebera a vyrazil i Repeho pokus.
     
    11:05
    Po buly nahazoval od modré Machač, jehož pokus Pavlát vyrazil před sebe, kde přispěchal s dorážkou Miloslav Hořava, jehož domácí brankář vychytal.
     
    10:51
    Kautovo nahození po přejetí modré nemohlo Pavláta výrazněji ohrozit, nicméně hosté díky němu získali buly v útočném pásmu.
     
    10:31
    Domácí vyhráli buly a uháněli kupředu. S Müllerovým pokusem si Kopřiva bez viditelnějších potíží poradil, ale raději přerušil hru.
     
    10:16
    Nejprve pálil od modré Repe poté, co dostal přihrávku zpoza branky, následně se vysoký oblouček Kladenských dotkl s tečí stropu stadiónu, takže se vhazuje po pravici Pavláta.
     
    09:35
    Trhači si vybojovali buly po pravici Kopřivy, který vyrazil Procházkův pokus z levého křídla do ochranné sítě.
     
    09:29
    Puk nám opustil hrací plochu po souboji ve středním pásmu, kde se také bude vhazovat. A sice ve středovém kruhu.
     
    08:34
    Müllerova střela z pravé strany sice Kopřivovi vypadla z lapačky, jneže nikdo z domácích nebyl v blízkosti hostující branky, ale puk dorazil nebo ho vybojoval, takže kotouč si sebrali obránci Rytířů.
     
    07:53
    Domácí v plném počtu.
     
    07:39
    Trhači nepouští Kladno do svého obranného pásma, Rytíři tak potvrzují, že jejich početní výhody patří k nejhorším v soutěži.
     
    06:54
    Hosté dlouho kombinovali, ale další střelu nepřidali a domácí vyhodili přes všechny čáry.
     
    06:19
    Kladno se usadilo v přesilovce v útočném pásmu, ale Petr Hořava pálil od modré mimo tři tyče. Puk pleskl o zadní mantinel a znovu ho mají na hokejkách Rytíři.
     
    05:53
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jan Müller – 2 min., hákování).
     
    05:17
    Trhači se znovu usadili v pásmu. Kopřiva si poradil s pokusem Trefného z mezikruží i Hlavovým bekhendem zblízka. Po vyhození obránců chytil i Rindošovu střelu z levého kruhu. Domácí zatím působí mnohem lépe.
     
    04:07
    Kladenským dlouho trvalo, než pořádně ohrozili domácí branku, ale hned to stálo za to. Zikmund a Redlich postupovali sami na jediného obránce. První jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe a z pravé strany vystřelil. Pavlát si povyjel a byl pozorný.
     
    03:34
    Rytíři se stále nemohou dostat před střední pásmo, natož do útočného. Dlouhá přihrávka byla tečována, takže zakázané uvolnění se nepíská.
     
    02:43
    Další kadaňský pokus od modré. Tentokrát vyzkoušel Kopřivovu pozornost Trefný, který skulinu mezi betony nenašel. Hostující brankář nadvakrát puk zkrotil.
     
    02:13
    Hry se rychle přesunula na druhou stranu, kde musel poprvé zasahovat Pavlát. Také on puk podržel ve výstroji a raději přerušil hru.
     
    02:01
    Trhači jsou v úvodu aktivnější. Teď se jejich přihrávka zpoza branky odrazil do brankoviště, kde pohotově položil lapačku na puk Kopřiva. Další buly před kladenskou klecí.
     
    00:52
    Přerušení po lehkém nahození se Rytířům málem stalo osudným. Puk se po buly dostal od levého mantinelu na modrou k Blahovi, jehož pokus trefil přesně břevno, od kterého se puk odrazil mimo mantinely, takže se vhazuje znovu po levici Kopřivy.
     
    00:40
    Hlava se mezi trojici hostujících hráčů nepustil, jen nahodil směrem ke kladenské brance, ale Kopřiva jeho pokus raději přikryl pod lapačku a přerušil hru. Vhazuje se po levici hostující brankáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Po minutě za v neděli zesnulého bývalého reprezentanta a hráče i trenéra Kadaně Josefa Klímu můžeme začít.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Spěšný) – R. Černý, Trefný (C), Buchtela, Blaha, Šefl, Cestr, Szathmáry – Wágner, Kůs (A), Hlava – Chlán, Hejcman, J. Müller (A) – Krejčiřík, Rindoš, O. Procházka – Tupý.

    Rytíři Kladno: Kopřiva (Cikánek) – P. Hořava (A), F. Matula, Veber, Repe, Štindl, Kehar – Svedlund, Machač, M. Hořava – Kubík, R. Přikryl, Pekr – D. Tůma (C), Kurjanov, J. Kloz – Zikmund, T. Kaut, Redlich.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Beneš, Malý.
     
    Letošní vzájemná zápasy vyznívají bodově jasně pro Kladno, ale pohled na výsledky naznačuje, že se jednalo o vyrovnaná utkání, v nichž stačily Rytířům na vítězství pokaždé tři góly.

    Rytíři Kladno – SK Trhači Kadaň 3:2
    Branky a nahrávky:
    4. Pekr, 21. J. Strnad (R. Přikryl, Kehar), 60. J. Strnad (Štindl) – 26. J. Müller, 31. J. Müller (Šťovíček, Buchtela).

    SK Trhači Kadaň – Rytíři Kladno 2:3
    Branky a nahrávky:
    14. Hlava, 36. Hejcman (Trefný, Kůs) – 28. Pekr (Štich), 28. Kloz (Machač), 42. Kloz (Machač, Štich).

    Rytíři Kladno – SK Trhači Kadaň 3:1
    Branky a nahrávky:
    16. Strnad (Pekr, Přikryl), 43. Kaut (Svedlund, Štindl), 59. Machač (Kloz, Zikmund) – 12. Chlouba (Kůs, Szathmáry).
     
    Trhači budou mimo jiné čelit nejlepšímu střelci WSM Ligy, neboť David Tůma se zatím jako jediný dostal na kótu dvaceti gólů. Druhou nejproduktivnější ofenzivu soutěže podporují ještě další čtyři hráči s dvouciferným počtem přesných zásahů – Jakub Strnad (15), Patrik Machač (13), který se 34 body vévodí klubovému kanadskému bodování, Matěj Pekr (12) a Tomáš Redlich (11).

    Na straně Trhačů se zatím nikdo na deset a více gólů nedostal. Nejčastěji zatím skóroval Nicolas Hlava, jenž pravidelně pomáhá také v extraligovém Chomutově a ve WSM Lize se trefil devětkrát. Nejproduktivnějším hráčem Kadaně je pak se 17 body za šest gólů a jedenáct asistencí Darek Hejcman.

    Zajímavé bude sledovat počínání obou vládců týmové produktivity na vhazování. Kadaňský Darek Hejcman figuruje v počtu vyhraných buly na osmém místě v celé soutěže, kladenského Patrika Machače najdeme hned za ním na devátém místě.
     
    Na začátku čtvrté čtvrtiny základní části změří Trhači podruhé za sebou síly s týmem z čela tabulky. Po víkendové těsné prohře s karlovarskou Energií čeká svěřence trenérského tandemu Miroslav Buchal – Petr Klíma souboj se třetími Rytíři z Kladna.

    Přestože oba týmy dělí v tabulce propastných 49 bodů, překvapí pohled na statistiky v nestandardním počtu hráčů na ledě. Kladno má totiž o pár desetinek horší procentuální úspěšnost ubráněných oslabení než Kadaňští, také ve využívání přesilových her je rozdíl minimální a tentokrát ve prospěch Středočechů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 13. Kubík (R. Přikryl), 21. Kubík (Pekr, Machač), 31. Redlich, 54. Pekr (TS), 58. J. Kloz (D. Tůma, Repe)


    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Spěšný) – Trefný, Černý, Blaha, Buchtela, Cestr, Šefl, Szathmáry – Hlava, Kůs, Wágner – Müller Hejcman, Chlán – Procházka, Rindoš, Krejčiřík – Tupý.
    Rytíři Kladno: Kopřiva (Cikánek) – P. Hořava, Matula, Štindl, Kehar, Veber, Repe – Svedlund, Machač, M. Hořava – Pekr, Přikryl, Kubík – Tůma, Kurjanov, Kloz – Zikmund, Kaut, Redlich.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Beneš, Malý
    thejrc.org