Opava – Nový Jičín 2:4 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 6:3 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 5:2 (kon.)
Nymburk – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.) | Děčín – Letňany 2:6 (kon.) | Kolín – Písek 0:1 (kon.)
konec
HC Děčín
2:6 (1:1, 0:1, 1:4)
HC Letci Letňany
Středa 17.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí opět propadli v obraně a hosté toho využili, natlačili se před jejich branku a zblízka pak prostřelil brankáře Děčína DOMINIK VOLEK, který si tak připisuje druhou branku po sobě – 2:6. Bez asistence.
     
    57:30
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zřejmě je o osudu tohoto utkání rozhodnuto. Děčínští po vhazování v útočném pásmu přišli o kotouč, toho se zmocnil DOMINIK VOLEK, který z vlastního obranného pásma trefil kotouč přesně a ten skončil v opuštěné domácí kleci – 2:5. Bez asistence.
     
    55:03
    Letňany právě vstřelily branku!
    Poprvé v utkání jdou hosté do dvoubrankového vedení. Z další akce se dokázali prosadit, když do předbrankového prostoru dostal přihrávku MARTIN GEBELL a uklidil ho za záda děčínského brankáře – 2:4. Asistence: Václav Prchal a Vojtěch Prchal.
     
    49:25
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté potřetí v tomto utkání strhávají vedení na svou stranu. Vojtěch Prchal nechal puk VÁCLAVU PRCHALOVI, jenž ho po chybě děčínské obrany dokázal propasírovat za záda Šimona Havlíka – 2:3. Znovu tak mají k dnešní výhře blíže, než domácí celek. Asistence: Vojtěch Prchal.
     
    42:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned v útočném pásmu založili další akci, po které dostal nabito na levý kruh JAROSLAV HAŠEK a ten pořádnou pumelicí vymetl všechny pavučiny za zády Petra Hamalčíka – 2:2. Je tedy opět vyrovnáno. Asistence: Pavel Zajan a Daniel Volráb.
     
    34:25
    Letňany právě vstřelily branku!
    Z další útočné akce už se hosté prosazují a znovu strhávají vedení na svou stranu. Dominik Volek našel před brankou Děčína volného JIŘÍHO HOZÁKA, jenž se poté nemýlil a prostřelil Šimona Havlíka mezi jeho betony – 1:2. Asistence: Dominik Volek a Petr Havlůj.
     
    16:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Po pěkné kombinaci před brankou Letňan dostal přihrávku těsně před Petra Hamalčíka MICHAL OLIVERIUS a kapitán děčínského týmu pak svou střelou poprvé překonal hostujícího brankáře – 1:1. Asistence: Radim Vacek a Zdeněk Petráš.
     
    09:20
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení. Před domácí branku se natlačil MAREK NOVÁK a tomu poslal kotouč Hozák. Prvně jmenovaný pak zblízka dokázal prostřelit domácího brankáře, který tak musel poprvé lovit kotouč ze své sítě – 0:1. Asistence: Jiří Hozák.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Oliverius (Vacek, Petráš), 43. Hašek (Zajan, Volráb) – 10. Novák (Hozák), 35. Hozák (Volek, Havlůj), 50. Prchal Václav (Prchal Vojtěch), 56. Gebell (Prchal Václav, Prchal Vojtěch), 58. Volek, 59. Volek


    HC Děčín: Havlík Š. (Lavinger) – Hříbal, Kaltenböck, Havlík D., Michajličenko, Tenkrát, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Horák K. – Faigl, Oliverius, Chovanec – Petráš, Vacek, Hašek – Kopta, Amirov
    HC Letci Letňany: Hamalčík (Pírs)– Gebell, Uhlíř, Lytvynov, Beran, Novák, Chvála, Saňa – Honetschläger, Švarc, Prchal Vojtěch – Dyrynk, Kadaně, Volek – Kotyra, Hozák, Horák J. – Havlůj, Lojka, Prchal Václav

    Rozhodčí: Vyštejn – Hynčica, Janíček
    ocianews.com