Opava – Nový Jičín 2:4 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 6:3 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 5:2 (kon.)
Nymburk – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.) | Děčín – Letňany 2:6 (kon.) | Kolín – Písek 0:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (1:3, 0:0, 5:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 17.01.2018, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči vylepšují svůj náskok. V následném protiútoku dvou proti jednomu se JAKUB HAJNÝ nemýlil. Asistence: Vít Černohous.
     
    52:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští hokejisté odskakují do dvoubrankového vedení. Pětice Hodonínských se musel bránit velkému náporu hostujícího týmu, ale v následném protiútoku se nemýlil DANIEL VANĚK po přihrávce Jana Sedláka při přečíslení dvou proti jednomu.Asistence: Jan Sedlák.
     
    50:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči otáčejí vývoj zápasu. Útočníci z hodonínského týmu skvěla napadali a povedlo se jim tak vybojovat kotouč, který v následném protiútoku od modré čáry dopravil za Hromadovy záda PETR JURČA střelou nad pravý beton Hromady. Asistence: Jakub Kadlec.
     
    48:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté vyrovnávají. Jan Sedlák dnes hraje skvěle dopředu, kdy zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej jeden z bránicích hráčů tvrdě obral o kotouč. Ke kotouči se dostal ERIK HLOŽÁNEK, který se z levého rohu vydal s kotoučem doprostřed útočného pásma, při téhle cestě nejprve naznačil střelu, tím se uvolnil od bránícího hráče, a poté skvělou ranou zápěstím zavěsil pod horní tyč. Bez asistence.
     
    44:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči nakonec snižují stav utkání. Hodonínští hokejisté se na delší dobu nastěhovali do útočného pásma, kde se vyskytla valná hromada před hostující brankou, Nejlépe se zorientoval PETR JURČA, který dotlačil kotouč do brány. Asistence: Richard Kobylík.
     
    13:22
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté se opět dostávají do dvoubrankového vedení. Domácí hokejisté se snaží vyrovnat, a proto se více zaměřují na hru dopředu, ale zapomínají na obrannou hru. Hosté se dostali do přečíslení, Tomášek v útočném pásmu přihrál na JANA PORUBU, který už jen kličkou překonal Kotvana a puk poté vstřelil do prázdné brány. Asistence: Tomášek, Vyčesaný.
     
    05:09
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se dočkali i Drtiči. Čtvrtá formace domácích hokejistů na malou chvíli uzavřela kopřivnickou pětici a MICHALU ROMANČÍKOVI se povedlo prostřelit hostujícího brankáře, který si taktéž pořádně nesáhl na kotouč. Asistence: Jakub Vrána.
     
    02:53
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se stále nedostali do zápasu. V podobné příležitosti nyní skóroval JAN PORUBA. Asistence: Matěj Mach.
     
    01:13
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak tohle je nevídané. Domácí hokejisté zaspali úvod zápasu a hostující kapitán ONDŘEJ SLUŠTÍK toho okamžitě využil, když zavezl kotouč do útočného pásma, jednoduše objel bránícího beka a ještě k tomu i prostřelil Kotvana. Asistence: Mrowiec.

    Josef Můčka

    Branky a nahrávky: 6. Romančík (Vrána), 45. Jurča (Kobylík), 49. Hložánek, 51. Jurča (Kadlec), 53. Vaněk (Sedlák), 60. Hajný (Černohous) – 2. Sluštík (Mrowiec), 3. Poruba (Mach M.), 14. Poruba (Tomášek, Vyčesaný)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Sedlák, Mojžíš (A), Kobylík, Haloda M., Žabčík, Kužílek – Venclík, Černohous, Matějka, Sajdl (A), Vaněk, Hložánek, Jurča, Charvát (C), Kadlec, Romančík, Hajný, Vrána.
    Trenér: Roman Čechmánek

    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Heinzl, Stříž (C), Marek (A), Mrowiec, Bail, Fojtík – Poruba, Mach M., Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík, Mach J., Bartošák (A), Pěnčík, Kofroň, Gola
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Slavka – Maloušek, Maťašovský
    thejrc.org