Ufa – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 2:4 (kon.)
Soči – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
CSKA Moskva
Pátek 19.01.2018, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:07 Michail NAUMENKOV - 2:1
     
    54:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nakonec se hosté přeci jen dočkali, a drama je tak na světě. Od modré to zkusil MICHAIL NAUMENKOV a jeho tvrdá rána přesně vymetla pavučinky v levé šibenici, Karejev vůbec nestačil zareagovat! Asistence: Sergej Šumakov.
    34:29 Ilja ZUBOV - 2:0
     
    34:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    No a hokejisté Ufy dokonce sami udeřili, náskok domácího týmu je tak už dvoubrankový! Zkušený ILJA ZUBOV se po povedené kombinaci s Lisinem a Fjodorovem dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, kterou Sorokin nedokázal zastavit. Asistence: Enver Lisin a Arťom Fjodorov.
    11:46 Enver LISIN - 1:0
     
    11:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácím to nakonec vyšlo, Salavat Julajev se v přesilovce dostává do vedení! ENVER LISIN nabral rychlost na pravém křídle, z kruhu vypálil a jeho prudkou střelu švihem Sorokin nedokázal zastavit. Asistence: Zachar Arzamascev a Ilja Zubov.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 12. Lisin (Arzamascev, Zubov), 35. Zubov (Lisin, Fjodorov) – 55. Naumenkov (Šumakov)


    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Nalimov) – Panin, Larsen, Arzamascev, S. Garejev, Bartulis, Gončarov, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, Zubov, Fjodorov – Burdasov, Sajustov, Tkačov – Busarov, M. Majorov, Soloduchin – Kuzmin.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, M. Robinson, Nestěrov, Marčenko, Ožiganov, Naumenkov, Pašnin – K. Petrov, Grigorenko, Ničuškin – Šalunov, Šumakov, Kaprizov – Andronov, Tělegin, V. Žarkov – Okulov, Popugajev, Kuzmenko – Světlakov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Naumov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 7960
    thejrc.org