Ufa – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 2:4 (kon.)
Soči – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
HK Soči
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Jokerit Helsinky
Pátek 19.01.2018, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:24
    Po přerušení hry došlo za brankou Soči k drobné potyčce, kterou dvojice arbitrů raději hned trestá. Za hrubost putují na trestnou lavici Niemi (JOK) a Lugin (SOC). Bude se tak hrát ve čtyřech.
     
    37:41
    Bude se vylučovat, v závěru druhé třetiny si zahraje v početní výhodě Soči. Za sekání putuje na trestnou lavici Peter Regin (JOK).
     
    25:25
    První přesilovou hru v zápase si zahraje také Soči. Za hákování putuje na trestnou lavici Niklas Jensen (JOK). Podaří se domácím vyrovnat?
     
    23:22
    Bude se opět vylučovat, Jokerit si zahraje hned čtvrtou přesilovou hru. Soči je potrestáno za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odpyká Ivanov (SOC).
     
    10:02
    Tak to je neskutečné, Arťom Čmychov (SOC) putuje v krátkém sledu podruhé na lavici hanby. A opět za podobný zákrok, když vysekl svému soupeři hůl. Jak hosté s touto možností naloží?
     
    05:04
    Tak to bylo velmi zbytečné. Sotva domácí opustili lavici hanby, putují na toto místo znovu. Za zbytečné vyražení hole svého soka odchází pykat. Arťom Čmychov (SOC).
     
    02:59
    Domácí zvýšili aktivitu, avšak až moc to přehnali. Za nedovolené bránění dostává dvě minuty Sean Collins (SOC).

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 29. A. Ivanov (Chlopotov), 56. Tomilin (Collins, Akmaldinov) – 7. Gilroy (Regin, Palola)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Jokipakka, Lisov, Polášek, Blum, Mamkin, Čmychov, Pedan – Lugin, Lapenkov, Collins – Padakin, O'Dell, Šmeljov – Točickij, Tomilin, Akmaldinov – Starkov, Chlopotov, Laričev – A. Ivanov.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Ratilainen) – Kivistö, Gilroy, Lepistö, J. Jensen, O. Lauridsen, Huhtala – Wirtanen, Moses, N Jensen – Regin, Tolvanen, O'Neill – H. Ikonen, Jormakka, Palola – Norman, Anttila, Mäki – Niemi.

    Rozhodčí: Fatejev, Vasiljev – Černyšov, Dedjulja
    ocianews.com