NY Islanders – Boston 2:5 (kon.) | New Jersey – Washington 4:3 (po pr.) | Columbus – Dallas 2:1 (1:0 po s.n.)
NY Rangers – Buffalo 4:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – St. Louis 1:4 (kon.)
Tampa – Vegas 1:4 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 5:3 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 1:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Columbus Blue Jackets
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
Dallas Stars
Pátek 19.01.2018, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Srdečně vítám všechny hokejové nadšence u sledování textového přenosu z duelu kanadskoamerické NHL, ve kterém Columbus Blue Jackets přivítají Dallas Stars. Začínáme v 1:05, tak si to nenechte ujít!
     
    COLUMBUS BLUE JACKETS

    Modrokabátníkům to v poslední době nejde, z posledních deseti zápasů zvítězili jen čtyřikrát a v minulém utkání doma podlehli slabému Vancouveru jasně 2:5. Navíc se v médiích potvrdily informace, že zkušený obránce Jack Johnson zažádal klubové vedení o výměnu. Navzdory nedávným turbulencím se v našlapané Metropolitní divizi Jackets drží na třetím postupovém místě, Rangers a Pittsburgh už ale na partu Johna Tortorelly ztrácejí jen dva body.

    Nejproduktivnější hráči:
    1. Artěmij Panarin, 38 bodů (12+26)
    2. Seth Jones, 30 bodů (8+22)
    3. Oliver Bjorkstrand, 26 bodů (8+18)

    Československá stopa:
    Lukáš Sedlák, 7 bodů (4+3)
     
    DALLAS STARS

    V extrémně silné Centrální divizi to Stars nemají lehké, momentálně se ale hlavně díky dobré aktuální formě pohybují na postupových příčkách do play-off. Z posledních deseti zápasů Dallas získal sedm výher a dnes v Nationwide Areně zaútočí na třetí vítězství v řadě. To minulé přišlo proti Detroitu a k výhře 4:2 přispěl dvěma góly štědře placený Jason Spezza, který se jinak letos kardinálně trápí a trenér Ken Hitchcock jej nedávno dokonce posadil na tribunu. Bude Spezza v sestavě dnes?

    Nejproduktivnější hráči:
    1. Jamie Benn, 43 bodů (18+25)
    2. John Klingberg, 43 bodů (6+37)
    3. Alexandr Radulov, 42 bodů (17+25)

    Československá stopa:
    Radek Faksa, 21 bodů (11+10)
    Martin Hanzal, 8 bodů (4+4)

     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Nutivaara, Harrington – Panarin, Dubois, J. Anderson – Jenner, Wennberg, Bjorkstrand – Calvert, Sedlák, N. Foligno – Motte, J. Jokinen, Schroeder.

    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Heatherington, Johns – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, D. Shore – Roussel, Faksa, Pitlick – Elie, Hanzal, B. Ritchie.

    Rozhodčí: Kozari, McIsaac – Berg, Mills.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    Korpisalo zachytil Rousselovo nahození do útočného pásma pro Davida Savarda, po jehož rozehrávce se dostal ke kotouči Nick Foligno, který se natlačil až před Bishopa, z bezprostřední blízkosti ale na něj nevyzrál!
     
    01:11
    Jamie Benn obkroužil Korpisalovu svatyni, z otočky ale na Korpisala nevyzrál a na druhou stranu se vydal Werenski, jehož následné nahození z ostrého úhlu si Bishop pohlídal a přerušil hru.
     
    01:58
    Boone Jenner jen nahodil kotouč do útočného pásma, tam už se ale k němu centr Wennberg nedostal a na opačnou stranu vyráží Jason Spezza.
     
    02:45
    Lindellovo nahození od modré bylo zblokováno a o chvilku později to ještě z podobné pozice zkusil John Klingberg, ani jeho pokus ale neměl namířeno mezi tři tyče.
     
    03:19
    Po Schroederově pasu se ke střele dostal Matt Calvert, který ale netrefil puk podle svých představ a svěřenci Kena Hitchcocka poté založili rychlý protiútok, zakončující Radulov ale poslal puk přímo do Korpisalovy náruče.
     
    04:10
    Za Columbus debutující Jussi Jokinen si nedokázal zpracovat Folignův prudký pas, ani následná protiakce Stars ale neměla dlouhého trvání.
     
    04:38
    V ochozech to teď jen zahučelo, Artěmij Panarin totiž z mezikruží jen velmi těsně přestřelil!
     
    05:29
    Hanzalova formace se usadila v útočném pásmu, Korpisala ale nakonec vůbec neprověřila a Wennberg poté dostal puk do bezpečí.
     
    06:05
    Rozehrávka Jacka Johnsona byla někým ztečována a puk skončil na dallaské střídačce, k vhazování ve středním pásmu ale dojde až po komerční přestávce.
     
    06:30
    Pierre-Luc Dubois se v předbrankovém prostoru dostal k teči Andersonova nahození z rohu, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal protečovat puk za Bishopova záda!
     
    06:52
    Bjorkstrand se na pravém kruhu zmocnil odraženého kotouče a okamžitě vypálil, Bishop si ale s jeho střelou z ostrého úhlu poradil a nepustil dánského forvarda k dorážce.
     
    07:44
    V mnohem nebezpečnější palebné pozici se puku zmocnil Matt Calvert, Ben Bishop ale i proti jeho střele reflexivně zakročil!
     
    08:42
    Svěřenci Johna Tortorelly převzali iniciativu a teď jsou jasně lepší, hosté se zmohli jen na vyhození puku do středního pásma.
     
    09:20
    Na led ovšem naskočil Tyler Seguin a okamžitě se dostal do střelecké pozice, jeho pokus z pravé strany byl ale přizvednut do ochranné sítě.
     
    10:06
    Panarin se v útočném pásmu pokusil přenést hru na volného Andersona, což se mu sice nepodařilo, následná rozehrávka Stars ale skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    11:04
    Prudká rozehrávka Klingberga nikoho v bílo-zeleném dresu nenašla a na opačnou stranu už vyráží Folignův útok.
     
    12:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni a ujímají se vedení! Bishop se poněkud nepochopitelně a naprosto zbytečně vydal "pomoct" za svou branku Hamhuisovi s rozehrávkou, tísněný obránce Stars ale nedokázal rozehrát přesně a k puku se poté dostal JORDAN SCHROEDER, který dokázal překonat nezorientovaného gólmana Dallasu! Asistence: Tyler Motte.
    12:23 Jordan SCHROEDER - 1:0
     
    13:21
    Dillon Heatherington – draftovaný Columbusem a hrající svůj první zápas v NHL, a to v dresu Stars – nic nevymýšlel a jen nahodil puk do útočné třetiny.
     
    14:09
    Po úvodním gólu Jackets se hra poněkud uklidnila, ani jednomu týmu se nedaří kloudně rozehrát a kotouč se bez efektu stěhuje ze strany na stranu.
     
    14:57
    David Savard se zapojil do útočné akce Blue Jackets, jeho následná střela ale neměla gólové parametry a na opačnou stranu už vyráží Martin Hanzal.
     
    15:41
    Paterynův pokus od modré byl zblokován a domácí poté vyhodili puk až do útočné třetiny, oba týmy mohou nyní v klidu vystřídat.
     
    16:30
    Spezzovo nahození do předbrankového prostoru doletělo pouze na hokejku bránícího Davida Savarda a Jackets poté vyhodili puk do bezpečí.
     
    17:28
    Sledujeme hlušší pasáž hry, v závěru první třetiny Jackets poněkud přestali útočit a hostům se nedaří dostat se přes jejich kompaktní defenzivní blok.
     
    18:39
    Teď se ale Pierre-Luc Dubois (CBJ) provinil zbytečným hákování, Stars si tak zahrají svou první přesilovku.
     
    19:15
    Tortorellova parta se osvobozuje, Stars musejí zakládat další akci až z hloubi vlastní třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Po úvodní dvacetiminutovce se jde do kabin za stavu 1:0 pro Columbus. Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a můžeme říct, že vedou zaslouženě, ačkoliv branka Jordana Schroedera přišla především díky zaváhání brankáře Bishopa. Druhá část zápasu začne zbytkem početní výhody pro Dallas, tak se nechme překvapit, zdali se svěřencům Kena Hitchcocka podaří vyrovnat.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:05.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:49
    Dubois už je zpět na ledě, ve zbytku přesilové hry Stars vůbec nic nevymysleli.
     
    21:30
    Matt Calvert zavezl puk do útočného pásma, kde byl sice odzbrojen Klingbergem, následná rozehrávka švédského obránce ale nebyla přesná.
     
    22:05
    Jonesovo nahození od modré si Bishop pohlídal a nepustil dotírajícího Bjorkstranda k dorážce.
     
    23:03
    Finský veterán Jussi Jokinen se vydal kupředu po levém křídle, jeho následnou střelu z ostrého úhlu ale Bishop bez potíží vyrazil.
     
    23:57
    Klingbergovo nahození od modré zadunělo jen o zadní hrazení a Stars se poté sami vyhnali z útočného pásma.
     
    24:56
    Elieho střelu dokázal zblokovat Savard, protiakce Jackets vedená Oliverem Bjorkstrandem ovšem záhy ztroskotala.
     
    26:10
    Po komerční přestávce půjdou Stars do čtyř, Greg Pateryn (DAL) půjde pykat na dvě minuty za držení.
     
    27:02
    Svěřenci Kena Hitchcocka se dvakrát v krátkém časovém sledu dokázali osvobodit, téměř polovina Paterynova trestu už je pryč.
     
    27:44
    Jussi Jokinen se teď několikrát zapojil do kombinace Blue Jackets, z čehož nakonec pramenila střela Wennberga, ten si ale z vrcholu kruhů na Bishopa nepřišel.
     
    28:33
    Už v plném počtu hrající Stars se i nadále brání, svěřenci Johna Tortorelly se ještě udrželi v útočném pásmu a Anderson dokonce prověřil pozornost Bena Bishopa z ostrého úhlu.
     
    29:31
    Jason Spezza se v útočném pásmu šikovnou stahovačkou zbavil svého strážce, jeho následné bekhendové nahození ale skončilo jen u zadního hrazení.
     
    30:07
    Rozehrávka Dallasu skončila na zakázaném uvolnění, hra se tak přesune zpět před Bishopa.
     
    31:04
    Ve druhé třetině jako by se oba týmy soustředily především na defenzívu, je to velmi opatrné z obou stran a šancí je jako šafránu.
     
    32:01
    Ben Bishop před dotírajícím columbuským kapitánem Folignem pro jistotu přerušil hru, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    32:58
    Utkání se nám již přehouplo do své druhé poloviny a ani jeden z brankářů zatím příliš práce neměl, na střely je to momentálně 15:13 ve prospěch Blue Jackets.
     
    33:49
    Janmark se rozjel po pravém křídle a pokusil se přenést hru na volného Jasona Spezzu, k tomu ale kotouč vůbec nedoletěl.
     
    34:36
    Stephen Johns to zkusil od modré, jeho projektil ovšem zaduněl o betony Joonase Korpisala.
     
    35:29
    Při ponechané výhodě Stars se do obrovské šance dostal Tyler Seguin, jehož dorážku z bezprostřední blízkosti ale přesouvající se Korpisalo bravurně vyrazil!
     
    35:29
    Výhoda je tedy u konce a Zach Werenski (CBJ) už se odebírá na trestnou lavici, kde stráví následující dvě minuty za hákování.
     
    36:18
    Svěřenci Johna Tortorelly se velmi účelně brání a už se jim několikrát podařilo vyhodit kotouč do bezpečí.
     
    37:11
    Střela Johnse od modré na Korpisala neprošla, Scott Harrington totiž puk obětavě zblokoval.
     
    38:02
    Faksa zachytil nepovedenou rozehrávku Jackets a poté vyslal na zteč rozjetého Roussela, jehož následné nahození do předbrankového prostoru Korpisalo pro jistotu podržel ve své lapačce.
     
    38:10
    Ihned po buly to zkusil Dan Hamhuis, jeho ránu od modré ale finský brankář Columbusu dobře viděl a bez potíží zasáhl.
     
    38:56
    Jack Johnson poslal kotouč až do útočného pásma, svěřenci Kena Hitchcocka už pomalu zakládají další protiakci.
     
    39:47
    Artěmij Panarin (CBJ) v útočném pásmu zbytečně fauloval vysokou holí, za což si vykoledoval dvouminutový trest.
     
    39:47
    Panarin se ale pouze mstil Dillonu Heatheringtonovi (DAL), jehož hákování rozhodčí rovněž potrestali.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    V prostřední dvacetiminutovce jsme se branek nedočkali, Columbus je tedy i nadále o gól blíže k vytouženému vítězství. Skvělý výkon dnes podává domácí brankář Joonas Korpisalo, který pochytal všech 20 střel Stars včetně obří šance Tylera Seguina.

     
    Další třetina začne přibližně ve 3:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:26
    Na začátku třetí třetiny se na ledě nic zajímavého neděje, při hře ve čtyřech na obou stranách se oba celky soustředí především na defenzívu.
     
    42:09
    Od modré to nyní zkusil Scott Harrington, nicméně Ben Bishop si s jeho střelou bez potíží poradil.
     
    43:12
    Stars se radují z vyrovnání. Důrazný Radulov zavezl kotouč až do brankoviště a Antoine Roussel poté dotlačil puk do sítě, domácí kouč John Tortorella si ale s podezřením na nedovolené bránění brankáři vybral trenérskou výzvu.
     
    43:12
    Ta potvrdila Radulovovo nedovolené bránění Korpisala, gól neplatí!
     
    43:49
    Už se opět hraje. Devin Shore se po závaru v mezikruží dostal ke střele, jeho pokus ale columbuskou svatyni neohrozil.
     
    44:31
    Esa Lindell to zkusil z levého kruhu, Korpisalo však jeho střelu dokázal vyrazit a na opačnou stranu se poté vydal Panarin, který ale nakonec vůbec nevystřelil.
     
    45:03
    Hamhuisovu jedovatici od modré Korpisalo polapil a přerušil hru, po neuznané trefě Stars se hra na obou stranách mnohem více otevřela.
     
    45:56
    Greg Pateryn vyčkává za vlastní brankou na dostřídávající spoluhráče, poněkud rozdivočelá hra se zase trochu uklidnila.
     
    46:30
    Brett Ritchie si šikovně obhodil puk kolem Werenskiho, ten ale poté útočníka Stars přišpendlil k mantinelu a získal kotouč pro Columbus.
     
    46:56
    Korpisalo teď svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou, která ale nebyla přesná a puk vzápětí skončil v moci obránců Stars.
     
    47:45
    Svěřenci Johna Tortorelly se po delší době usadili v útočném pásmu, kombinují ale jen u mantinelů, a Bishop tak může být v klidu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    48:39
    Po Klingbergově nepovedené rozehrávce se mohl do rychlého protiútoku vydat Boone Jenner, po dlouhém střídání mu už ale došly síly a domácí centr jen vyhodil puk do útočného pásma.
     
    49:32
    Zhruba deset minut před třetí sirénou stále platí fotbalové skóre 1:0, navíc se hraje prakticky bez přerušení a čas velmi rychle plyne.
     
    50:27
    To samozřejmě vyhovuje spíše Columbusu, který spíše brání svůj těsný náskok a kotouč je prakticky neustále na hokejkách Stars.
     
    51:15
    Columbusem draftovaný Dillon Heatherington to zkusil od modré, jeho projektil si ale jeho bývalý spoluhráč z farmy v Clevelandu Joonas Korpisalo pohlídal.
     
    52:05
    K dorážce Hamhuisovy střely se nikdo v bílo-zeleném dresu nedostal, vysílený Foligno ale poté jen vyhodil kotouč do bezpečí a odjel střídat.
     
    52:52
    Po trmě-vrmě ve středním pásmu černá pryž vyletěla až mezi diváky, načež hlasatel v Nationwide Areně ohlásil komerční přestávku.
     
    53:39
    Komplikace pro Columbus. Domácí chvilku hráli v šesti, trest půjde odpykat Artěmij Panarin (CBJ).
     
    54:05
    Jack Johnson těsně před dotírajícím Seguinem vypíchl puk do bezpečí a černá pryž se poté doklouzala až k Bishopovi.
     
    54:51
    Korpisalo teď vůbec nic neviděl, naštěstí pro něj ale jeden z clonících hráčů Klingbergovo nahození od modré zblokoval.
     
    55:25
    Ofsajd a v něm Shore. Domácí obránce Zach Werenski se drží za obličej, při souboji u mantinelu do něj totiž loktem vrazil Martin Hanzal.
     
    56:12
    Už v plném počtu hrající Columbus může uklidnit hru, Artěmij Panarin teď zavezl kotouč až do útočné třetiny.
     
    57:06
    Tyler Seguin se na pravém kruhu zmocnil odraženého kotouče, následná střela mu ale příliš nesedla a ve skvělém rozpoložení chytající Korpisalo si připsal snadný zákrok.
     
    57:35
    Wennberg ve středním pásmu zachytil rozehrávku Stars, krátce poté se ale puk ocitl na hostující střídačce.
     
    57:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dvě minuty před koncem se hosté přeci jen dočkali zaslouženého snížení. Benn nabil na modrou napřaženému Johnu Klingbergovi, jehož střela nakonec propadla až do sítě, protože Korpisalo vůbec nic neviděl a ALEXANDR RADULOV jemnou tečí usměrnil touš za jeho záda! Asistence: John Klingberg a Jamie Benn.
    57:55 Alexandr RADULOV - 1:1
     
    59:22
    Neuvěřitelné! Alexander Wennberg mohl – a měl – vrátit Columbusu vedení, jeho dorážku do prakticky odkryté dallaské svatyně ale Bishop zázračně chytil lapačkou!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    V závěru třetí třetiny se hostům podařilo zrušit kouzlo Joonase Korpisala, a tak se bude v Nationwide Areně prodlužovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:32
    Alexandr Radulov se dostal do skvělé palebné pozice, puk ale zbytečně předržel a nakonec vůbec nevystřelil.
     
    60:47
    Právě Radulov (DAL) poté v útočném pásmu přidržel puk ve své rukavici, za což mu rozhodčí vyměřili dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    61:08
    Po Werenskiho ráně z pravého kruhu vznikl na brankovišti Dallasu pořádný závar, hosté ale nakonec dokázali vyhodit puk do bezpečí.
     
    62:04
    Svěřenci Johna Tortorelly to teď překombinovali a Stars se poté opět dokázali osvobodit.
     
    62:48
    Radulovův trest je u konce, enigmatický ruský útočník se teď ve středním pásmu zapojil do rozehrávky Stars.
     
    63:10
    A Radulov teď mohl rozhodnout! Snajpr Stars se zničehonic ocitl až před Korpisalem, na kterého ale bekhendem nevyzrál.
     
    63:43
    Z akce Jennera s Jokinenem nakonec žádné nebezpečí pro Bishopa nepramenilo, na opačnou stranu už mohou vyrazit Janmark s Bennem.
     
    64:24
    Josh Anderson (CBJ) zahákoval Janmarka, Stars tak mají možnost rozhodnout v závěru prodloužení v početní výhodě.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Hosté to ale nestihli, David Savard totiž krátce po buly vyhodil puk do bezpečí a Stars už se poté nestihli usadit v útočném pásmu. Za pár okamžiků tak budeme svědky samostatných nájezdů!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jussi Jokinen mezeru mezi betony a vyrážečkou Bishopa netrefil.
     
    1. série
    0:0
    Jason Spezza svůj bekhendový blafák do úspěšného konce nedotáhl.
     
    2. série
    1:0
    Panarin to zkusil podobně jako Spezza, narozdíl od svého předchůdce ale uspěl!
     
    2. série
    1:0
    Radulov se pokusil vymíchat Korpisala, v klíčový moment jej ale kotouč neposlechl.
     
    3. série
    1:0
    Alexander Wennberg měl namířeno mezi Bishopovy betony, dallaský brankář však mezírku dokázal včas ucpat.
     
    3. série
    1:0
    Seguin musel dát, ale přestřelil, po samostatných nájezdech tak vítězí Blue Jackets!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets.
    Autorem vítězné branky je ARTĚMIJ PANARIN.
    Artěmij PANARIN - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. V prodloužení jsme tentokrát mnoho šancí neviděli, což rozhodně není zvykem. Utkání tak dospělo až do nájezdů, v nichž jako jediný uspěl Artěmij Panarin, a dva body tak zůstávají doma v Columbusu. Hosté přitom měli výraznou střeleckou převahu, na skvěle chytajícího Joonase Korpisala ale vyzráli jen jednou.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Joonas Korpisalo (CBJ) 35 zák., 1 gól, úsp. 97,2 %
    2. Artěmij Panarin (CBJ) 1+0
    3. Ben Bishop (DAL) 25 zák., 1 gól, úsp. 96,2 %
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Lukáš Sedlák (CBJ) 0+0, +1, 1 střela, čas na ledě 9:35
    Radek Faksa (DAL) 0+0, +1, 1 střela, čas na ledě 15:28
    Martin Hanzal (DAL) 0+0, +0, 2 střely, čas na ledě 16:47
     
    Dobrou noc a příště na počtenou! (04:04:01)

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 13. Schroeder (Motte), rozh. náj. Panarin – 58. Radulov (J. Klingberg, Ja. Benn)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jussi Jokinen (CBJ)
    0:0   Jason Spezza (DAL)
    2. série:
    1:0   Artěmij Panarin (CBJ)
    1:0   Alexandr Radulov (DAL)
    3. série:
    1:0   Alexander Wennberg (CBJ)
    1:0   Tyler Seguin (DAL)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Nutivaara, Harrington – Panarin, Dubois, J. Anderson – Jenner, Wennberg, Bjorkstrand – Calvert, Sedlák, N. Foligno – Motte, J. Jokinen, Schroeder.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Heatherington, Johns – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, D. Shore – Roussel, Faksa, Pitlick – Elie, Hanzal, B. Ritchie.

    Rozhodčí: Kozari, McIsaac – Berg, Mills
    thejrc.org