Kometa Brno – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Zlín – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Sparta 2:1 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
Třinec – Chomutov 3:4 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 7:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
HC Plzeň 1929
Pátek 19.01.2018, 15:00 • Tréninková hala Horáckého zimního stadionu, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že jihlavští hokejisté, kteří po měsíci nastoupili k mistrovskému utkání, podlehli doma 1:4 vedoucímu týmu tabulky HC Plzni, se s Vámi loučí Tomáš Lysý. (17:31:44)
     
    Ve třetí třetině se Dukle podařilo vyrovnat stav, když se ve 47. minutě prosadil Tomáš Vala, jenže to bylo ze strany domácích vše. O minutu a půl později totiž Plzeň znovu strhla vedení na svojí stranu zásluhou Davida Roubala. Nedlouho poté se prosadil i hostující Petr Eret a tři body stvrdil Škodovce Josef Roubal – 1:4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Dukla znovu posílá puk přes všechny čáry.
     
    58:24
    Domácí se osvobozují.
     
    57:47
    Plzni nemusí vadit, že přesilovou hru nevyužila a ani v ní neměla žádnou velkou šanci. Je totiž v bezpečném vedení. Hraje se tak znovu v pěti na obou stranách.
     
    57:40
    Jihlava se bude opět bránit, jelikož David Čermák podrazil soupeře a je tak šestým vyloučeným hráčem Dukly. Dvojnásobná přesilovka hostí ale bude jen na sedm sekund.

    Na vyloučení: 6-3.
     
    56:11
    U mantinelu na levé straně byl několika hráči zašlápnut puk, který nakonec získala Dukla a vyhazuje ho pryč.
     
    55:47
    Dukla se navíc bude ještě bránit, jelikož Adam Hrbatý dostává dvouminutový trest za krosček.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    54:02
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    52:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto. JOSEF ROUBAL si po přihrávce Kačeny najel blíže k brance a pojišťuje Plzni první místo. Asistence: Vlastimil Kačena.
     
    52:04
    Matiášek obkroužil branku a chtěl zasunout puk mezi tři tyče, což se mu ale nepovedlo a Dukla vyhazuje kotouč na zakázané uvolnění.
     
    51:27
    Filip Přikryl měl na pravé straně u tyče dobrou pozici ke střele, se kterou ale otálel a jihlavský hráč ho rychle pokryl.
     
    51:03
    Gólman Dukly hned po buly sáhl po puku, který na něj vyslal Petr Eret.
     
    51:00
    Od modré pálil Jan Štěpánek, jehož ránu přizvedl nad a do ochranné sítě Dominik Adam.
     
    49:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se výrazně přiblížili k vítězství a jejich třetí gól znovu dává lajna, která otevřela stav dnešního zápasu. A že tohle byla pohledná akce. Matiášek vyslal puk na Přikryla, jenž našel PETRA ERETA a jeho střela z levé strany skončila za zády Šťastného. Ten neměl moc možností, jak puk lapit. Asistence: Filip Přikryl, Jan Matiášek.
     
    49:04
    Zakázané uvolnění Jihlavy.
     
    47:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jihlavské vyrovnání vydrželo minutu a půl. První lajna podnikla útočnou akci, na jejímž konci byl DAVID ROUBAL. Kapitán Plzně po přihrávce Kodýtka našel prostor pod betony gólmana Šťastného a prostřelil ho, čímž vrací svému týmu vedení. Asistence: Petr Kodýtek, Josef Roubal.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 47. Vala (Norris, Hrbatý) – 18. Přikryl (Eret), 48. D. Roubal (Kodýtek, J. Roubal), 50. Eret (Přikryl, Matiášek), 53. Roubal (Kačena)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Krtek, Mejzlík, Trávník, Peschout, Strnad, Rašín – Čermák, Heinrich, Waller – Jindra, Adam, Vala – Norris, Kadleček, Hrbatý – Slabý. Trenér: Karel Nekvasil
    HC Plzeň 1929: Beran (Červenka) – Staněk, Sysel, Lokajíček, Kačena, Štěpánek, Váchal – J. Roubal, Kodýtek, D. Roubal – Eret, Přikryl, Matiášek – Červenka, Reitspies, Kovařík – Mužík, Kolda, Markov. Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Vrba – Kleprlík, Roupec
    bahis siteleri