Kometa Brno – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Zlín – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Sparta 2:1 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
Třinec – Chomutov 3:4 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 7:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Olomouc
4:3 (0:3, 2:0, 1:0 - 0:0)
Rytíři Kladno
Pátek 19.01.2018, 17:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Rytíři nyní podstupují galeje v obraně, neboť olomoucké šiky neúnavně dobývají branku svého soupeře. Hosté se však dopustili i chyby, za přílišnou snahu v rohu a sekání je vyloučen Daniel Klusáček (KLA).
     
    53:25
    Domácí jdou znovu do čtyř, za menší faul ve středním pásmu si půjde menší trest odsedět bek Michal Smutný (OLO) Důvodem byla hrubost.
     
    51:07
    Hosté nyní dostávají impuls ke vzpruze, neboť si zahrají přesilovku. Pavel Tomaník (OLO) je vyloučen za obranný faul, který byl klasifikován jako držení.
     
    43:21
    Domácí dostávají další zajímavou možnost na zdramatizování duelu, po faulu v obranném pásmu je totiž vyloučen Štěpán Bláha (KLA). Rytíři se i přes velký odpor musejí seskupit do čtyř mužů.
     
    39:01
    Olomouc se nyní nedokázala ubránit připsání faulu, neboť Ludvík Rutar (OLO) po držení Vildumetze odchází na trestnou lavici. Pro kohouty nastávají na konci periody krušné chvíle.
     
    31:12
    Na ledě tentokrát zůstal ležet kanonýr Vildumetz, který obdržel pořádný bodyček od Martina Pěchy (OLO). Olomoucký útočník za svůj faul bude taktéž pykat po udělení menšího trestu.
     
    24:30
    Olomouc se nyní dostane k přesilové hře, jelikož Tomáš Vildumetz (KLA) si nedokázal pohlídat svou hokejku pří bránění Marka. Podle sudích šlo o podražení.
     
    22:53
    Rozhodčí nyní uklidňují emoce na ledě, Marek Husták (OLO) totiž zahákoval unikajícího Petra Patyka (KLA), ten se však podle všeho svůj pád teatrálně přihrál. Oba týmy tak budou hrát ve čtyřech.
     
    19:48
    Domácí se nyní dočkávají další přesilovky, na ledě totiž znovu leží slovinský útočník Macuh. Tentokrát je již ovšem autor na zákroku na jeho osobu potrestán, Jegor Gnusin (KLA) je vykázán za faul kolenem.
     
    16:36
    Olomouc dostává poprvé v utkání k dispozici přesilovku, Tomáš Vildumetz (KLA) totiž nastavil svou hokejkou záchrannou brzdu, podle sudích však šlo o jasně viditelné sekání.
     
    07:52
    Domácí mají další velkou starost, neboť Rok Macuh (OLO) se nyní provinil proti pravidlům. Kladno tak nyní čeká minimálně dvouminutová přesilovka, důvodem bylo podle názorů sudích držení.
     
    00:34
    Olomouci aktivita přináší první plody ovoce, po rychlém Markově vjezdu do rohu kladenského pásma jej nedovoleným způsobem zastavil Marek Husarik (KLA). Domácí tak čeká po soupeřově podražení první přesilová hra.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 25. Rutar (Marek, Kuba), 36. Macuh (Jelínek), 43. Říčka (Beier, Marek), rozh. náj. Říčka – 6. Vildumetz (Patyk, Šíma), 11. Březina (Gnusin, Klusáček), 20. Kučera (Keszi, Bláha)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Zich (KLA)
    1:0   Říčka (OLO)
    2. série:
    1:0   Vildumetz (KLA)
    1:0   Palička (OLO)
    3. série:
    1:0   Müller (KLA)
    1:0   Janečko (OLO)
    4. série:
    1:0   Patyk (KLA)
    1:0   Kuba (OLO)
    5. série:
    1:0   Haspeklo (KLA)


    HC Olomouc: Ovčaři (21. Matoušek) – Szturc, Rutar, Kuchař, Holiš, Smutný, Jelínek – Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Palička, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Janečko, Pěcha, Skopal, Kuba
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Kryll, Zich, Klusáček, Šíma, Kučera, Müller, Haspeklo – Gnusin, Patyk (C), Bláha, Řepka, Vildumetz, Husarik, Keszi, Kučera, Březina, Svoboda

    Rozhodčí: Přikryl – Novotný, Šimčík
    bahis siteleri