Olomouc – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 3:2 (2:0 po s.n.)
Chomutov – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Zlín – K. Vary 2:3 (kon.) | Kladno – Pardubice 6:3 (kon.)
Mountfield HK – Slavia 2:1 (po pr.) | Letňany – HC Litvínov 1:6 (kon.) | Vsetín – Třinec 8:5 (kon.)
Žďár n/S – Havířov 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:5 (3:1, 2:2, 3:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 19.01.2018, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    59:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ROMAN PŮČEK trefuje prázdnou bránu. Bez asistence.
     
    53:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    MICHAL MATIAŠKO dostal přihrávku od Klímka a zakončil do prázdné brány. Asistence Daniel Klímek.
     
    51:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JÁN PETRISKA posílá svůj tým do vedení. Dokázal tečovat střelu Michala Matiaška a Valaši jsou opět ve vedení. Asistence Michal Matiaško a Marco Lukačka.
     
    44:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec vyrovnává! I MAREK HAVRÁNEK vsítil svou druhou branku utkání a zápas začíná od nuly, protože je vyrovnáno. Asistence Lukáš Bulava a Filip Indrst.
     
    42:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    NICO GEIDL vstřelil svou druhou branku a snižuje náskok Valachů na rozdíl branky. Od levé tyčky poslal kotouč od horních pater. Asistence Jakub Michálek a Matouš Čmiel.
     
    38:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    NICO GEIDL dobruslil nahození od modré a od pravé tyčky zasáhl pravý horní roh. Asistence Jakub Michálek a Marek Havránek.
     
    37:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A další využitá přesilovka Vsetína. DANIEL KLÍMEK zkompletoval hattrick a před koncem druhé třetiny mají Valaši tříbrankový náskok. Asistence Roman Půček a Martin Kožený.
     
    23:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    MICHAL MATIAŠKO se v úniku prosazuje střelou do pravého horního rohu. Asistence Roman Půček a Šimon Jenáček.
     
    21:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec v oslabení snižuje na rozdíl branky. FILIP INDRST vystřelil k bližší tyčce a prostřelil přesunujícího se gólmana domácích. Asistence Marek Havránek a Tomáš Krč.
     
    11:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají druhou přesilovku dnešního utkání. ŠIMON JENÁČEK od modré prostřelil Ochmana a Valaši si tak zlepšují statistiky v přesilových hrách. Asistence Roman Půček a Tomáš Ondračka.
     
    09:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    MAREK HAVRÁNEK snižuje náskok Vsetína. Střelu nad levý beton nejprve Chrástecký chytil, nakonec mu ale kotouč stejně v bráně skončil. Asistence Pavel Matěj.
     
    05:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DANIEL KLÍMEK vstřelil již druhou branku a upevňuje tak vedení svého týmu. Domácí útočník vystřelil z pravého kruhu do horních pater branky a Valaši odskakují do dvoubrankového vedení. Asistence Michal Matiaško.
     
    00:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se z prvního ofenzivního výpadu dostávají do vedení! DANIEL KLÍMEK dostal kotouč mezi betony a Valaši se ujímají vedení. Asistence Michal Matiaško a Roman Půček.

    Kristýna Zigmundová

    Branky a nahrávky: 1. Klímek (Matiaško, Půček), 6. Klímek (Matiaško), 12. Jenáček (Půček, Ondračka), 24. Matiaško (Půček, Jenáček), 38. Klímek (Půček, Kožený), 52. Petriska (Matiaško, Lukačka), 54. Matiaško (Klímek), 60. Půček – 10. Havránek (Matěj), 22. Indrst (Havránek, Krč), 39. Geidl (Michálek, Havránek), 43. Geidl (Michálek, Čmiel), 45. Havránek (Bulava, Indrst)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Pernický, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Zetocha, Krupa.
    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Weber, Radzienciak, Bulava, Konderla, Adámek, Michálek – Havránek, Krč, Tománek, Matěj, Indrst, Geidl, Mikler, Rybnikár, Zoubek, Stebel, Čmiel.

    Rozhodčí: Smilek – Poláček, Bařinka
    thejrc.org