Olomouc – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 3:2 (2:0 po s.n.)
Chomutov – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Zlín – K. Vary 2:3 (kon.) | Kladno – Pardubice 6:3 (kon.)
Mountfield HK – Slavia 2:1 (po pr.) | Letňany – HC Litvínov 1:6 (kon.) | Vsetín – Třinec 8:5 (kon.)
Žďár n/S – Havířov 1:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:3 (1:1, 1:1, 4:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 19.01.2018, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    55:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pardubická obrana nechala na levé straně obranného pásma spoustu prostoru pro ONDŘEJE BLÁHU, který svou střelu zápěstím nasměroval přesně do levého růžku. Asistence: Martin Bláha a Matyáš Filip.
     
    54:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí opět odskakují na rozdíl dvou branek. Napadající Matyáš Rendla získal puk za soupeřovou brankou a rychle jej přihrával před branku. Tam se neposedný kotouč dostal až na Petra Haška, jehož střelu před Nečasem tečoval PATRIK ŠMATLÁK. Asistence: Petr Hašek a Matyáš Rendla.
     
    44:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyloučený Bláha opouští trestnou lavici předčacně, protože Pardubice snižují na rozdíl jediné branky! Jiří Bucek přihrál na pravé křídlo, kde nabral enormní rychlost FILIP KOFFER, který vymetl pravou spojnici svižnou střelou z pravého kruhu. Asistence: Jiří Bucek a Tomáš Zeman.
     
    42:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácím úvod třetí třetiny vychází naprosto skvěle. Přihrávku Jana Olivy zachytil za brankou Dynama Tomáš Urban, jenž okamžitě přihrál na volného DAVIDA ROUTU. Ten byl před brankou zcela sám a pohotovou střelou zakončil k pravé tyči. Asistence: Tomáš Urban.
     
    40:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je nástup, který nikdo nečekal! V oslabení ujeli kladenští do přečíslení dva na jednoho. MATYÁŠ FILIP nejprve přihrál Martinu Bláhovi, který už mohl střílet, ale kotouč záhy vrátil na kladenského kapitána, jenž z první zakončil do odkryté branky. S touto kombinací brankář Dynama nemohl nic dělat. Asistence: Martin Bláha.
     
    26:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je opět srovnáno! V narůstajícím tlaku Dynama pobíl Tomáš Zeman ke střele DANILA BLAŽEJE, který svou střelou propálil kladenského brankáře Jirouška. Asistence: Tomáš Zeman.
     
    22:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru a své jednobrankové vedení získávají zpět na svou stranu. David Routa získal puk za brankou soupeře a přihrál jej na modrou čáru, odkud TOMÁŠ URBAN střelou zápěstím propálil vše co mu stálo v cestě. Před brankou velmi dobře pracoval Tomáš Bernat, který Nečasovi neustále clonil. Asistence: David Routa.
     
    17:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hráči Dynama na inkasovanou branku velmi rychle odpovídají! Filip Škorec zpoza branky našel před brankovištěm na malou chvíli osamoceného ONDŘEJE TOBIÁŠE, který z první zakončil přesně k pravé tyči. Asistence: Filip Škorec a Michal Rouha.
     
    15:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po rychlém přenesení hry před pardubickou branku Rytíři využívají přesilovou hru a vstřelují úvodní branku toho zápasu. U levé tyče zabojoval ONDŘEJ BLÁHA, jehož pohotové zakončení rozvlnilo síť za Nečasovými zády. Asistence: Matyáš Filip a Matěj Čermák.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 16. Bláha (Filip, Čermák), 23. Urban (Routa), 41. Filip (Bláha), 43. Routa (Urban), 55. Šmatlák (Hašek, Rendla), 56. Bláha (Bláha, Filip) – 18. Tobiáš (Škorec, Rouha), 27. Blažej (Zeman), 45. Koffer (Bucek, Zeman)


    Rytíři Kladno: Jiroušek (Novotný) – Funk, Volráb, Šmatlák, Flachs – Flachs, M. Bláha, Tržil, O. Bláha, Hašek, Bernat, Zíka, Routa, Kulma, Urban, Rendla, Čermák, Filip.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Oliva, Leder, Kaštánek, Jelínek, Škorec, Blažej – Zeman, Rozlílek, Antoníček, Trejbal, Kostka, Chára, Tobiáš, Bucek, Koffer, Rouha
    thejrc.org