Hoffenheim – Leverkusen 1:4 (kon.) | Freiburg – RB Lipsko 2:1 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 2:0 (kon.)
Mohuč – Stuttgart 3:2 (kon.) | Wolfsburg – Frankfurt 1:3 (kon.) | Hamburg – Kolín nad Rýnem 0:2 (kon.)
konec
Hamburger SV
0:2 (0:1)
1. FC Kolín nad Rýnem
Sobota 20.01.2018, 18:30 • Imtech Arena, Hamburg • Německá Bundesliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:24:10)
     
    Je konec! Hamburk nezvládl domácí s utkání a Kolínu nad Rýnem podlehl 0:2! Domácí přitom vstoupili do utkání aktivně, jenže slibné náznaky nepřetavili v úvodní branku! Ve 27. minutě se do vedení dostal Kolín. Po rohovém kopu se prosadil Simon Terodde! Poté se Hamburk tlačil do útoku, ale Filip Kostić před přestávkou zahodil šanci k vyrovnání! Po přestávce pokračoval Hamburk v honbě za vyrovnáním, jenže Simon Terodde dotáhl do zdárného konce rychlý protiútok a potvrdil výhru hostů!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kolín mohl přidat svou třetí branku! Pizzaro poslal přihrávku na malé vápno, Marco Höger míč na dlouhou nohu poslal mimo tři tyče domácí branky!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Hamburk se v závěru utkání stále tlačí do útoku, jenže obrana hostujícího celku dnes hraje na podtrženou jedničku. Kolín podle všeho získá další důležité body.
     
    89
    Gideon Jung fauloval na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista může být rád, že z rukou hlavního arbitra nedostal druhou žlutou kartu.
     
    88
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Miloš Jojić, přichází Claudio Pizarro.
     
    87
    Dominique Heintz skvěle pohlídal nákop domácího celku za obranu Kolína. Hostující stoper prodloužil míč hlavou do rukavic brankáře Horna.
     
    86
    Kolín zahrával další přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Miloš Jojić to zkusil střelou přímo na branku, jenže jeho pokus prosvištěl do autu.
     
    85
    Slabší chvilku si vybral také hlavní rozhodčí. Arbitr dnešního utkání neustál rychlou brzdu a poroučel se k zemi. Stadion jeho pádu pohotově zatleskal.
     
    84
    Salih Özcan se v pokutovém území zbavil obránce efektní patičkou a dostal se ke střele placírkou. Jeho pokus zablokoval obětavý Kyriakos Papadopoulos.
     
    83
    Rohový kop nyní zahrával také domácí celek. Bobby Wood poslal centr na značku pokutového kopu. K odraženému míči se dostal Jung, ale z ostrého úhlu trefil jen Horna.
     
    82
    Kolín zahrával další rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde už čekal brankář Jannik Pollersbeck, jež míč schoval do rukavic.
     
    81
    Lukas Klünter táhl akci Kolínu na polovině domácího celku. Střídající fotbalista se pokusil odcentrovat, ale jeho pobídku srazil obránce Dennis Diekmeier na autové vhazování.
     
    80
    Gideon Jung si na hranici pokutového území troufl na kličku kolem Heintze, který mu špičkou kopačky odkopl míč od nohy. Kolín může rozehrát.
     
    79
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Christian Clemens, přichází Lukas Klünter.
     
    78
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Lewis Holtby, přichází Tacuja Ito.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 27. Terodde (Jojić), 68. Terodde (Jojić)

    Karty:   6. Papadopoulos (HAM), 31. G. Jung (HAM), 37. Janjicic (HAM) – 60. F. Sörensen (KLN), 63. Hector (KLN), 69. Meré (KLN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:13.
    Hamburger SV: Pollersbeck – Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Santos – Janjicic (67. Wood), G. Jung – Holtby (78. Ito), Hunt, Kostić – Hahn.
    Náhradníci: Mathenia – van Drongelen, Wood, Schipplock, Salihović, Sakaj, Ito.

    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – F. Sörensen, Meré, Heintz, Hector – Clemens (79. Klünter), S. Özcan, Höger, Jojić (88. C. Pizarro) – Osako (65. Lehmann), Terodde.
    Náhradníci: Kessler – Zoller, Guirassy, Klünter, Lehmann, C. Pizarro, Koziello.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Blos
    thejrc.org