Riga – Minsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 3:6 (kon.)
Dynamo Moskva – Vladivostok 4:0 (kon.) | Jaroslavl – Kunlun 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 5:3 (kon.)
Petrohrad – Chabarovsk 5:0 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
5:3 (0:1, 2:0, 3:2)
Severstal Čerepovec
Sobota 20.01.2018, 15:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Michail ŽUKOV - 5:3
     
    59:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jenže prázdná branka je nakonec pro hosty osudová! Na obranné modré se k puku dostal MICHAIL ŽUKOV, jenž poslal puk přes celé hřiště do tyčky, od které se puk odrazil do brány!
    Asistence: Jurij Sergijenko
     
    58:52
    Hudáček je na střídačce, Čerepovec má poslední minutu a zkusí to v šesti lidech v poli!
    55:30 Maxim VERJOVKIN - 4:3
     
    55:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal se ale nevzdává a z nenápadné akce snižuje na rozdíl jedné branky! Verjovkin vypálil od modré a do jeho střely nádherně sáhl DANIIL VOVČENKO, jenž tečoval kotouč mimo dosah domácího gólmana.
    Asistence: Maxim Verjovkin a Igor Geraskin.
    54:19 Tomáš KUNDRÁTEK - 4:2
     
    54:19
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesto se domácí hokejisté prosazují a dost možná rozhodují dnešní utkání ve svůj prospěch! TOMÁŠ KUNDRÁTEK dostal nabito a střelou z první zamířil přesně k tyči!
    Asistence: Robert Sabolič a Grigorij Želdakov
     
    52:42
    Nádherná přihrávka v podání Tomáš Kundrátka! Všiml si, že před brankou je jeho spoluhráč úplně volný a poslal mu tam pas. Galuzin však nedostal puk za záda Hudáčka.
     
    52:25
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Daniil Vovčenko – 2 min., držení hole).
    51:25 Geoffrey KINRADE - 3:2
     
    51:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod se prosazuje při hře vy čtyřech a už zase o jeden gól vede! Stoljarov si vzal puk v obranném pásmu a jel do útoku, zde předložil puk GEOFFREYMU KINRADOVI. Ten byl sice těsně bráněn, přesto dokázal poslat puk do prázdné branky!
    Asistence: Gennady Stoljarov a Sergej Kosticyn.
     
    50:54
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Kaspars Daugavinš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Nikolaj Stasenko – 2 min., hrubost).
     
    49:39
    Domácí tým mohl jít do vedení! Mozer všem ujel a hnal se sám na brankáře. Zkoušel ho překonat střelou mezi betony, avšak Hudáček je sklapl včas.
    47:08 Daniil VOVČENKO - 2:2
     
    47:08
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Poprvé se dostali hostující hráči do útočného pásma a hned je z toho branky! Trubačjov táhl celou akci a předložil puk před prázdnou bránu pro DANIILA VOVČENKA, který se z této pozice prostě mýlit nemohl! Začínáme tedy od znovu.
    Asistence: Jurij Trubačjov.
     
    45:35
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Denis Paršin – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    43:00
    Hosté jsou rozestaveni v útočném pásmu a mohli vyrovnat! Proti byl však Lisutin! Ten neskutečně vytáhl zákrok lapačkou, přestože byl na zádech. Puk poté spadl do brankoviště, kde jej domácí gólman zalehl a zachránil svůj tým.
     
    41:13
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Michail Žukov – 2 min., faul kolenem).
     
    40:39
    A Novgorod mohl úplně v klidu vést o dvě branky! Domácí hráč si vybruslil zpoza branky a pálil na před tyč. Poté vznikl závar před Hudáčkem, ale kotouč za brankovou čáru nepřešel.
     
    34:29
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Oleg Jašin – 2 min., držení protihráče).
    30:43 Kaspars DAUGAVINŠ - 2:1
     
    30:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A Novogorodu se to podařilo, jelikož otáčí skóre. Nutno dodat, že naprosto zaslouženě. Svůj druhý gól v utkání přidal KASPARS DAUGAVINŠ. Ten si vyjel s pukem nikým neatakován až před Hudáčka a střelou k tyči se nemýlil!
    Asistence: Jegor Dugin
    25:23 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:1
     
    25:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novogorodu se konečně podařilo srovnat a máme zde opět vyrovnaný stav! Gólu předcházela opravdu nádherná kombinace, kdy šel puk z hole na hůl. Závěrečný křižný pas dostal KASPARS DAUGAVINŠ, jenž se střelou do prázdné brány nemýlil.
    Asistence: Sergej Kosticyn.
     
    24:37
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Dmitrij Kagarlickij – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    19:48
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Jurij Trubačjov – 2 min., podražení).
    17:51 Matěj STRÁNSKÝ - 0:1
     
    17:51
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal využívá přesilovou hru a jde do vedení! Tak to je studená sprcha pro domácí. MATĚJ STRÁNSKÝ dostal nádherný puk mezi kruhy a střelou z první trefil růžek branky Novgorodu. Lisutin neměl proti střele žádnou šanci.
    Asistence: Daniil Vovčenko a Jury Trubačjov.
     
    17:39
    Obrovský závar před brankou domácího brankáře! Ten stihl vyrazit tečovanou střelou hokejkou! Pak předvedl ještě skvělý tygří skok a schoval puk pod svým tělem.
     
    16:18
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Jurij Sergijenko – 2 min., držení protihráče).
     
    13:26
    Nádherná akce v podání Maxima Rybina! Ten se několika rychlými kličkami dostal až do zakončení. To plánoval k zadní tyči, ovšem Lisutin rychle vykopl svůj beton.
     
    11:25
    Veliká šance domácího týmu, ten je zatím jasně lepší! Dugin dostal skvělý křižný pas přesně na hokejku a vypálil z první. Hudáček se však stihl přesunout a puk našel v lapačce.
     
    09:02
    Je vidět, že pro Severstal je to hodně důležité utkání. Sice nehýří útočnou aktivitou, avšak v obraně hodně znepříjemňují život hostujícím útočníkům. Přesto se dostal do velmi dobré pozice Mozer. Jeho střelu na zadní tyč Hudáček chytil.
     
    04:18
    První zajímavější šance utkání! Domácí zamkli svého soupeře v útočném pásmu. Vše vyvrcholilo křižným pasem na vrcholek kruhů, odkud pálil obránce Novogorodu. Jeho ránu ale Hudáček vyrazil.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 26. Daugavinš (S. Kosticyn), 31. Daugavinš (Dugin), 52. Kinrade (Stoljarov, S. Kosticyn), 55. Kundrátek (Sabolič, Želdakov), 60. Žukov (Sergijenko) – 18. Stránský (Vovčenko, Trubačjov), 48. Vovčenko (Trubačjov), 56. Vovčenko (Verjovkin, Geraskin)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Lisutin (Tichomirov) – Sergijenko, Kundrátek, Barancev, Beljakov, Kinrade, Šulenin, Želdakov – Žukov, Daugavinš, Dugin – Galuzin, Paršin, Sabolič – Stoljarov, S. Kosticyn, Gračov – Mozer, I. Zacharčuk, Urakov – Verjajev.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – Jevsejenkov, V. Vasiljev, Verjovkin, Stasenko, Višněvskij, Kalašnikov, Masuhr, Kudako – Bumagin, Kagarlickij, P. Černov – Vovčenko, Trubačjov, Geraskin – Rybin, Karlin, Monachov – Stránský, Jašin, Ščerbina.

    Rozhodčí: Olenin, Fraňo – Novikov, Viljugin

    Diváci: 5530
    thejrc.org