Washington – Montreal 2:3 (kon.) | Florida – Vegas 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:7 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
New York Rangers
Sobota 20.01.2018, 21:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Mikko RANTANEN - 3:1
     
    59:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Tečku za utkáním dělá pouhou desetinu sekundy před jeho koncem MIKKO RANTANEN, který od červené čáry trefuje prázdnou hostující branku. Bez asistence.
     
    59:26
    Hostující brankář už pospíchá zpátky na střídačku a pouští do hry šestého hráče!
     
    58:48
    Branka Rangers je již prázdná!
     
    58:48
    Tohle bylo hodně zajímavé! Pavel Bučněvič vyrazil za nastřeleným kotoučem, přebruslil obránce a ocitl se sám před Bernierem. V rychlosti se pokusil píchnout puk mezi jeho betony, ale Bernier si tento prostor pohlídal!
     
    55:20
    Domácí teď měli velké štěstí! Jimmy Vesey totiž trefil břevno!
     
    50:55
    Domácí v posledních minutách jasně přehrávají svého soupeře, ale Rangers drží nad vodou Henrik Lundqvist! Díky jeho zákroku skončil v brance místo puku dorážející Tyson Jost. Následuje reklamní přestávka.
     
    50:18
    Dobrá šance domácích! V situaci 2 na 1 našel Comeau Matta Nieta, proti kterému se stačil přesunout Lundqvist!
     
    43:45
    Carl Söderberg si obhodil obránce a najížděl sám na Lundqvista. Bránící hráč ho ale ještě stačil zakřižovat a domácí forvard tak musel střílet a s tím si Lundqvist poradil.
     
    42:25
    Dělovku Nikity Zadorova lapil efektním semaforem Henrik Lundqvist. Ten se natáhl do provazu a lapačku nechal nad betonem!
     
    41:25
    Nepřehledná situace před brankou Avalanche! Po tečované střele z mezikruží Bernier vůbec netišil, kde je puk. Ten si našel Nick Holden, jenž ho ale nedokázal poslat do zcela odkryté klece!
     
    39:12
    Vyrovnání měl na holi hostující obránce Nick Holden. Jonathan Bernier ho vychytal!
     
    37:39
    Tyson Jost vybojoval za brankou soupeře kotouč a předložil ho do gólové šance J. T. Compherovi. Ten přestřelil!
     
    36:34
    Ze střely Patrika Nemetha Lundqvist vůbec nic neviděl. Hostující brankář měl štěstí, že se puk odrazil od zadnice clonícího hráče mimo jeho klec!
     
    33:21
    Mikko Rantanen před brankou tečoval kotouč a ten olízl břevno za Lundqvistem!
     
    27:20
    Mikko Rantanen mohl vrátit domácím klid na hokejky, ale trefil jen beton Lundqvista. Dorážku MacKinnona pak zablokovala obrana.
    26:55 Pavel BUČNĚVIČ - 2:1
     
    26:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec přesilovkový tlak zužitkovali! Mats Zuccarello poslal z pravého kruhu před branku střílenou nabídku, kterou tečoval za záda brankáře Berniera PAVEL BUČNĚVIČ – 2:1. Asistence: Mats Zuccarello a Ryan McDonagh.
     
    25:27
    Za podražení odchází na trestnou lavici Gabriel Bourque. Šance pro Rangers na snížení stavu.
    23:24 Nathan MACKINNON - 2:0
     
    23:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí nejprve podržel brankář Bernier, který zastavil betonem střelu Lettieriho a následně se stačil přemístit i proti dorážce Catenacciho. Laviny pak otočily hru na druhou stranu a zvýšily na 2:0! NATHAN MACKINNON si najel s pukem na osu hřiště a krásnou polovysokou střelou k levé tyčce pokořil Ludnqgista. Tomu navíc dobře zaclonil výhled Landeskog. Asistence: Erik Johnson a Mark Barberio.
     
    22:25
    Alexander Kerfoot najížděl zcela sám na Ludqvista, ale ten jeho zakončení našel v lapačce!
     
    12:51
    Steven Kampfer je vyloučen za hákování. Domácí si zahrají přesilovku.
     
    12:51
    Brady Skjei před brankou uklouzl a najel do vlastního brankáře Lundqvista! Švédský gólman se těžce zvedal z ledu, ale snad bude v pořádku.
     
    11:22
    Domácí se řítili ve třech na jednoho, ale zradila je kombinace! Přihrávku Gabriela Landeskoga na Rantanena zablokoval jediný obránce.
    09:00 Erik JOHNSON - 1:0
     
    09:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí pokračovali v tlaku a ujímají se vedení! Puk rychle putoval z hole na hůl a výstavní byl především finální pas Mikko Rantanena, do kterého před brankou vložil hůl ERIK JOHNSON a Ludnqvist byl už bez šance. Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
     
    08:22
    Dvakrát se musel ukázat Henrik Lundqvist. Ten se nejprve stačil přemístit proti střele Dominica Toninata z mezikruží, který mířil mezi jeho betony a o chvíli později lapil ránu Erika Johnsona.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. E. Johnson (Rantanen, MacKinnon), 24. MacKinnon (E. Johnson, Barberio), 60. Rantanen – 27. Bučněvič (Zuccarello, McDonagh)


    Colorado Avalanche: J. Bernier (Hammond) – E. Johnson (A), Zadorov, Barberio, Nemeth, A. Lindholm, Girard – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Jakupov, Kerfoot, Toninato – Comeau, Söderberg, Nieto – G. Bourque, Compher, Jost.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – Holden, McDonagh, Kampfer, Skjei, DeAngelo, Br. Smith – Bučněvič, Zibanejad, Rick Nash (A) – Lettieri, J. T. Miller, Zuccarello (A) – Fast, Holland, Vesey – Desharnais, Carey, Catenacci.

    Rozhodčí: Joannette, St. Pierre – Shewchyk, Galloway

    Diváci: 18056
    ocianews.com