Jihlava – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | Zlín – Kladno 2:5 (kon.) | Olomouc – K. Vary 5:3 (kon.)
Třinec – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 5:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 2:4 (kon.) | Liberec – Slavia 1:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 20.01.2018, 12:30 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích vrací Kometě tříbrankové vedení. Jakub Matula a Robert Havlát se dostali do přečíslení dvou na jednoho, prvně jmenovaný poslal kotouč na Havláta, který celou akci vyšperkoval pasem na DANIELA KOWALCZYKA, jenž přesným zakončením dává čtvrtou branku Komety. Asistence: Robert Havlát, Jakub Matula.
     
    57:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je sníženo. Hosté byli v závěrečné třetině aktivnější a zaslouženě snižují. PETR KODÝTEK dostal na levém křídle příliš mnoho prostoru a přesnou ranou snižuje. Asistence: Josef Roubal.
     
    53:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zmatky v obranném pásmu Plzně znamenají třetí branku brněnské Komety. MATĚJ NOVÁK se vytočil s kotoučem do středu hřiště, vypálil a puk proskákal až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Matula, Robert Havlát.
     
    24:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe znamená vedení o dvě branky! Aktéři u první branky si své role prohodili a zajišťují Kometě dvougólový náskok. Vojtěch Střondala získal kotouč za brankou Berana. Chirurgicky přesným pasem přes brankoviště našel neomylně hůl MATĚJE SVOBODY, který neméně přesnou ranou propálil Berana. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    09:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Chyba v hostující rozehrávce končí brankou! Oba týmy se notnou chvíli přetahovaly ve středním pásmu a částečně v obranném pásmu Plzeňských. Právě chybné rozehrávky v hostujícím obranném pásmu dokázal využít Matěj Svoboda, jenž prohodil obránce a naservíroval kotouč na hůl VOJTĚCHA STŘONDALY, jenž neměl problém s propálením Berana. Asistence: Matěj Svoboda.
    Marken.cz

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 10. Střondala (Svoboda), 25. Svoboda (Střondala), 54. Novák (Matula, Havlát), 59. Kowalczyk (Havlát, Matula) – 58. Kodýtek (Roubal J.)


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Trnka "A", Slabý, Rafaj, Jeřábek, Kučeřík, Kowalczyk – Novák, Havlát, Svoboda, Hasoň "A", Střondala, Čejka, Matula, Krejčí, Kunc
    HC Plzeň 1929: Beran (Červenka R.) – Kačena "A", Štěpánek, Staněk, Váchal, Lakajíček, Sysel "A" – Reitspies, Kolda, Kodýtek, Matiašek, Markov, Roubal J., Kovačík, Přikryl, Červenka M, Eret, Mužík, Roubal D. "C"

    Rozhodčí: Maršálek – Maloušek, Maťašovský
    thejrc.org