Slavia – Motor ČB 4:3 (2:1 po s.n.) | Kladno – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Prostějov 3:1 (kon.)
Přerov – Kadaň 3:2 (kon.) | K. Vary – Vsetín 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 3:1 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 4:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 20.01.2018, 17:30 • Gascontrol Aréna • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:48
    Havířov právě vstřelil branku!

    Tak tohle byla hokejová paráda. TOMÁŠ GŘEŠ ujížděl na Kořenáře, zbýval mu v cestě jediný obránce, kterého se zbavil nádhernou stahovačkou a zamířil přesně!
     
    27:10
    Havířov právě vstřelil branku!

    A Azet využívá i pokračující přesilovku. PATRIK LUŽA tvrdou bombou pod víko odstřelil Kořenářovu bandasku. Asistence Marek Kalus a Jiří Fronk.
     
    26:42
    Havířov právě vstřelil branku!

    Už to vypadalo, že Korenář má po nájezdu MARKA KALUSE kotouč ukrytý pod sebou, ten se však nakonec došoural za brankovou čáru a je vyrovnáno.
     
    24:04
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!

    Azet se z vyrovnání neradoval ani minutu. LADISLAV BITTNER dostal v přečíslení 2 na 1 krásnou přihrávku a pohotově zavěsil. Asistence Jan Bednář.
     
    23:21
    Havířov právě vstřelil branku!

    TOMÁŠ GŘEŠ si našel volný kotouč před brankovištěm a nekompromisně jej poslal za Kořenářova záda. Asistence Radek Pořízek a Tomáš Drtil.
     
    11:01
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!

    Hosté nepotřebovali ani minutu přesilovky. DOMINIK HRNÍČKO si se svou střelou počkal a umístil ji nádherně do pravého horního rohu Bláhovy branky. Asistence Matěj Psota.
    Marken.cz

    Libor Gavlas

    Branky a nahrávky: 24. Gřeš (Pořízek, Drtil), 27. M. Kalus, 28. Luža (M. Kalus, Fronk), 47. Gřeš – 12. Hrníčko (Psota), 25. Bittner (Jan Bednář)


    AZ Havířov: Bláha (K. Šimeček) – Drtil, Krisl (C), Luža, Dudek, Puzič, R. Havel (A), Mrowiec – Tomi, L. Bednář, M. Kalus – Fronk, Rác, Maruna (A) – Kanko, Matai, Kotala – Gřeš, Pořízek, Bambula.
    HC Benátky nad Jizerou: Kořenář (Stezka) – Kunst, Jan Bednář, Mirochnikov, Jandejsek, Havlín – Psota, Bittner (C), Hrníčko (A) – Z. Král, Chrtek, R. Veselý – Wiencek, Hrabík, Šír.

    Rozhodčí: Přikryl, Koziol – Rožánek, Konvička

    Diváci: 1308
    thejrc.org