Slavia – Motor ČB 4:3 (2:1 po s.n.) | Kladno – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Prostějov 3:1 (kon.)
Přerov – Kadaň 3:2 (kon.) | K. Vary – Vsetín 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 3:1 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 4:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 20.01.2018, 17:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Frolo (VSE) nyní u mantinelu lehce podrazil Gorčíka, tento zákrok rozhodčí menším trestem potrestá. Ze všech zákroků, které se v poslední době udály, byl tento asi ten nejmenší.
     
    50:07
    Hattrick pro Krejčího (KVA), tenhle by si ale určitě klidně odpustil. Za podražení totiž odchází potřetí na trestnou lavici.
     
    35:33
    Rozhodčí posílá Krejčího (KVA) na trestnou lavici za krosček, což se domácím fanouškům nelíbí. Nejen, že měl při tomto zákrok hokejku celou dobu na ledě, ale pár vteřin před tím byl k vidění, dle diváků, podstatně horší zákrok na druhé straně.
     
    25:20
    Šance pro domácí na vyrovnání, David Vítek (VSE) odchází na trestnou lavici za hákování.
     
    14:11
    Daniel Krejčí (KVA) chtěl vyhodit puk svižněji, dal do toho ale takovou ránu, že ho poslal rovnou mimo hřiště, a tak je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    02:41
    Jaroslav Markovič (VSE) dává domácím šanci na vyrovnání, zbytečně podrazil domácího Fleka, a odchází tak na trestnou lavici na dvě minuty.
    Marken.cz

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 20. Flek (T. Rachůnek, Balán) – 3. Karafiát (Vítek), 5. P. Beránek (Markovič)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Sičák (A), Krejčí, M. Rohan, Podlipnik, Šenkeřík, Kovačevič – T. Rachůnek (A), Balán, Flek – Stloukal, Kverka, Kohout – Vrdlovec, Skuhravý (C), Gorčík – Vachovec, Tuominen, Šafář.
    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – D. Krenželok, Holomek, Slováček, Frolo (A), Žák, Dundáček, Ostrčil – Březina, Kopta, Markovič (C) – P. Beránek, Illéš, Protasenja – Vávra, Podešva, Šilhavý – Karafiát, Pokorný, Vítek.

    Diváci: 3358
    thejrc.org