Slavia – Motor ČB 4:3 (2:1 po s.n.) | Kladno – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Prostějov 3:1 (kon.)
Přerov – Kadaň 3:2 (kon.) | K. Vary – Vsetín 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 3:1 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 4:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 20.01.2018, 17:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Trenér Pešout si pro domácí vyžádal oddechový čas, Filip Novotný zůstává na střídačce, domácí to zkusí 6 na 4!
     
    58:41
    Frolo (VSE) nyní u mantinelu lehce podrazil Gorčíka, tento zákrok rozhodčí menším trestem potrestá. Ze všech zákroků, které se v poslední době udály, byl tento asi ten nejmenší.
     
    56:45
    Dnešní utkání sleduje 3358 diváků.
     
    50:07
    Hattrick pro Krejčího (KVA), tenhle by si ale určitě klidně odpustil. Za podražení totiž odchází potřetí na trestnou lavici.
     
    40:26
    Obrovská šance na začátek, kdy jeden z domácích vypálil a Horčičkovi proklouzl puk mezi betony, zastavil se nějakých deset centimetrů před čárou. Po rozruchu v hledišti, čímž si hráči uvědomili, že je puk volný, se k němu jako první dostal obránce a odsunul ho do bezpečí.
     
    35:33
    Rozhodčí posílá Krejčího (KVA) na trestnou lavici za krosček, což se domácím fanouškům nelíbí. Nejen, že měl při tomto zákrok hokejku celou dobu na ledě, ale pár vteřin před tím byl k vidění, dle diváků, podstatně horší zákrok na druhé straně.
     
    32:25
    Kohout ujel po pravé straně, vypálil a puk zůstal u levého betonu. Jelikož ho rozhodčí ze svého úhlu už neviděl, tak zapískal a teprve po hvizdu se ho podařilo domácím dostat za čáru.
     
    28:42
    Rachůnek se rozjel pomalejším tempem, puk si nechal na forhend, Horčička ho ale výborně vykryl a nenechal karlovarskému útočníkovi žádný prostor pro střelu, puk skončil na jeho betonech!
     
    28:42
    Tomáš Rachůnek byl při úniku na branku hákován Holomkem a pojede trestné střílení!
     
    25:20
    Šance pro domácí na vyrovnání, David Vítek (VSE) odchází na trestnou lavici za hákování.
     
    25:06
    Dlouhý a silný tlak ze strany Energie, Krejčí ani Gorčík ale nedokázali překonat pohyblivého Horčičku!
     
    22:49
    Březina v přečíslení pokoušel najít přihrávkou svého volného spoluhráče, včas ale výborně zasáhl obránce Podlipnik, který bude reprezentovat Slovinsko na blížící se olympiádě.
     
    20:49
    Hosté ujeli do přečíslení, Šilhavý našel Podešvu, tomu ale bekhendový blafák nevyšel, Novotného nepřekonal.
     
    19:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácím se daří v závěru třetiny opravdu skórovat! Po silném tlaku se dostal před brankou k puku JAKUB FLEK, který si položil Horčičku a zakončil přes něj. Asistence: Tomáš Rachůnek a Stanislav Balán
     
    16:11
    Domácí mohli na konci oslabení skórovat, nepodařilo se jim ale potrestat špatnou rozehrávku Vsetína, Kverkovi chybělo k zachycení puku tak půl metru.
     
    14:11
    Daniel Krejčí (KVA) chtěl vyhodit puk svižněji, dal do toho ale takovou ránu, že ho poslal rovnou mimo hřiště, a tak je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    12:03
    Hrozivá chyba v domácí rozehrávce, Vávra se dostal s pukem před Novotného, ten ale tentokrát dobře zasáhl a nepustil další puk za svá záda.
     
    10:45
    Beránek navíc při pokusu o dorážku hokejkou trefil Novotného do hlavy, čímž mu strhl helmu na led a rozhodčí ho za to chtěl odměnit dvouminutovým trestem, domácí hráč ale trest u rozhodčího odvolal!

    Jak se nakonec ukázalo, tak helmu z hlavy Novotného nestrhl Beránek, ale obránce Kovačevič, který se také rozhodčímu přiznal.
     
    08:55
    Domácí měli obrovskou šanci zaskočit rozhozenou obranu hostů, Sičák prováhal dobrý moment pro střelu, a tak ještě posunul na Vrdlovce. Ten ale s pukem také míchal příliš dlouho, až ho Horčička dokázal dobře vykrýt.
     
    04:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Výborný vstup hostů do zápasu! Ti se dostali do útočného pásma a vyslali na Novotného jednoduchou střelu, kterou domácí brankář pouze vyrazil před a PETR BERÁNEK pohotovou bekhendovou dorážkou poslala puk k levé tyčce Novotného branky. Asistence: Jaroslav Markovič
     
    02:41
    Jaroslav Markovič (VSE) dává domácím šanci na vyrovnání, zbytečně podrazil domácího Fleka, a odchází tak na trestnou lavici na dvě minuty.
     
    02:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácího brankáře Novotného, který vyjel pro puk za branku. Tam ho ale neudržel, připravil ho o něj David Vítek a vyslal před bránu, kde už JIŘÍ KARAFIÁT pálil do prázdné brány. Asistence: David Vítek
    Marken.cz

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 20. Flek (T. Rachůnek, Balán) – 3. Karafiát (Vítek), 5. P. Beránek (Markovič)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Sičák (A), Krejčí, M. Rohan, Podlipnik, Šenkeřík, Kovačevič – T. Rachůnek (A), Balán, Flek – Stloukal, Kverka, Kohout – Vrdlovec, Skuhravý (C), Gorčík – Vachovec, Tuominen, Šafář.
    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – D. Krenželok, Holomek, Slováček, Frolo (A), Žák, Dundáček, Ostrčil – Březina, Kopta, Markovič (C) – P. Beránek, Illéš, Protasenja – Vávra, Podešva, Šilhavý – Karafiát, Pokorný, Vítek.

    Diváci: 3358
    thejrc.org