Poruba 2011 – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Kopřivnice – Opava 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.)
Nymburk – Klatovy 9:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:6 (kon.) | Řisuty – Děčín 2:3 (kon.)
Kolín – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Písek – Mor. Budějovice 3:5 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:5 (kon.)
Bílina – Trutnov 3:4 (po s.n.) | David Servis – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 6:3 (kon.)
Letňany – Jablonec n/N 3:6 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 20.01.2018, 18:002. liga skupina Střed (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:06
    David Servis právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o osudu tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto. Do útočného pásma se s pukem na holi vydal JIŘÍ BÁRTA. Obešel hned dva protihráče, zmátl gólmana a zasunul kotouč do odkryté části klece. Asistence: Michal Michal, Adam Vylíčil.
     
    47:05
    David Servis právě vstřelil branku!
    Je to o čtyři branky a pokud Havlíčkobrodští pomýšlejí na bodový zisk, budou to mít již velmi obtížné! PETR MACHÁČEK napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 5:1! Asistence: Jan Trummer.
     
    32:40
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismané si berou své třígólové vedení zpět! Jakub Marek poté, co se vrátil z trestné lavice, posílá přesnou přihrávku na LUKÁŠE SUMERAUERA, který rozvlnil síťku za Novákovými zády. Asistence: Jakub Marek.
     
    27:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I hosté se dočkávají své první přesné trefy! Po střele Tomáše Chlubny nastala na brankovišti menší skrumáž, ze které se prosazuje PETR KUCHTA! Asistence: Tomáš Chlubna, Miroslav Třetina.
     
    27:17
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl tří branek! Po střele Michala Michala se neomylně trefuje také PETR MACHÁČEK, který ke své asistenci přidává také přesnou trefu! Asistence: Michal Michal, Jan Farka.
     
    03:00
    David Servis právě vstřelil branku!
    Další branka je tu! A opět jde na stranu domácích! Po přihrávce Petra Macháčka se prosazuje JAN TRUMMER! Asistence: Petr Macháček.
     
    00:32
    David Servis právě vstřelil branku!
    Tak to je snový začátek pro domácí servismany! ROMAN ŠULČÍK se dostal ke kotouči v útočném pásmu, najel si před branku a odtud překvapil havlíčkobrodského gólmana! Bez asistence.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 1. Šulčík, 3. Trummer (Macháček), 28. Macháček (Michal, Farka), 33. Sumerauer (Marek), 48. Macháček (Trummer), 55. Bárta (Michal, Vylíčil) – 28. Kuchta (Chlubna, Třetina)


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – Radoš, Škopek, Michal, Macháček, Babčuk, Kříž, Farka – Marek, Trummer, Šulčík, Vylíčil, Sumerauer, Bárta, Trummer st., Zayml, Svoboda
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Krejčí, Vala, Kulhánek, Balgalvis, Kříž, Přidal, Kozlík, Beneš, Voříšek, Milfait, Šuhaj, Chlubna, Ludvík, Kuchta, Homola, Třetina

    Rozhodčí: Battěk – Marek, Ovsík
    bahis siteleri