HK MD Šumperk – Technika Brno 6:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 3:2 (po pr.)
Chomutov – HC Litvínov 3:5 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Přerov – Zlín 0:0 (odl.)
Třinec – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 6:0 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
PZ Kladno – Ústí n/L 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
HC Sparta Praha
Sobota 20.01.2018, 12:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    61:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ADAM ŽENÍŠEK se prohnal po levé straně a trefil se přesně mezi betony! Domácí indiáni tedy získávají dva body. Asistence: Tomáš Hollar.
     
    53:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme opět vyrovnáno! Sparta se usadila v útočném pásmu, přišlo nahození od modré čáry, kotouč se odrazil před brankoviště Prchlíka, kde se do puku opřel MATĚJ KURACINA, jenž se nemohl mýlit. Asistence: Matyáš Potůček a Tomáš Tomek.
     
    48:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sparta vyrobila první menší zaváhání v obraně, indiáni toho dokázali perfektně využít, poprvé v utkání se dostávají do vedení! JAKUB ŠILER získal kotouč ve středním pásmu, sám se hnal ze strany na Krbečka, toho překonal přesnou ranou pod ruku na vzdálenější tyč. Asistence: Jan Slanina.
     
    35:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni po obrovském tlaku střílí vyrovnávací branku! Opět střílel od modré čáry Páník, na brankovišti doráželo několik hráčů Plzně, tím posledním, který dostal puk za čáru, byl DANIEL KUCHÁRIK. Asistence: Adam Páník a Maxmilán De Sousa.
     
    08:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostující celek se zničehonic dostává do vedení! Pražané vyrazili kupředu, nacpali se před branku, ve skrumáži se nejlépe zorientoval JOSEF BROŠ, jenž doklepl kotouč do sítě. Asistence: Josef Slavíček a Tomáš Tomek.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 36. Kuchárik (Páník, De Sousa), 49. Šiler (Slanina), 62. Ženíšek (Hollar) – 9. Broš (Slavíček, Tomek), 54. Kuracina (Potůček, Tomek)


    HC Plzeň 1929: Prchlík (Čech) – Páník, Hamšík (A), Pánek (C), Jiříček, De Sousa, Vajner, Malák – Slanina (A), Hauser, Soukup, Hollar, Šiler, Altrichter, Ženíšek, Kuchárik, Kvasnička
    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Truhlář (C), Zemchenkov, Ducháč, Guryevsky, Adam – Kubánek (A), Mácha, Adamec, Potůček, Broš, Slavíček (A), Vitouch, Tomek, Theimer, Kuracina

    Rozhodčí: Malá – Jelínek, Malý
    bahis siteleri