Studénka Sledge – Č.Budějovice 5:0 (kont.) | SOHO Olomouc – Karlovy Vary 3:4 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 2:3 (2:3 po s.n.)
SHK Mustangové – Litvínov 12:0 (kon.)
konec
SHK Mustangové AUTO IN
12:0 (1:0, 5:0, 6:0)
HC Litvínov (sledge)
Sobota 20.01.2018, 16:00Česká para hokejová liga • 13. kolo
Partner:
     
    43:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tucet je nakonec završen. BERNHARD HERING objel beka, následně si kotouč potáhl do strany a v poslední možné chvíli ho pověsil do bližšího růžku – 12:0. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    36:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to byla půlminutovka! Mustangové už byli kompletní, když Pavel Kubeš v protiútoku elegantně počkal na PAVLA DOLEŽALA, a ten se před prázdnou brankou nemohl mýlit – 11:0. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    36:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    BERNHARD HERING přesně po 15 sekundách přidává další branku! Tentokrát ho z rohu pásma vyzval Pavel Doležal, německý reprezentant pak mířil ke druhé tyčce a zaokrouhlil desítku – 10:0. Pavel Doležal.
     
    36:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ano, stejně jako v prvním oslabení, i tentokrát Pardubice navyšují už tak dost jasný náskok. BERNHARDU HERINGOVI se kotouč chvíli zamotal pod sáňkami, ale vzápětí ho už napálil do branky. Další hattrick večera – 9:0. Bez asistebce.
     
    33:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí to s kombinaci přece jenom trochu přehnali, ale nakonec jim to nemusí vadit. PAVEL KUBEŠ už někde z úrovně brankové čáry nedokázal proměnit Doležalův pas, ale pak bleskově objel branku a Kökény nedokázal reagovat – 8:0. Asistence: Pavel Doležal.
     
    30:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sotva jsme odklepli začátek poslední třetiny, a už sě mění skóre posedmé! PAVEL KUBEŠ střílí svůj čtvrtý gól večera, z pravé strany krásně přišpendlil kotouč pod břevno – 7:0. Bez asistence.
     
    27:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pátý gól Mustangů ve druhé třetině! Pavel Kubeš nabral rychlost a v situaci dva na jednoho našel BERNHARDA HERINGA, jenž kotouč zpracoval a pak ho neomylně poslal do odkrytého místa u první tyče – 6:0. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    25:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vzápětí už to ale domácím vyšlo a i v oslabení zvyšují svůj náskok! PAVEL KUBEŠ nejprve z prostoru před brankovištěm neprostřelil obranný val soupeřů, ale z dorážky už se mu to povedlo a završil hattrick – 5:0. Bez asistence.
     
    23:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tentokrát vsadili domácí na trpělivou, leč rychlou kombinaci a radují se počtvrté! Z levé strany vystřelil LUKÁŠ ŠTĚPJÁK a protože Kökény nechal místo u první tyčky, kotouč skončil až v síti – 4:0. Asistence: Pavel Kubeš, Pavel Doležal.
     
    23:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mustangové dál obléhali litvínovskou branku, ale ke třetí trefě jim pomohl i velký kus štěstí. Po přihrávce Bernharda Heringa se PAVEL KUBEŠ odhodlal ke střele z pravé strany a Kökény puk smolně zpomalil tak, že se mu překutálel přes tělo a dopadl za čáru – 3:0. Asistence: Bernhard Hering.
     
    16:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mustangové nemohli být s hubeným vedením spokojení, a tak to zkraje druhé třetiny vzal na sebe PAVEL KUBEŠ. Po levé straně projel mezi dvojicí protivníků a ač ho pak jeden zezadu atakoval, pardubický kapitán se střelou po ledě nemýlil – 2:0! Bez asistence.
     
    03:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Paradoxně ale právě vhazování v obranném pásmu Mustangů vede k úvodní trefě domácích! Pavel Kubeš bleskově rozehrál dopředu na BERNHARDA HERINGA, jenž měl na levé straně metrový náskok na protivníka a potom zamířil přesně ke vzdálenější tyčce – 1:0. Asistence: Pavel Kubeš.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Hering (Kubeš), 17. Kubeš, 24. Kubeš (Hering), 24. Štěpják (Kubeš, Doležal), 26. Kubeš, 28. Hering (Kubeš), 31. Kubeš, 34. Kubeš (Doležal), 37. Hering, 37. Hering (Doležal), 37. Doležal (Kubeš), 44. Hering (Kubeš)


    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Štěpják, Kubeš (C), R. Buhr – Motyčka, Kolek, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, Chudomský, Ledvinka. Trenér: Michal Tereska.
    HC Litvínov (sledge): Kökény – Kasselhut, Záluský (A), Uhlmann – Očenášek (C), Zikmund, Veselý.
    ocianews.com