Studénka Sledge – Č.Budějovice 5:0 (kont.) | SOHO Olomouc – Karlovy Vary 3:4 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 2:3 (2:3 po s.n.)
SHK Mustangové – Litvínov 12:0 (kon.)
konec
SHK Mustangové AUTO IN
12:0 (1:0, 5:0, 6:0)
HC Litvínov (sledge)
Sobota 20.01.2018, 16:00Česká para hokejová liga • 13. kolo
Partner:
     
    Z promrzlé malé haly pardubického stadionu se s vámi loučím. Zítra v 11 hodin vás přivítám tentokrát z té velké, kde domácí hokejisté dohrají základní část jistě rovnocennějším duelem s Karlovými Vary. Příjemný zbytek večera! (18:04:46)
     
    Perníčky létají na led a utkání končí očekávanou a drtivou výhrou Pardubic 12:0! Mustangové tak přidávají razítko na svůj postup do superfinále se Zlínem. Po pěti gólech vstřelili Pavel Kubeš a Bernhard Hering, zbývající dva přidali Lukáš Štěpják a Pavel Doležal.
     
    Konec zápasu.
     
    44:32
    Litvínovská střela od červené čáry mířila přesně na Petra Bočka, ovšem přišla v okamžiku ofsajdové situace.
     
    44:05
    Kořínek se vzápětí oklepal a zamířil na střídačku, hra tak už může pokračovat.
     
    43:46
    Pavel Kubeš mohl v úniku přidat další trefu, přízemní střelou ale na Kökényho nevyzrál. Následně rozhodčí přerušili hru, neboť ve středovém kruhu zůstal ležet Lukáš Kořínek.
     
    43:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tucet je nakonec završen. BERNHARD HERING objel beka, následně si kotouč potáhl do strany a v poslední možné chvíli ho pověsil do bližšího růžku – 12:0. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    43:02
    Tentokrát Kubeš zvolil dalekonosnou střelu, která by se snesla přímo pod břevno. To by proti ní ovšem nesměl Kökény zakročit lapačkou.
     
    42:16
    Ota Kökény znovu přerušuje hru. Samozřejmě není žádným překvapením, že mozkem většiny pardubických akcí je kapitán a reprezentant Pavel Kubeš, který tráví na ledě spoustu času.
     
    41:25
    Dva hosté se srazili, i proto mohl Kubeš vyjet z rohu pásma a hledat Vojtěcha Buhra. Tomu chyběl kousek, aby kotouč před odkrytou klecí trefil.
     
    40:46
    Nyní si Ota Kökény nemohl dovolit vyrazit puk před sebe, dojížděl tam tuším Hering. Litvínovský gólman to zvládl.
     
    39:36
    Pardubičtí mohli zkompletovat tucet gólů, Pavla Doležala ale po Kubešově pasu parádně vychytal Kökény.
     
    38:53
    Litvínov si vybírá oddechový čas.
     
    38:53
    Marek Michalec schytal tvrdou ránu u mantinelu a otřesený zůstal chvíli ležet na ledě, po chvíli ale vstal a na střídačku odešel po svých se sáňkami v ruce.
     
    38:33
    Domácí vyhodili na zakázané uvolnění, kontr potom táhl Lukáš Kořínek, jehož střelu Kökény vyrazil.
     
    36:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to byla půlminutovka! Mustangové už byli kompletní, když Pavel Kubeš v protiútoku elegantně počkal na PAVLA DOLEŽALA, a ten se před prázdnou brankou nemohl mýlit – 11:0. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    36:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    BERNHARD HERING přesně po 15 sekundách přidává další branku! Tentokrát ho z rohu pásma vyzval Pavel Doležal, německý reprezentant pak mířil ke druhé tyčce a zaokrouhlil desítku – 10:0. Pavel Doležal.
     
    36:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ano, stejně jako v prvním oslabení, i tentokrát Pardubice navyšují už tak dost jasný náskok. BERNHARDU HERINGOVI se kotouč chvíli zamotal pod sáňkami, ale vzápětí ho už napálil do branky. Další hattrick večera – 9:0. Bez asistebce.
     
    35:51
    Domácí zastavili Kasselhutovo nahození, díky čemuž jejich brankář Petr Boček dál zůstává bez jediného zákroku.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Hering (Kubeš), 17. Kubeš, 24. Kubeš (Hering), 24. Štěpják (Kubeš, Doležal), 26. Kubeš, 28. Hering (Kubeš), 31. Kubeš, 34. Kubeš (Doležal), 37. Hering, 37. Hering (Doležal), 37. Doležal (Kubeš), 44. Hering (Kubeš)


    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Štěpják, Kubeš (C), R. Buhr – Motyčka, Kolek, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, Chudomský, Ledvinka. Trenér: Michal Tereska.
    HC Litvínov (sledge): Kökény – Kasselhut, Záluský (A), Uhlmann – Očenášek (C), Zikmund, Veselý.
    thejrc.org